U skoro svim školama se nalaze nesposobni direktori koji na te pozicije došli političkim vezama a ne što su sposobni.
Tražite hitnu smjenu direktora u školi gdje se dešavaju problemi, pa cete vidjeti kako se brzo rješavaju svi problemi.
Nesigurnost u skolama : Da ili Ne
-
Hare Horde zla
#27 Re: Nesigurnost u skolama : Da ili Ne
Ako znaš nekog ko nosi bombu,pištolj u školu. Lijepo prijaviš muriji i riješen problem / post/
ahahha pa ti prijavis muriji ....... murija ga pusti nakon saslusanja..... on doje po tebe i onda si najeb*

ahahha pa ti prijavis muriji ....... murija ga pusti nakon saslusanja..... on doje po tebe i onda si najeb*
-
Hare Horde zla
#28 Re: Nesigurnost u skolama : Da ili Ne
Djokej wrote:Predlazem detektore metala, kad sam ja isao u skolu neki su dolazili naoruzani do zuba.. Od čakije do bombe..
- melbaa
#29 Re: Nesigurnost u skolama : Da ili Ne
Neka ti dio projekta bude i jedna radionica na kojoj ces pozvati roditelje ali i one cija su djeca problematicna, pozovi ministra obrazovanja, predstavnike MUP-a, psihologa.
Na prvom mjestu treba upozoriti roditelje koji neznaju ili nece da znaju da im djeca nosaju oruzje
.
A sto se tice dezurnog ucenika - to treba ukinuti. Ne saljem ja djete (a valjda ni jedan roditelj) u skolu da dezura i da ceka da ga neko maltretira ili napadne, nego da nesto nauci.
Kao roditelj prosle godine sam se izborila (i to bez imalo muke) da moje djete ne dezura. Nisam zalazila dublje tj. da nijedno dijete ne dezura. Ostavila sam to na savjest i volju drugim roditeljima.
Na prvom mjestu treba upozoriti roditelje koji neznaju ili nece da znaju da im djeca nosaju oruzje
A sto se tice dezurnog ucenika - to treba ukinuti. Ne saljem ja djete (a valjda ni jedan roditelj) u skolu da dezura i da ceka da ga neko maltretira ili napadne, nego da nesto nauci.
Kao roditelj prosle godine sam se izborila (i to bez imalo muke) da moje djete ne dezura. Nisam zalazila dublje tj. da nijedno dijete ne dezura. Ostavila sam to na savjest i volju drugim roditeljima.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30 Re: Nesigurnost u skolama : Da ili Ne
osobno imam dosta stvari zamjeriti katoličkom školstvu
mada što se sigurnosti u školi tiče tu su bili na nivou...
mada ... klepali su nas po glavi kad bismo izašli iz škole
tako da je svejedno
ne znam šta je problem kopirati školu koja nema problema s nasiljem
mada što se sigurnosti u školi tiče tu su bili na nivou...
mada ... klepali su nas po glavi kad bismo izašli iz škole
ne znam šta je problem kopirati školu koja nema problema s nasiljem
-
MAN-lion's coach
#31 Re: Nesigurnost u skolama : Da ili Ne
..........