Samo bi zeljela da cujem vase misljenje. Da li se mogu uvesti promjene i kakve ? Ja bi npr. pocela sa tim da se dezuri ucenici sa vrata skole zamjene policijom i dosita mislim da je barem to izvodljivo.
Ugl. hvala :$
da li su se prije nosile bombe po školama ?ssmmiilleeyy wrote:Nije mi jasno šta kukate da treba ovdje policajac ondje policajac. Svi smo mi isli u srednju,problema uvijek ima to je sastavni dio života zar ne ?
U kojoj školi se nose Bombe ??SugarCookie wrote:da li su se prije nosile bombe po školama ?ssmmiilleeyy wrote:Nije mi jasno šta kukate da treba ovdje policajac ondje policajac. Svi smo mi isli u srednju,problema uvijek ima to je sastavni dio života zar ne ?
ja kad sam isla u 5. bio je drot u civilu uvijek pred skolomDjokej wrote:Ah 5. gomnazija posebna prica.. Jedno vrijeme je tu bio pajkan koji se tukao sa svim mangupima.. Bas je bio ljudina, trebo si imati oraha u djepu da mu odgovoris.. Jednog mog poznanika je onim blokicem zvizno po zubima i zabranio mu prilaz sto metara oko skole.. Sad je malo bolje, skola je ogradjena pa nema narkomana iza..
U početku je bio u uniformi a kasnije i u civilu.. Jeste to je taj, malo kad za drota kazem da je dobar al ovaj je fakat bio legenda..Dile wrote:ja kad sam isla u 5. bio je drot u civilu uvijek pred skolomDjokej wrote:Ah 5. gomnazija posebna prica.. Jedno vrijeme je tu bio pajkan koji se tukao sa svim mangupima.. Bas je bio ljudina, trebo si imati oraha u djepu da mu odgovoris.. Jednog mog poznanika je onim blokicem zvizno po zubima i zabranio mu prilaz sto metara oko skole.. Sad je malo bolje, skola je ogradjena pa nema narkomana iza..ne znam je li mislis i ti na tog
legenda lik bio
Jel' ono nedavno bio članak na sa-x kako su trojica momaka htjeli prebiti momka iz saobračajne(nisam siguran jel' saobračajna) koji im je na to bombu izvadio iz džepa i zaprijetio da ga nije strah da ih sviju pobije ?ssmmiilleeyy wrote:U kojoj školi se nose Bombe ??SugarCookie wrote:da li su se prije nosile bombe po školama ?ssmmiilleeyy wrote:Nije mi jasno šta kukate da treba ovdje policajac ondje policajac. Svi smo mi isli u srednju,problema uvijek ima to je sastavni dio života zar ne ?
Djokej wrote:U početku je bio u uniformi a kasnije i u civilu.. Jeste to je taj, malo kad za drota kazem da je dobar al ovaj je fakat bio legenda..Dile wrote:ja kad sam isla u 5. bio je drot u civilu uvijek pred skolomDjokej wrote:Ah 5. gomnazija posebna prica.. Jedno vrijeme je tu bio pajkan koji se tukao sa svim mangupima.. Bas je bio ljudina, trebo si imati oraha u djepu da mu odgovoris.. Jednog mog poznanika je onim blokicem zvizno po zubima i zabranio mu prilaz sto metara oko skole.. Sad je malo bolje, skola je ogradjena pa nema narkomana iza..ne znam je li mislis i ti na tog
legenda lik bio
podapisujemsamo malo wrote:U mojoj osnovnoj skoli onaj ko nije nosio hladno oruzje, nije imao zbog cega ni dolaziti u skolu.
Moris Moco Salom
Haj' samo reci iz koje si škole? (znam da je "Projekt građanin"Pprovincijalka wrote:Temu bi pocela sa svojim stavom da su ucenici srednjih skola u BiH dosta nesigurni. Pocela bi sa svojom skolom u koju doslovno moze da udje ''ko god pozeli'' a jasno je da je nasilje medju mladime sve vise prisutno ! Radimo projekat na tu temu i zelimo da promjenimo situaciju (ako je moguce) ?!
Samo bi zeljela da cujem vase misljenje. Da li se mogu uvesti promjene i kakve ? Ja bi npr. pocela sa tim da se dezuri ucenici sa vrata skole zamjene policijom i dosita mislim da je barem to izvodljivo.![]()
Ugl. hvala :$
ssmmiilleeyy wrote:da li su se prije nosile bombe po školama ?
SugarCookie wrote:ssmmiilleeyy wrote:da li su se prije nosile bombe po školama ?
Jel' ono nedavno bio članak na sa-x kako su trojica momaka htjeli prebiti momka iz saobračajne(nisam siguran jel' saobračajna) koji im je na to bombu izvadio iz džepa i zaprijetio da ga nije strah da ih sviju pobije ?
Pa sta ce im onda bolja zastita kad se vec imaju cim braniti.Djokej wrote:Predlazem detektore metala, kad sam ja isao u skolu neki su dolazili naoruzani do zuba.. Od čakije do bombe..
Eh pa problem je jer oni najčešće zakuhaju između sebe..Static-X wrote:Pa sta ce im onda bolja zastita kad se vec imaju cim braniti.Djokej wrote:Predlazem detektore metala, kad sam ja isao u skolu neki su dolazili naoruzani do zuba.. Od čakije do bombe..