Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad su meni tek pocele na nosu rasti, oj kad se samo sjetim , da vidis tih scena. Sve sam gledao kod starijih ljudi ima li po nosu dlaka , cinilo mi se da nije normalno da rastu po nosu
možeš ih čupati dokle oćeš
na kraju odustaneš i briješ ih zajedno s bradom, prsima koje iskaču iz majice te obrvama a la momčilo krajišnik
Black swan wrote:znači da krenem tražiti temu dosadna kiša ok
Ne mora značiti. Ovo u zadnje vrijeme su izgleda lokalizirani pljuskovi. Skoro je potopilo okolicu Tuzle
i Gračanicu, ali u samoj Tuzli nije pala ni kap kiše. Zadnja dva dana obrnuta situacija.
Njanjavi wrote:Joj podsjeti me ova da moram masinicu turit u nos ovih dana malo
Znaci, nos, one dvi dlake izmedju obrva, malo bradu potkratit, podpazuh sastrugat, jaja obrijat, korjen sultana, gore ono masinicom prec, mozda i trbuh i prsa masinicom samo podsisat.
Oznojih se pisuci samo ovo, jebo me svak, nesluceni je teret imat tjelo apolona mejtefa'm
Znaci, nos, one dvi dlake izmedju obrva, malo bradu potkratit, podpazuh sastrugat, jaja obrijat, korjen sultana, gore ono masinicom prec, mozda i trbuh i prsa masinicom samo podsisat.
Oznojih se pisuci samo ovo, jebo me svak, nesluceni je teret imat tjelo apolona mejtefa'm
nije teret ako radis dva puta tjedno
Halo pilot, jedva se nakanim jednom mjesecno, gon te djavo monstrume
nije teret ako radis dva puta tjedno
Halo pilot, jedva se nakanim jednom mjesecno, gon te djavo monstrume
Njanjavi, lakse je odrzavati ako uvedes kao dio rutine, vjeruj mi
slazem se, da moras istovremeno uzivati u tome , meni je zadovolljstvo,nekome nije
ne znam što je to dobra izolacija
vidim lik pravi kuću
ima love
znači ogromna cigla
kamena vuna
pola ogromne cigle
striropor
malter
fasada
+ iznutra malter i završni sloj
kod nas je dakle minimum betonska osnova za zid vanjski... na to malter i krečenje jelte
onda ide kamena vuna... pa ide fasadna cigla
ne znam što više treba... da se ugrađuje još 10 centi striropora kao komšije pa zgrada liči na cirkus
ionako je sve već cirkus
u jednom dijelu stana se spava pod jorganom i dekom
u drugom moraš gologuz