Ma danas sam jos i dobro, jbg, tjesi me sto se smirila situacija.Cruella de Villa wrote:Kak si ti draga?vesna555 wrote:Uzalud je gluhom dovikivati, slijepom namigivati i glupom dokazivati.penzijica wrote:I, šta treba da znači to: naši ljudi u Libiji? Koji kurac mi su ga oni moji? Neće meni dat dolare pa da su ga moji.
A što reče jedan moj komšija: ne bih dao jednog guza Sabahetinog za sve Libijske dolare. Nek se vade kako znaju. Zalibo me za njih
U skladu sa ovom izrekom, necu davati nikakve komentare na tvoju maloumnu izjavu.
Molim i ostale forumase da se ne kače za izjavu ovog forumaša jer će se samo začatati tema i skrenut ce se pažnja s bitnih stvari, a to je da saznamo gdje su naši, kako su i kako će se izvući.
Prepustimo ovo moderatorima![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa, nikako mi ne ide u glavu zašto se ne daju javnosti spiskovi ljudi koji su u avionu za sarajevo..
e jos nesto, dobila sam informaciju da sutra ce letiti jos jedan avion iz tripolija za sarajevo
Ne znam zasto ne daju spiskove, ali znam 100% da moj tata nije među tim što dolaze avionom