Neuspjeh hrvatske reprezentacije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ponosni

#1 Neuspjeh hrvatske reprezentacije

Post by ponosni »

Hrvatska reprezentacija je nekada pod Bilićem igrala lijep napadački nogomet. Raspad je počeo odlaskom srca i glavnog motora i organizatora momčadi - Nike Kovača. Uslijedile su ozljede Eduarda, Kranjčara, Modrića, Srne i gubitak forme Srne, Roberta Kovača pa i Šimunića u ključnim trenutcima i ostalo se bez udarnih igrača. Nije se uspjelo. Bilić je po meni bio najbolji hrvatski trener, ali nije išlo. Ne bih ga mijenjao, ali oni žele instalirati Štimca koji ima dobre ideje, ali nije trener s nekim iskustvom.
S druge strane, dobro se malo ohladiti od euforije. Navijači znaju pretjerati i sve u svemu stvara se nekakvo ozračje linča. Jučer su naši mladi pobjedili Srbiju u Koprivnici, ali nisam odgledao cijelu utakmicu zbog bijednog navijanja. Ok, kad je rat je rat, a kad nije poštuj protivnika. Pa je li ti gost ili nije? E ubij Srbina, e Za dom itd. Ma koga to više pali osim te osmoškolske, srednjoškolske i ostale balavurdije na stadionima? Lakše je vikati za dom spremni, nego pripremiti navijačke pjesme. Ukratko, nakon vodstva od 1:0 pokvarili su mi gledanje utakmice, a naši su pobijedili s 3:1! Nije mi jasno kako se negdje kažnjava za "hukanje" crncima, a mi ovdje vičemo jedni drugima ubij ovoga, ubij onoga... Ma odmah bih prekinuo utakmicu, koji je to način?! Gdje je tu kućni odgoj i išta? Obično iživljavanje. Životinje.
Nastavljam navijati za reprezentacije s ovih prostora, ukoliko se igrači i navijači budu ponašali kulturno. Najprije za simpatičnu i ubojitu Ćirinu BiH, pa čak i za Srbiju. Pola bivše reprezentacije Hrvatske su iz BiH. A za Srbiju jer opet ima dobre igrače i jer govorimo isti jezik. Iako nisam sklon Srbiji radi politike. Ali kad si u inozemstvu i naletiš na kojega "zemljaka" pa ti pomogne to je odlično. Momci dobro igraju i neka se bore... Šta kažete?
mostarac

#2 Re: Neuspjeh hrvatske reprezentacije

Post by mostarac »

kazem da je tema zrela za kljuc jer ce se o svemu pricati osim o fudbalu, a i motiv otvaranja teme ima sasvim sigurno svoju nefudbalsku pozadinu, a i otvorena je na podforumu razne diskusije, a isto tako nisam primjetio da je neko sa fudbalskog aspekta otvarao teme "neuspjeh bosanske reprezentacije" na forumima susjednih drzava.
Iz tog razloga predlazem kljuc.
Locked