Nije 'patetika'
-
Stitch__
nekada je bila puna bullshita...a onda je otkrila WCSoul_Sista wrote:Zar nije bilo dovoljno da te puska otjerala sa tvog (kao i mnoge), zar opet moras bjezati od nezrelog komentara?! Nekako koda hoces da izjednacis citav forum sa nekim idiotom!Ja mislim da je tebi zapravo krivo sto je Prog otisao jer ma koliko ste zapinjali u nekim konverzacijama o politici (Palestini itd) vi ste to obozavali, pa sad kad njega nema, nema ni ono sto volis...zestoku diskusiju, dobre argumenti, promisljenost ...aight!?
Nekad sam puna bullshita.....i trebala bih da spavam
-
Stitch__
hehe, haman da je takobug wrote:ne bih da budem bezobzirna, al' nakon onoliko oprostajnih tema meni se namece pitanje, je l' se vi ljudi oprastate i kad iz punog autobusa izlazite? ono, eto ljudi ja izlazim na ovoj stanici, ugodna vam voznja...
...eto samo da znate, izlazim ja...halooo....gledal me ko? VIDITE MEEEE JA IZLAZIIIMM...molite me da se vratim!! sta cekate!!
i sl
-
Gazz
smiri strasti Stitch_Stitch__ wrote:hehe, haman da je takobug wrote:ne bih da budem bezobzirna, al' nakon onoliko oprostajnih tema meni se namece pitanje, je l' se vi ljudi oprastate i kad iz punog autobusa izlazite? ono, eto ljudi ja izlazim na ovoj stanici, ugodna vam voznja...
...eto samo da znate, izlazim ja...halooo....gledal me ko? VIDITE MEEEE JA IZLAZIIIMM...molite me da se vratim!! sta cekate!!
i sl
- bug
pogledajte, sta mi je ovo u dzepu... mozda bomba, juhhhuuuStitch__ wrote:hehe, haman da je takobug wrote:ne bih da budem bezobzirna, al' nakon onoliko oprostajnih tema meni se namece pitanje, je l' se vi ljudi oprastate i kad iz punog autobusa izlazite? ono, eto ljudi ja izlazim na ovoj stanici, ugodna vam voznja...
i sl
-
BigusDickus
Zamisli da svaki put kad izlazis iz kafica, onako sa vrata glasno kazes:
"Eto, bilo je lijepo, al' sad haj' vozdra svima. Nema nikakve patetike, nemojte zaliti! Mozda se sutra opet sretnemo, ako pozelim popiti kafu ili pice. Onaj me u cosku nasekir'o zato sto pije sok od borovnice, pa razmisljam dali ikad vise da dodjem ovdje. Toliko od mene.... (bez patetike, naravno
)"
Citiram jednog iskrenog forumasa, koji je mozda i u pravu:
"Eto, bilo je lijepo, al' sad haj' vozdra svima. Nema nikakve patetike, nemojte zaliti! Mozda se sutra opet sretnemo, ako pozelim popiti kafu ili pice. Onaj me u cosku nasekir'o zato sto pije sok od borovnice, pa razmisljam dali ikad vise da dodjem ovdje. Toliko od mene.... (bez patetike, naravno
Citiram jednog iskrenog forumasa, koji je mozda i u pravu:
Stipu se te priče, majke ti. Ako ti je forum dosadio, jednostavno reci i otiđi na hlađenje na neko vrijeme, pa se ti nama jope vrati Bit će ti dosadno, garant. Vidjet ćeš...
-
Stitch__
'jutro Gazz
ma eo, haman svaki dan neko "odlazi", onda ce za 5 dana skontat da se zajebo/ala, i vratit ce se al pod drugim nickom, jer ga je sramota
pogledaj onog sto se neki dan oprasto sa milion nickova...vrati se uvijek
neke ptice nikad ne polete...

ma eo, haman svaki dan neko "odlazi", onda ce za 5 dana skontat da se zajebo/ala, i vratit ce se al pod drugim nickom, jer ga je sramota
pogledaj onog sto se neki dan oprasto sa milion nickova...vrati se uvijek
neke ptice nikad ne polete...
- Fair Life
Da objasnim. Od Markovih konaka:tempora wrote:Fair, ako odes ostade tvoja gora polovina! JA![]()
![]()
Mislio sam da pristojnost nalaze da se drustvu pristupi sa pozdravom. Isto tako vjerovao sam da tako treba i otici.
Nikad nisam ustao od stola i napustio restoran a da se sa drustvom ne pozdravim. Ja se sa vama "ne oprastam". Ja vas pozdravljam jer napustam sijelo; i objasnjavam razlog tome da me se ne bi kasnije pitalo sa novim otvaranjem tema kao sto je vec bilo slucajeva.
Ako vec ne mogu da biram: goste, muziku, konobare i sefa sale - mogu da biram lokal.
