Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
- avetinja
#126 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Pjesma nikakva, ali zato Hajra u spotu... 
-
LINQ
#127 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Jah....opet forum jaka promocija u pičku lepu materinu što kažu Srbi. Jeste možda za one kojima je forum = život.Cherry-Cherry wrote:I to je da je bar neka pjesma i neki pjevač, pa ni po muke. Doduše, da zna da pjeva, ne bi mu trebala ovakva tema na forumu.joooj wrote:Zar je dotle doslo da se otvara tema o spotu kako bi se promovisao isti!?
Dženo ne zna pjevati to je jasno, ali dok je Mehage....biće i spotova
-
detroit-mercy
#128 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Ma daje Fudi da ga jedan od onih crnja natakariweredsf wrote:cassius wrote:Treba dat da Fudo prokomentarise i Dzenuuuuu
Mirisu mu preko Ekrana...
-
dječak sa šibicama
#129 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Hayat ga promovise na veliko, neki dan naletih na emisiju one konjolike Hane, i naravno u drustvu je sa ovim glavutanom dzenanom.
Elem, mali ima privatnu plesnu dvoranu, bar sam to zakljucio po tome jer na ogledalima pise Dzenan Jahic, sumnjam da su to samo za potrebe snimanja priloga napisali. Onako, krasopis
I naprica on svasta, kako je prvak drzave u plesu, ide na svjetsko prvenstvo, upisao sestu godinu medicine i ono, nahvali se momak, a Hana samo sto mu u supak nije usla. Muziku je kao zavolio jer mu je i mama pjevala, a tata voli slusati muziku. I nisam dalje mogao gledati prilog, ne gumo preserevanja previse.
Elem, mali ima privatnu plesnu dvoranu, bar sam to zakljucio po tome jer na ogledalima pise Dzenan Jahic, sumnjam da su to samo za potrebe snimanja priloga napisali. Onako, krasopis
I naprica on svasta, kako je prvak drzave u plesu, ide na svjetsko prvenstvo, upisao sestu godinu medicine i ono, nahvali se momak, a Hana samo sto mu u supak nije usla. Muziku je kao zavolio jer mu je i mama pjevala, a tata voli slusati muziku. I nisam dalje mogao gledati prilog, ne gumo preserevanja previse.
-
dječak sa šibicama
#130 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Ja ne znam ko je ovdje veci debil, ova Svrakic televizija sa ovom debilnom emisijom, Mudo, ili ovo mirisanje preko ekrana.cassius wrote:Treba dat da Fudo prokomentarise i Dzenuuuuu
Treba Mudu odvesti u Bronx, reci "hajd bogati izadji vidi zadnji desni tocak, nesto mi klepece", i pobjeci. Da ostane sam na ulici. Kako bi mu se reap ouuu jeeeeaaaa stajlingovani crnci obradovali, uffff.
Imao bi Karabeg posla oko Mudinog supka, 12 satna operacija.
- exliberal-ex
#131 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
dječak sa šibicama wrote:Ja ne znam ko je ovdje veci debil, ova Svrakic televizija sa ovom debilnom emisijom, Mudo, ili ovo mirisanje preko ekrana.cassius wrote:Treba dat da Fudo prokomentarise i Dzenuuuuu
Treba Mudu odvesti u Bronx, reci "hajd bogati izadji vidi zadnji desni tocak, nesto mi klepece", i pobjeci. Da ostane sam na ulici. Kako bi mu se reap ouuu jeeeeaaaa stajlingovani crnci obradovali, uffff.
Imao bi Karabeg posla oko Mudinog supka, 12 satna operacija.
Slusaj u pravu je kad kaze da se ovi reperi paze I sredjuju....to je cinjenica niko od njih se neoblaci po WALL MART-u nego nose vrhunske klase , nego mene nesto drugo iznervira...ovaj njegov izgovor poznatih zvijezda, sve nesto zavrce mislim sta hoce da kaze sta pokusava ....ja sam na zapadu vise od 10 godina pa nisam Sarajevski akcenat izgubio niti se trudim da ga izgubim...a on polomi jezik da zvuci ko zapadnjaci a u sustini zvuci glupo I vjestacki
-
dječak sa šibicama
#132 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Americki reperi su pojam sunda i kiceraja, upravo zato jer kupuju najskuplje, a pojma nemaju sta kupuju. Nemaju stila, samo su puni para.
