Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#101 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Pa jarane jel mogo sta lakse upisati za ljubav tati 
-
todd_smith
#102 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Hoce tata da se raji hvali kako mu je sin doktor, pa zatoladyblue18 wrote:Pa jarane jel mogo sta lakse upisati za ljubav tati
- O'zone
- Globalni moderator
#103 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Hayra je shit
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#104 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Imala sam i ja tu cast na dva ispitaMilloni wrote:Ma tata je.....da ne lajem...dobro su ga opjevali studentiladyblue18 wrote:Pa jarane jel mogo sta lakse upisati za ljubav tati
(Polozhila sam ispit bez vecih problema, nije mrzhnja prema porfesoru)
- alkalna_baterija
#105 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
ultima_palabra wrote:Kakav Larsson, ovo je u rangu Kluiverta i TrezeguetaIker C wrote:A da proba kao fudbaler ima dobar trzaj glavom kao nekad Larson.![]()
Što neko reče, da su Zaim i Meho manje krali a više vremena bili sa djecom, ne bi sad morali plaćati Dejanu spotove, Marini tekstove, a Karabegu krpljenje šupka.
Hajrija vrijeđa svaki iole zdrav razum.
-
arslanbey
#106 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Dobra pjesma,evo odslusao
-
Pjanic15
#107 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Dechko razbiwa, ne znam shta imate protiw hejteri...
phehehe
phehehe
- ultima_palabra
#108 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Svaka čast ko god ovo vodi.arslanbey wrote:Dobra pjesma,evo odslusao
-
omar little
#109 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
ultima_palabra wrote:Svaka čast ko god ovo vodi.arslanbey wrote:Dobra pjesma,evo odslusao
- daxon
#110 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Dženan nam svima poručuje:

-
detroit-mercy
#111 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Ih sad, bil mu dala da te pitaLaki13 wrote:Meni bio simpatija u osnovnoj skoli,dok je jos plesac bio.Partnerica mu isla u nasu skolu pa su dolazili promovisati plesnu skolu i kad su bile vazne priredbe.Visok,plav,simpatican,jos kad plese uhh![]()
![]()
A sad kad ga vidim kakav je
-
detroit-mercy
#112 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Jel koverta il moras datladyblue18 wrote:Imala sam i ja tu cast na dva ispitaMilloni wrote:Ma tata je.....da ne lajem...dobro su ga opjevali studentiladyblue18 wrote:Pa jarane jel mogo sta lakse upisati za ljubav tati
(Polozhila sam ispit bez vecih problema, nije mrzhnja prema porfesoru)
-
dezurni_ucenik
#113 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Hocu li se jednom probuditi i procitati vijest na Klixu o nekom uspjesnom Bosancu kojem roditelji nisu zajaki.Pa jebemu,ovdje samo mozes biti uspjesan ako potices iz bogate familije.Niko nece reci to da je zbog tudjeg novca on uspjesan,odmah bi ti vecina rekla da si ljubomoran,supak,zavidan,licemjer.Jok oni su svi mladi.pametni a mi koji nismo iz takvih familija smo hrpa nesposobnih i ljubomornih debila.
-
dezurni_ucenik
#114 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Jos ako se ova forumasica zove Hajra,kako ce joj na uvce da zapjeva.detroit-mercy wrote:Ih sad, bil mu dala da te pitaLaki13 wrote:Meni bio simpatija u osnovnoj skoli,dok je jos plesac bio.Partnerica mu isla u nasu skolu pa su dolazili promovisati plesnu skolu i kad su bile vazne priredbe.Visok,plav,simpatican,jos kad plese uhh![]()
![]()
A sad kad ga vidim kakav jeono tip pjevac, dancer, folovi golovi
.
-
rizibizi
#116 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Najveca tuga u cijeloj ovoj prici ko je kome tata, ko mama, ko ima koliko para sto ova nova ekipa zlatne mladezi kako vole da im se tepa samo fura furku love i prezimena. Tako na jednu stranu stavis Fuuda, nezaobilaznu E. Ganic, doticnog "multi" talenta, nikad zaboravljenog Edwina Po(zderca) i masu tih nekih likova, a onda se vratis unazad pa imas Cholu koji i dan danas sasvim prirodan izgleda puno bolje od ovih zlatnih, pa Brega koji kakav god da je napravio je od sebe ime u svijetu, pa Pimpek koji je bio multitalenat bez navodnika, Mirza Delibasic koji je bio i laf a i znao s loptom itd. O ovim drugim vazda ce se sta imati i pricati i spominjati, a za zlatnu mladez koja godina i odose oni u beskonacnost (ja nemam namjeru svom djetetu pricati kako je Fuud prvi put pokazao kokosija prsa u spotu 7Up-a, ili kako se pederisao po gradu s tasnicama, kako je ovaj tatin moron mlatio glavom ko da ima hidrocefalus, metla od E. Ganic organizovala festival na koji su dolazile "eminentne" zvezde regiona, Karleusa, Severina... barem 5-6 puta za redom.