Nikad nisam volio sjediti u lokalu gdje mladi nadobudni pijanci debituju. Nikad nisam volio gledati njihovu promociju u odrasle na taj nacin sto su povracali izmedju stolova ili pisali za sankom zbog nemogucnosti da se pijani dovuku do vrata WC-a. A i ako su se dovukli povratili su za vrat onome koji je upravo izlazio.
I svaki put sam ocekivao da konobar, sef sale ili gazda ...
Posto se nista nije desavalo ja sam se oprostio od drustva za svojim stolom i napustio lokal. Oni kojima se nije gadilo - ostajali su.
- Soul_Sista
[quote="A"]Fair, da li primjecujes da tim svojim dugim objasnjenjem - omalovazavas nas ostale? "Oni kojima se nije gadilo - ostajali su." To je sud o nama koji smo tu. Poruka "ostanite u kafani u kojoj se pisa iza sanka, ostanite sa pijancima koji vam povracaju za vrat".
Da, bolji si od nas, da imas vise samopostovanja i idi dalje od ove smrdljive rupe, nedostojne tebe. Nama se ne gadi(mo) i ostacemo.[/quote]
Potpisujem! Kontam sta da napisem i evo ti si sve rekla...
Da, bolji si od nas, da imas vise samopostovanja i idi dalje od ove smrdljive rupe, nedostojne tebe. Nama se ne gadi(mo) i ostacemo.[/quote]
Potpisujem! Kontam sta da napisem i evo ti si sve rekla...
-
LudoALudjiJA
ma sta napadate covjeka bezveze...samo je htio reci da je sve stvar ukusa i pricao je o svom ukusu i svojoj percepciji, a po njima je ovaj forum degutantan, i tako je i postupio...a sad vi biste kao rekli da ne znate o cemu prica i da ga ne treba taj JEDAN papak iznervirati...ma hajte, ovdje je atmosfera bas takva kakvom ju je on opisao...samo, dok smo ovdje, ne mozemo to reci i ipak biti tu, ne mozemo skociti sebi u stomak...a zbog neceg, mozda BAS ZATO sto je takva kakva je-nam godi ta atmosfera, i jesmo tu...manite se satroloske uvrijedjenosti laznog dostojanstva i pateticnih parola o njemu...postenije je...svi mi ovdje plivamo u toj rijeci...pa nekad tece cistija nego inace, a nekad opet nanese fekalija, smeca itd...sto zavisi od trenutnih fizioloskih potreba stanovnistva iz okolnih kuca...ono sto ostaje cinjenica je da kanalizacione cijevi postojano povezuju wc skoljke stanovnika i rijeku...pa kad kome natuzi...
-
BigusDickus
Malo si pretjerao Fair sa ovim kvalifikacijama. Po mom shvatanju, ovo je forum na Internetu, a samim tim dostupan svakome ko pristupa Internetu.
Nije nikakav fini ili manje prefinjeni restoran, u koji smo dosli kako bi svi uzivali u hrani, opustenoj atmosferi, nekakvoj laganoj muzici itd., ni slicno tome.
Ne mozes moderatore i administratore porediti sa konobarima i sefom sale. Kao da oni mogu citati sve postove i kontrolisati sadrzaj bas svacijeg pisanja, skakati okolo sa teme na temu i upozoravati ljude da se ponasaju ovako ili onako.
Od kucnog odgoja i zdravog razuma svakog pojedinog posjetioca foruma ovisi hoce li njegovi postovi biti u stilu onog koji je tebe "otjerao" sa foruma, ili ce biti normalna, civilizovana komunikacija (ako ne to, a ono barem u granicama podnosljivosti
).
Ne trebas kriviti ni "kafanu", ni "konobare", ni "sefa sale", a ni "goste" na kraju krajeva. Takva prica samo moze nekoga uvrijediti. Nadam se da se slazes sa mnom i da je onaj tvoj post bio nesretno odabrano poredjenje, jer do sada nisam primijetio da imas tendencije ka vrijedjanju ostalih "forumasa".
Nije nikakav fini ili manje prefinjeni restoran, u koji smo dosli kako bi svi uzivali u hrani, opustenoj atmosferi, nekakvoj laganoj muzici itd., ni slicno tome.
Ne mozes moderatore i administratore porediti sa konobarima i sefom sale. Kao da oni mogu citati sve postove i kontrolisati sadrzaj bas svacijeg pisanja, skakati okolo sa teme na temu i upozoravati ljude da se ponasaju ovako ili onako.
Od kucnog odgoja i zdravog razuma svakog pojedinog posjetioca foruma ovisi hoce li njegovi postovi biti u stilu onog koji je tebe "otjerao" sa foruma, ili ce biti normalna, civilizovana komunikacija (ako ne to, a ono barem u granicama podnosljivosti
Ne trebas kriviti ni "kafanu", ni "konobare", ni "sefa sale", a ni "goste" na kraju krajeva. Takva prica samo moze nekoga uvrijediti. Nadam se da se slazes sa mnom i da je onaj tvoj post bio nesretno odabrano poredjenje, jer do sada nisam primijetio da imas tendencije ka vrijedjanju ostalih "forumasa".