Sami se sa sobom zajebavaju, kako neki od njih noce ispred prodavnica auto dijelova, da bi ujutro prvi kupili nove kiceraj felge, novog drecavo zutog Hammera i tome slicno.
To sto je par njih "modno osvjesteno", prije svih onaj Paf Dedi, Didi, kako vec, a eto Mudo ga ne spomenu... ne znaci nista, vecina njih su mentalno u Comptonu, Bronxu, itd.
Mudo kenja kvake ukratko, nasao se on komentarisati stajling Ede Maajke, decka kojem garant puca kurcina za Mudom i slicnim babinim sinovima, kvazi umjetnicima i zlatnom mladezi.
Sami se sa sobom zajebavaju, kako neki od njih noce ispred prodavnica auto dijelova, da bi ujutro prvi kupili nove kiceraj felge, novog drecavo zutog Hammera i tome slicno.
To sto je par njih "modno osvjesteno", prije svih onaj Paf Dedi, Didi, kako vec, a eto Mudo ga ne spomenu... ne znaci nista, vecina njih su mentalno u Comptonu, Bronxu, itd.
Mudo kenja kvake ukratko, nasao se on komentarisati stajling Ede Maajke, decka kojem garant puca kurcina za Mudom i slicnim babinim sinovima, kvazi umjetnicima i zlatnom mladezi.
-
Zastavnik_dzemo
#134 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Ovwj konk ko ona kujara .... sta je sljunkare ..,,, slican tik imaju
- ilkbahar
#135 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
joj jeste kriticni kriticari...decko je b as smipa, istina tekstovi mu i nisu nesto, al sve u svemu simpatican za malu raju, u svakom slucaju pozitivniji od ceca, meca,maca i ostalih hajvana....
- P308
#136 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Pored toga sto mu "tekstovi nisu nesto" ima i jos jedna sitnica - ne zna pjevatiilkbahar wrote:joj jeste kriticni kriticari...decko je b as smipa, istina tekstovi mu i nisu nesto, al sve u svemu simpatican za malu raju, u svakom slucaju pozitivniji od ceca, meca,maca i ostalih hajvana....
- ilkbahar
#137 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
a sta fali profesoru jahicu majke ti? nije ti dao da polozis ispit onako,nego si morao nauciti aaa finansije aaaaaaaP308 wrote:Pored toga sto mu "tekstovi nisu nesto" ima i jos jedna sitnica - ne zna pjevatiilkbahar wrote:joj jeste kriticni kriticari...decko je b as smipa, istina tekstovi mu i nisu nesto, al sve u svemu simpatican za malu raju, u svakom slucaju pozitivniji od ceca, meca,maca i ostalih hajvana....na stranu to sto je nekome simpatican a nekome ne, momak veze nema. Nebitno bi bilo cak i ko mu je otac da zna pjevati.
-
dezurni_ucenik
#138 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Dzeno jes to tiilkbahar wrote:a sta fali profesoru jahicu majke ti? nije ti dao da polozis ispit onako,nego si morao nauciti aaa finansije aaaaaaaP308 wrote:Pored toga sto mu "tekstovi nisu nesto" ima i jos jedna sitnica - ne zna pjevatiilkbahar wrote:joj jeste kriticni kriticari...decko je b as smipa, istina tekstovi mu i nisu nesto, al sve u svemu simpatican za malu raju, u svakom slucaju pozitivniji od ceca, meca,maca i ostalih hajvana....na stranu to sto je nekome simpatican a nekome ne, momak veze nema. Nebitno bi bilo cak i ko mu je otac da zna pjevati.
