Nadam se da ce nam neko javiti za Libyana,neka im je BOG na pomoci svima,nadam se uskoro lijepim informacijama za Libyana.actros_truck wrote:Ljudi ima li ko informacija za Libyana ?![]()
gledam po TV-u.....UN je uveo no fly zone za Libiju,a otvara se mogucnost bombardiranja Gadafijevih uporista....Tripoli bi mogao biti na udaru vjerovatno...![]()
![]()
![]()
![]()
Lybano je pomogao nama svima,nije fer da ga zapostavimo......
Nasi ljudi u Libiji
-
ammmi82
#1651 Re: Nasi ljudi u Libiji
-
no2
#1652 Re: Nasi ljudi u Libiji
Svaki dan pratim vijesti iz Libije iako su se moji vratili..nadam se da su nasi ljudi koji su odlucili da ostanu dobro i zdravo..neka ih dragi Bog cuva
-
sarajevo8
#1653 Re: Nasi ljudi u Libiji
aminno2 wrote:Svaki dan pratim vijesti iz Libije iako su se moji vratili..nadam se da su nasi ljudi koji su odlucili da ostanu dobro i zdravo..neka ih dragi Bog cuva
-
lelikus
#1654 Re: Nasi ljudi u Libiji
U Tripoliju je isto stanje od početka, mirno, osim slavlja koja se održavaju na ulicama nakon uspješnih akcija GAdafijevaca. Ja sam se danas čula s ocem, kaže evo roštiljamo i čekamo bombardovanje
- on se zeza a ja ludim ovdje
. Molim Boga da se to što prije smiri i da se ljudi normalno vrate na posao.
- eluna
#1655 Re: Nasi ljudi u Libiji
ima li ikakav kontakt sa našima u ambasadi??? ..... šta je sa lybianom - zna li možda??lelikus wrote:U Tripoliju je isto stanje od početka, mirno, osim slavlja koja se održavaju na ulicama nakon uspješnih akcija GAdafijevaca. Ja sam se danas čula s ocem, kaže evo roštiljamo i čekamo bombardovanje- on se zeza a ja ludim ovdje
. Molim Boga da se to što prije smiri i da se ljudi normalno vrate na posao.
-
Nasi ljudi u Libiji
#1656 Re: Nasi ljudi u Libiji
Dragi forumasi, nasi ljudi, koji su ostali u Libiji-Tripoli su, hvala Bogu dobro i zdravo, stanje je isto, nista se nije promijenilo..dosta prodavnica, kafica je otvoreno, zivot se odvija kao i ranije, samo sto sad nasi, koji su ostali, malo vise rostiljaju, jedu janjetinu sa raznja, a to im nije dobro za "liniju"..
. Samo je malo problem za hljeb/kruh, redovi su pred pekarama, jer, Egipcani koji su se bavili tom vrstom djelatnosti, su napustili Libiju.Sto se tice, vaseg popularnog, Libyana, on je dobro i zdravo, internet ne radi, pa ne moze da se javi kao ranije i ocekuje da bi, uskoro, mogao doci U BiH. Inace, Libyano je jako dobar momak, zavrsio fakultet na Univerzitetu u Tripoliju i bio je najbolji student u svojoj generaciji, poslije toga, upisao je postdiplomski i jako je uspjesan. On vas sve puno pozdravlja! 
-
ammmi82
#1658 Re: Nasi ljudi u Libiji
Mnogo pozdrava od nas za Libyana,zelim mu mnogo srece i da bude uvijek uspjesan i da zelim mu mnogo srece u putu za BiH.Nasi ljudi u Libiji wrote:Dragi forumasi, nasi ljudi, koji su ostali u Libiji-Tripoli su, hvala Bogu dobro i zdravo, stanje je isto, nista se nije promijenilo..dosta prodavnica, kafica je otvoreno, zivot se odvija kao i ranije, samo sto sad nasi, koji su ostali, malo vise rostiljaju, jedu janjetinu sa raznja, a to im nije dobro za "liniju"... Samo je malo problem za hljeb/kruh, redovi su pred pekarama, jer, Egipcani koji su se bavili tom vrstom djelatnosti, su napustili Libiju.Sto se tice, vaseg popularnog, Libyana, on je dobro i zdravo, internet ne radi, pa ne moze da se javi kao ranije i ocekuje da bi, uskoro, mogao doci U BiH. Inace, Libyano je jako dobar momak, zavrsio fakultet na Univerzitetu u Tripoliju i bio je najbolji student u svojoj generaciji, poslije toga, upisao je postdiplomski i jako je uspjesan. On vas sve puno pozdravlja!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#1659 Re: Nasi ljudi u Libiji
Po svemu sudeci, .... strana vojna zracna intervencija u Libiji je pocela. 
