margareta wrote:Ja nista nisam kriva. Samo diktiram unucima a sta oni utipkaju ja ne vidim i ne cujem. Iz kraljevine u Europu radi forumasa zakasniti samo 45 godina. Sabur halididiladdidili.
Nemate pametnijeg posla...
-
laliberty
#27 Re: Nemate pametnijeg posla...
[quote="halidali"]nego da cijeli dan sjedite za kompjuterom, i vodite diskisije o bosni, kako propada i ostala sranja.
vi ste najgori besposlicari koji ovun zemlju unistise...
bolesnici....
MARGARETA JESTE TAKO JE ONA JE TA
bolesnici....
MARGARETA JESTE TAKO JE ONA JE TA
-
FortunaBela
#28 Re: Nemate pametnijeg posla...
Jesi i ti zajebat....halidali wrote:nego da cijeli dan sjedite za kompjuterom, i vodite diskisije o bosni, kako propada i ostala sranja.
bolesnici....
uobrazeni papci koji su dobili kompjuter od babe sto je pola bosne pokrao...
"streberi" koji su diplome kupili na univerzitetima BiH i sad samo sjede po forumu i nista nerade..
![]()
![]()
-
margareta
#29 Re: Nemate pametnijeg posla...
pus't ga sreco lijepa . delegat.opasnovit.FortunaBela wrote:Jesi i ti zajebat....halidali wrote:nego da cijeli dan sjedite za kompjuterom, i vodite diskisije o bosni, kako propada i ostala sranja.
bolesnici....
"streberi" koji su diplome kupili na univerzitetima BiH i sad samo sjede po forumu i nista nerade..
![]()
![]()
![]()
- lejlica
#30 Re: Nemate pametnijeg posla...
ovo su intelektualci. ne moraju oni da rade - oni MISLElaliberty wrote:halidali wrote:nego da cijeli dan sjedite za kompjuterom, i vodite diskisije o bosni, kako propada i ostala sranja.
-
BigusDickus
Lezi hljebe, da te jedem... 
-
Mony
#35 Re: Nemate pametnijeg posla...
halidali wrote:nego da cijeli dan sjedite za kompjuterom, i vodite diskisije o bosni, kako propada i ostala sranja.
bolesnici....
![]()
![]()
Ma ja se ne plasim tih koji dolaze da ubijaju dosadu , vise onih koji ovdje dolaze sa zadatkom. Da sire lazi i neistine . A vidi se ko se uhvatio kompjutera ko' pijan plota i to radi ovdje. Ako taj neko sto dolazi ovdje i govori ono sto zaista misli i spreman je da razmjenjuje misljenje, da uvazi tudje kada i sam uvidi da je pogrijesio takve cijenim ma ko oni bili. Ali ima pojedinaca koji izgleda dolaze sa zadatkom, glavni zadatak sirenje lazi, ako nedaj boze kazes da je to laz i izneses svoje misljenje , takvi te odmah etiketiraju te kao nacionalistu , i to si dobro prosao ako ti ne etiketiraju kao kakvog mudzahedinica koji je eto zelis da stvaras Dzamahiriju. HAHHAHAHA
Zato je meni drago da ima nas koji dodju ovdje cisto iz dosade, zbog druzenja, oni koji nisu optereceni nicim, nemaju predrasuda, nisu nacionalnisti nego sasvim obicni ljudi, koji zele da iznose svoje stavove i razmjenjuju misljenja. Tako da je bolje sto ima vise ovih neopterecenih jer sto je vise takvih ovih sa zadatkom koji im cilj proturiti laznu informaciju itd.a pri tome ne biraju sredstava pretvarajuci se u ovakve i onakve osobe pored ovih neopterecenih imaju manje sansi da plasiraju lazne informacije .
Eto halidali ZIVJELI NEOPTERECENI BESPOSLICARI
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
drogom do mogucnosti shvatanja halidalija i ostalihMRAVOJED wrote:drogom do znanja, da ne kažemo, do više spoznaje
ja sam trijezna/cista isusive glupa da bih shvatila dubokoumnost...a plus...nemam pametnija posla....lele....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
trebalo je da pise ISUVISE ne ISUSiveMRAVOJED wrote:prijavit ću te za banmIRCerka wrote: drogom do mogucnosti shvatanja halidalija i ostalih
ja sam trijezna/cista isusive glupa da bih shvatila dubokoumnost...a plus...nemam pametnija posla....lele....![]()
![]()
prijavi me za ban