- ultima_palabra
#139 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Cecu, Daru, Janu, Ćanu i kompaniju slušaju milioni ljudi... dobro, pitanje je kakvih ljudi
Ali njihovo revanje je bar ekonomski opravdano... dok Fudo i Dženo zajedno ne bi mogli napuniti buregdžinicu "Bosna" na čaršiji
Onda se postavlja pitanje šta je smisao njihovog bavljenja muzikom.
- Partizzanka
#140 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
smisao je da oni to vole i imaju love da se bave onim sto vole.
tako im grah pao
spot mi nije vrhunski, tipicni dejan milicevic isprano i sasvim vec vidjeno stotinu puta
muzika laganini latino taj fazon kad se fura ne moze se omasiti
tekst uzas - prvo Marina ga je cusnula sa imenom Hayra cuj Hajra i to sa ovakvim srbijanskim naglaskom gluho bilo. Ne kazem da bih ja smislila ikakvo bolje ime ali ovo bi za mene bila uvreda. ostatak teksta je teska narkomanija ili djetinjarija - mislim da da je otisao u vrtic i dao djeci temu ljubav hayra ljeto bolje bi mu sastavili svi skupa tekst
nisam mogla slusati vise od polovine a i to jedva, ne mogu sebi da vrijedjam inteligenciju
sve u svemu ispod srednje zalosti i daleko ispod prosjeka
oliti
zali boze para!
autoru ovog gif-a sa loptom svaka cast
i inace ovo je dio spota ono kad ti ili crijeva zavrnu od uzasa ili umres od placa
tako im grah pao
spot mi nije vrhunski, tipicni dejan milicevic isprano i sasvim vec vidjeno stotinu puta
muzika laganini latino taj fazon kad se fura ne moze se omasiti
tekst uzas - prvo Marina ga je cusnula sa imenom Hayra cuj Hajra i to sa ovakvim srbijanskim naglaskom gluho bilo. Ne kazem da bih ja smislila ikakvo bolje ime ali ovo bi za mene bila uvreda. ostatak teksta je teska narkomanija ili djetinjarija - mislim da da je otisao u vrtic i dao djeci temu ljubav hayra ljeto bolje bi mu sastavili svi skupa tekst
nisam mogla slusati vise od polovine a i to jedva, ne mogu sebi da vrijedjam inteligenciju
sve u svemu ispod srednje zalosti i daleko ispod prosjeka
oliti
zali boze para!
autoru ovog gif-a sa loptom svaka cast
i inace ovo je dio spota ono kad ti ili crijeva zavrnu od uzasa ili umres od placa
-
rizibizi
#141 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Ne fali mu nista ima i viska cim moze sinovo izdrkavanje na malim ekranima da finansira, ali polako doci ce i on na neki spisak zvanica jednom, nekad.ilkbahar wrote:a sta fali profesoru jahicu majke ti? nije ti dao da polozis ispit onako,nego si morao nauciti aaa finansije aaaaaaaP308 wrote:Pored toga sto mu "tekstovi nisu nesto" ima i jos jedna sitnica - ne zna pjevatiilkbahar wrote:joj jeste kriticni kriticari...decko je b as smipa, istina tekstovi mu i nisu nesto, al sve u svemu simpatican za malu raju, u svakom slucaju pozitivniji od ceca, meca,maca i ostalih hajvana....na stranu to sto je nekome simpatican a nekome ne, momak veze nema. Nebitno bi bilo cak i ko mu je otac da zna pjevati.
Kakvu malu raju (d)obri nas Dzenane mislim likbahar, moje dijete ovo ne niti ce niti bi slusalo dok sluha ima, ne znam mozda jedino ne daj boze da ga zatvor uhvati pa valja odcepiti mozda onda ako bi pomoglo.
@Partizzanka Volim i ja da ga izvadim u javnosti em imam sta da pokazem em za to nisu bitne pare ali nije to fino, nije kulturno a i ne zelim traumirati narod okolo, nema to veze s grahom to ima veze s mozgovima i sadrzajem istih. Nadat se da ce za jedno pet..sto-sesto godina nesto kliknut u tim istim mozgovima pa ce stvari da se posloze po stvarnim vrijednostima.Hayre mi Dzenanove.