Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
-
DZONPI
#1 Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Neznam jeste li primjetili,ali sve cesce cujem ove nebuloze od malo starijih ljudu,da se razumijemo nisam ni ja nesto mlad.Koja god tema,prica o necem,da se malo nesto konstruktivno diskutuje o necem,dogadjaju,desavanjima non stop cujem odgovor.Neznam ja,nemam ja pojma,sta ja znam i ono ramenima na nize ko u stilu nemoj mene.Sta je ba ovo koja je ovo disciplina pa nemozes niskim starijim malo prohaberit sve nesto slijezu ramenima,neznaju jadni ko da im je zadnji dan u zivotu,ko da ih je neko osudio.Apslolutno podrzavam i postujem starije od mene ali ovo nesto sve utuceno.Koja pasivnost drustva.Prije si od starijih peko zanate,pricu,iskustva sad mladji poceli pametovat starijim sta i kako.a izgleda da su i u pravu.
- muha_sa
#2 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
ne bih ti umio rijet koji im je vragec 
-
todd_smith
#3 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
nije sramota ne znati, sramota je neznati
ili kako ono vec ide
ili kako ono vec ide
- Logovan
#4 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Ne znam ja, nemam ja pojma o čemu pričaš.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- edo_79
#6 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Nemam ja pojmaplain vanilla wrote:Ne znam*
- beni-bu-man
#7 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
edo_79 wrote:Nemam ja pojmaplain vanilla wrote:Ne znam*

- jazzer
#8 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Nemoj mene, mala mi penzija, skupi lijekovi, rezije.. 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#9 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Znam ja vas 
- muha_sa
- Edin H.
#11 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Bolje i to nego danasnja omladina koja se petlja gdje im nije mjesto 
- Logovan
#12 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Neznam*plain vanilla wrote:Ne znam*
-
RtrnOfSalisbury
#13 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
ma ima hin i ovije sto sve znaju pa ova prva grupa i nije neki golem problem. broj jedan je reko da je bolje znat sto neznas neg neznat ono sto znas, jelte
- Edin H.
#14 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
RtrnOfSalisbury wrote:ma ima hin i ovije sto sve znaju pa ova prva grupa i nije neki golem problem. broj jedan je reko da je bolje znat sto neznas neg neznat ono sto znas, jelte

-
detroit-mercy
#15 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Eto moj muha, napravise te jos da nista neznasmuha_sa wrote:ne bih ti umio rijet koji im je vragec
Jebes ovu danasnju omladinu, nekad se znalo za red
-
mali jomu
#16 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
DZONPI wrote: Neznam jeste li primjetili,ali sve cesce cujem ove nebuloze od malo starijih ljudu,da se razumijemo nisam ni ja nesto mlad.Koja god tema,prica o necem,da se malo nesto konstruktivno diskutuje o necem,dogadjaju,desavanjima non stop cujem odgovor.Neznam ja,nemam ja pojma,sta ja znam i ono ramenima na nize ko u stilu nemoj mene.Sta je ba ovo koja je ovo disciplina pa nemozes niskim starijim malo prohaberit sve nesto slijezu ramenima,neznaju jadni ko da im je zadnji dan u zivotu,ko da ih je neko osudio.Apslolutno podrzavam i postujem starije od mene ali ovo nesto sve utuceno.Koja pasivnost drustva.Prije si od starijih peko zanate,pricu,iskustva sad mladji poceli pametovat starijim sta i kako.a izgleda da su i u pravu.
ko vas jebe, stariji ljudi sve svojim zivotom dozivjeli i prosli, a kod vas mladjih sve suplja sa interneta i mobitela, sta ce pricat svama, treba bjezat od vas, ma odmah munjeviti odjebaus.......... vozdraaaaa
- Maraschino
#17 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Ti se njima ispricas da im je dovoljno za ovog zivota a jos bi pitanja postavljao.DZONPI wrote:Neznam jeste li primjetili,ali sve cesce cujem ove nebuloze od malo starijih ljudu,da se razumijemo nisam ni ja nesto mlad.Koja god tema,prica o necem,da se malo nesto konstruktivno diskutuje o necem,dogadjaju,desavanjima non stop cujem odgovor.Neznam ja,nemam ja pojma,sta ja znam i ono ramenima na nize ko u stilu nemoj mene.Sta je ba ovo koja je ovo disciplina pa nemozes niskim starijim malo prohaberit sve nesto slijezu ramenima,neznaju jadni ko da im je zadnji dan u zivotu,ko da ih je neko osudio.Apslolutno podrzavam i postujem starije od mene ali ovo nesto sve utuceno.Koja pasivnost drustva.Prije si od starijih peko zanate,pricu,iskustva sad mladji poceli pametovat starijim sta i kako.a izgleda da su i u pravu.
Kada vide kako si potkovan i elokventan sta ce jadnici nego ramenima sleci.
- muha_sa
#18 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
blago je rec da sam osupnutdetroit-mercy wrote:Eto moj muha, napravise te jos da nista neznasmuha_sa wrote:ne bih ti umio rijet koji im je vragec![]()
Jebes ovu danasnju omladinu, nekad se znalo za red.
- Russki
#19 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Kaze, evo ne znam, nisam pametan.
- dječak sa šibicama
#20 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Nemojte mene nista pitat
- van Basten
#21 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
normalno je sasvim da ljudi treće životne dobi malo povuku ručnu i prestanu voditi tuđe bitke. Mnogo veći je problem omladina od koje bi trebala i da krene ta neka iskra nekakve revolucije a koja je tako inertna da je to za plakati. Daj kupusa za šiše i jebe mi se za sve
- MarshalDodik
#22 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
Mislim da se upravo u tome ogleda njihova mudrost.DZONPI wrote:Neznam jeste li primjetili,ali sve cesce cujem ove nebuloze od malo starijih ljudu,da se razumijemo nisam ni ja nesto mlad.Koja god tema,prica o necem,da se malo nesto konstruktivno diskutuje o necem,dogadjaju,desavanjima non stop cujem odgovor.Neznam ja,nemam ja pojma,sta ja znam i ono ramenima na nize ko u stilu nemoj mene.Sta je ba ovo koja je ovo disciplina pa nemozes niskim starijim malo prohaberit sve nesto slijezu ramenima,neznaju jadni ko da im je zadnji dan u zivotu,ko da ih je neko osudio.Apslolutno podrzavam i postujem starije od mene ali ovo nesto sve utuceno.Koja pasivnost drustva.Prije si od starijih peko zanate,pricu,iskustva sad mladji poceli pametovat starijim sta i kako.a izgleda da su i u pravu.
S njihove strane to je mozda poruka ( a mozda i sarkazam
-
mali jomu
#23 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
MarshalDodik wrote:
Mislim da se upravo u tome ogleda njihova mudrost.
S njihove strane to je mozda poruka ( a mozda i sarkazam) jer samo danas samo ako mislis uspjeti u bilo kojem smislu samo slijezi ramenima, ne suprostavljaj se misljenju nadredjenog, dopusti da ti se izvadi kicma ....
ma nemaju ba stari pojma......
- alibaba_i_30_godina
#24 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
*ne možešplain vanilla wrote:Ne znam*
Između ostalog.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#25 Re: Neznam ja,nemam ja pojma,ma sta ja znam.
to ne znam, nemam pojma, nemoj mene, slijeganje ramenima može se protumačiti i kao kurcobolja