Strasno...kakve se gluposti ovdje valjaju!
Sad svi imamo mobitele od 1000KM, zivimo ko gospoda, muzemo mamice i tatice, nosamo indexe cisto kao modni dodatak...imate li jos sta da dodate zivota vam
Ne izlazimo na izbore...odakle vi znate koliko studenata izlazi na izbore?
Ja prva izlazim i izlazit cu uvijek, ali jok lakse je generalizovati jel tako...i popljuvati sve.
Odmah da kazem na protestima nisam bila cisto jer sutra imam vazan ispit i prece mi je uciti.
Da nije bilo ispita otisla bih sigurno da podrzim one kojima je potrebna ta besplatna karta ili bar njena niza cijena.
Meni nije jer ne koristim javni saobracaj, ali nazalost poznajem puno onih koji sklapaju kraj s krajem da bi studirali i moraju i placati bezobrazne visoke cijene karata.
I smijesno je to sto se uvijek po studentima udara, studenti ne glasaju, studenti se ne bore, kada studenti izadju da se bore za nesto sto im je obecano i sto su platili, vi opet pljujete jer eto ima precih stvari.
Mene bi fakat bilo stid.
Ima u drustvu i vecih problema od studenata ali nesto mi se cini da njih ne spominjete ili ne napadate...
Odoh sada nazad za knjigu, nadam se da nekome nece zapasti za oko kako sam se drznula napisati nesto na forumu i dici glavu iznad knjige...vidim i da se takvim stvarima pocelo baviti.