Sve koje znam imaju to, sta vise i njihova (maloletna) deca. Svako fura Fejs osim mene...
Iako znam da je moj potez kuul (ono, "oladio sam citav svet"

Pozitivne, negativne stvari, dogodovstine... Javite se, Fejseri!

Moderator: O'zone
manki wrote:Nemam ga ni ja. Imao ga 2 godine, bio nenormalno ovisan, i obrisao ga nerviralo me sve, prvih mjesec dana mi bila kriza, sad ko da nikad nije ni postojao. I najjace mi je kad mi neko trazi FB da me doda koga sam tek upoznao, i onaj izraz lica kad im kazem da nemam Fejs, priceless.
HvalaAteista wrote:Jako cijenim ljude koji nemaju fejs, a jako ih je malo.
atko wrote:A sad malo ozbiljno na temu ... FB i sve masivne pojave nose sa sobom koliko dobrog toliko i loseg ... medjutim uz malo razuma da se sve kontrolisati ... nisam imo FB do prije neki mjesec, nisam imao ni vremena ni potrebe ni zelje ... a onda sam iz BiH otisa u USA i odjedom je toliko prakticno imati FB da bi osto u kontaktu sa BiH i da bi lakse naso sve nase ljude za koje znam da su u USA ... da je FB jedna nemilosrdna masinerija jeste ... da moze biti i te kako od koristi moze ... stvar je vijuga ... kao i za sve u zivotu u ostalom ...
i malo je smjesno to neko toliko upinjanje ja nema FB ja nema FB ja nemam FB ... ja iii ????
Evo npr @Ateista ... nema FB ... a za tri godine na sax skoro 40 000 postova .... u cemu je razlika ???