- eluna
#1660 Re: Nasi ljudi u Libiji
koliko vidim jeste ..........pape wrote:Po svemu sudeci, .... strana vojna zracna intervencija u Libiji je pocela.
-
sarajevo8
#1661 Re: Nasi ljudi u Libiji
Hvala Bogu da je sve dobro. Nadam se da ce tako i ostati, kolko je to moguce u ovoj situaciji.Nasi ljudi u Libiji wrote:Dragi forumasi, nasi ljudi, koji su ostali u Libiji-Tripoli su, hvala Bogu dobro i zdravo, stanje je isto, nista se nije promijenilo..dosta prodavnica, kafica je otvoreno, zivot se odvija kao i ranije, samo sto sad nasi, koji su ostali, malo vise rostiljaju, jedu janjetinu sa raznja, a to im nije dobro za "liniju"... Samo je malo problem za hljeb/kruh, redovi su pred pekarama, jer, Egipcani koji su se bavili tom vrstom djelatnosti, su napustili Libiju.Sto se tice, vaseg popularnog, Libyana, on je dobro i zdravo, internet ne radi, pa ne moze da se javi kao ranije i ocekuje da bi, uskoro, mogao doci U BiH. Inace, Libyano je jako dobar momak, zavrsio fakultet na Univerzitetu u Tripoliju i bio je najbolji student u svojoj generaciji, poslije toga, upisao je postdiplomski i jako je uspjesan. On vas sve puno pozdravlja!
-
djix
#1662 Re: Nasi ljudi u Libiji
Ima li ikakvih novih vijesti o našima i Lybianu nakon ovih bombardovanja?
- Libyano
#1663 Re: Nasi ljudi u Libiji
Halooooooooooooo
dje ste, raja
Dosao sam u BiH maloprije, ali nisam kod kuce jos, kad stignem pisacu vise... Imam puno toga pricati, svasta se izdesavalo
dje ste, raja
Dosao sam u BiH maloprije, ali nisam kod kuce jos, kad stignem pisacu vise... Imam puno toga pricati, svasta se izdesavalo
- amrica
#1664 Re: Nasi ljudi u Libiji
Libyano wrote:Halooooooooooooo![]()
dje ste, raja![]()
samo sam citala ovu temu, i mogu reci:
@libyano, ti si veliki covjek !
- Robijasica
#1665 Re: Nasi ljudi u Libiji
dje ste, raja![]()
Ma, Sunce naše, dobro došao u BiH!
-
ammmi82
#1666 Re: Nasi ljudi u Libiji
Super hvala bogu da si i ti stigao,bas lijepa vijest mnogo pozdrava za tebe,sve najbolje kralju nas.Libyano wrote:Halooooooooooooo![]()
dje ste, raja![]()
-
djix
#1667 Re: Nasi ljudi u Libiji
dje ste, raja![]()
Eeee majstore, dobro nam došao, neka si se vratio
Jedva čekamo opširan izvještaj
- vesna555
#1668 Re: Nasi ljudi u Libiji
Jupi Libyanoooo
Bas mi je drago da si stigao
Ovamo cijela potraga za tobom 
Bas mi je drago da si stigao
-
winnetou
#1669 Re: Nasi ljudi u Libiji
Libyano, dobrodosao kuci 
-
djidjibufon
#1670 Re: Nasi ljudi u Libiji
Veliki pozdrav za naseg Libyana i super sto je dosao kuci na sigurno
.pisi nam kad stignes sta se je sve desavalo. 
-
lelikus
#1671 Re: Nasi ljudi u Libiji
Dobro nam došao! Baš si nedostajao u ovoj forumskoj mahali
. Ja sa nestrpljenjem očekujem sve što imaš da podijeliš sa nama, obzirom da je moj otac još uvijek u Tripoliju. Veliki ti pozdrav
-
sarajevo8
#1672 Re: Nasi ljudi u Libiji
Hvala BoguLibyano wrote:Halooooooooooooo![]()
dje ste, raja![]()
-
no2
#1673 Re: Nasi ljudi u Libiji
Dobrodosao kraljuLibyano wrote:Halooooooooooooo![]()
dje ste, raja![]()
-
rednna
#1674 Re: Nasi ljudi u Libiji
dobro dosao Libyano mnogo smo brinuli za tebe!!Libyano wrote:Halooooooooooooo![]()
dje ste, raja![]()
- bogoljub
#1675 Re: Nasi ljudi u Libiji
Hvala Bogu, DOBRODOŠAO!