-
detroit-mercy
#117 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
A dje Dino Merlin, on je bio podobro kokuz prije nego sto je uspiorizibizi wrote:Najveca tuga u cijeloj ovoj prici ko je kome tata, ko mama, ko ima koliko para sto ova nova ekipa zlatne mladezi kako vole da im se tepa samo fura furku love i prezimena. Tako na jednu stranu stavis Fuuda, nezaobilaznu E. Ganic, doticnog "multi" talenta, nikad zaboravljenog Edwina Po(zderca) i masu tih nekih likova, a onda se vratis unazad pa imas Cholu koji i dan danas sasvim prirodan izgleda puno bolje od ovih zlatnih, pa Brega koji kakav god da je napravio je od sebe ime u svijetu, pa Pimpek koji je bio multitalenat bez navodnika, Mirza Delibasic koji je bio i laf a i znao s loptom itd. O ovim drugim vazda ce se sta imati i pricati i spominjati, a za zlatnu mladez koja godina i odose oni u beskonacnost (ja nemam namjeru svom djetetu pricati kako je Fuud prvi put pokazao kokosija prsa u spotu 7Up-a, ili kako se pederisao po gradu s tasnicama, kako je ovaj tatin moron mlatio glavom ko da ima hidrocefalus, metla od E. Ganic organizovala festival na koji su dolazile "eminentne" zvezde regiona, Karleusa, Severina... barem 5-6 puta za redom.
-
Laki13
#118 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Ja se zovem Hayra.dezurni_ucenik wrote:Jos ako se ova forumasica zove Hajra,kako ce joj na uvce da zapjeva.detroit-mercy wrote:Ih sad, bil mu dala da te pitaLaki13 wrote:Meni bio simpatija u osnovnoj skoli,dok je jos plesac bio.Partnerica mu isla u nasu skolu pa su dolazili promovisati plesnu skolu i kad su bile vazne priredbe.Visok,plav,simpatican,jos kad plese uhh![]()
![]()
A sad kad ga vidim kakav jeono tip pjevac, dancer, folovi golovi
.
Ma sta cu mu sad davati,ovaj sigurno ima ogledalo u spavacoj sobi da se divi samom sebi tokom djidji-midji.
-
rizibizi
#119 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Dino prije rata sarafao u Pretisu a danas jahte, Mercovi, kuce, vile, vikendice, AMUS, ovo udruzenje, ono udruzenje, Magaza tako da mi je on ni vamo ni tamo, ali zato H.M. Hari recimo ma ne moze Jahic Jr. ni za tri zivota da ga stigne ni da dobije kilometar fore. Samo se nadam da ce u neko dogledno vrijeme stvari staviti na svoje mjesto da ne bude za xy godina Jahic Jr. prica klincima u mahali kako je on "ocam 'arane snimao spot po Dubaiju i St. Tropezudetroit-mercy wrote:A dje Dino Merlin, on je bio podobro kokuz prije nego sto je uspiorizibizi wrote:Najveca tuga u cijeloj ovoj prici ko je kome tata, ko mama, ko ima koliko para sto ova nova ekipa zlatne mladezi kako vole da im se tepa samo fura furku love i prezimena. Tako na jednu stranu stavis Fuuda, nezaobilaznu E. Ganic, doticnog "multi" talenta, nikad zaboravljenog Edwina Po(zderca) i masu tih nekih likova, a onda se vratis unazad pa imas Cholu koji i dan danas sasvim prirodan izgleda puno bolje od ovih zlatnih, pa Brega koji kakav god da je napravio je od sebe ime u svijetu, pa Pimpek koji je bio multitalenat bez navodnika, Mirza Delibasic koji je bio i laf a i znao s loptom itd. O ovim drugim vazda ce se sta imati i pricati i spominjati, a za zlatnu mladez koja godina i odose oni u beskonacnost (ja nemam namjeru svom djetetu pricati kako je Fuud prvi put pokazao kokosija prsa u spotu 7Up-a, ili kako se pederisao po gradu s tasnicama, kako je ovaj tatin moron mlatio glavom ko da ima hidrocefalus, metla od E. Ganic organizovala festival na koji su dolazile "eminentne" zvezde regiona, Karleusa, Severina... barem 5-6 puta za redom..
-
cassius
#120 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Treba dat da Fudo prokomentarise i Dzenuuuuu 
-
sha_ba
#121 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
hayra k'o Bajra 
-
rizibizi
#122 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Au brate, zato kazu svuda podji kuci dodji, ovo samo u Sarajevu moze da egzistira i jos se ono na televiziji pojavljuje da nekoga komentarise. Ja da sam Zaim ja iz kafane ne bi izlazio, a ako ni to ne bi pomoglo probao bi s drogama i to odmah zuto direkt samo da ubijem tugu. Cuj ti kako ono jezikom zavrce raep singer pjevac ma ja smucalo se po svijetu pa se jezik zaboravio. I on nasao porediti Edu Majku sa Dr. Dreom i Eminemom, pa znam i ja dva svjetska gaya Sir E. John i Georg Michael kojima ovaj pedercina ne moze ni primirisati cak ni preko ekrana.cassius wrote:Treba dat da Fudo prokomentarise i Dzenuuuuu
-
weredsf
#123 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
cassius wrote:Treba dat da Fudo prokomentarise i Dzenuuuuu
Mirisu mu preko Ekrana...
- sheilak
#124 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
OldMayor wrote:Evo mali remixZoooovi ga Pape, ionako nam fali napadaca...ima fni zamah tikvom.
Ukoliko Dzenan zeli da ovo ubaci u spot i bude manje ofiran, nek mi se javi na pp.
ovo tek sad vidim
a pustite decka nek pjeva. i nek fino izgleda.
-
weredsf
#125 Re: Novi spot Dženana Jahića, Hayra je hit!
Nije ovo muzika za sitnu boranijua pustite decka nek pjeva. i nek fino izgleda.i ne morate mu downloadovati muziku, to je samo za odabrani krug obozavatelja.