Nasi ljudi u Libiji
-
SKAFISKAFNJAK
#1577 Re: Nasi ljudi u Libiji
jesu li sad svi nasi sto su bili a htjeli se vratiti vratili se?
-
djix
#1578 Re: Nasi ljudi u Libiji
no2 wrote:oneLove wrote:nema smajlica koji bi mogao opisati nesto ovako![]()
nasi su sletili u Tursku, na vojni aerodrom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E drago mi je kao da je neko moj sletio!!!
- poznanik
#1579 Re: Nasi ljudi u Libiji
Koliko je sada u Libiji ostalo naših ljudi, nakon ove zadnje evakuacije od večeras?
-
ammmi82
#1580 Re: Nasi ljudi u Libiji
djix wrote:no2 wrote:oneLove wrote:nema smajlica koji bi mogao opisati nesto ovako![]()
nasi su sletili u Tursku, na vojni aerodrom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E drago mi je kao da je neko moj sletio!!!![]()
![]()
![]()
![]()
-
rednna
#1581 Re: Nasi ljudi u Libiji
prelijepo..napokon mozemo odahnuti 
-
no2
#1582 Re: Nasi ljudi u Libiji
da li neko zna kojim ce letom doci nasi iz istanbula??? ovim u 9:10 ili 15:15???
-
oneLove
#1583 Re: Nasi ljudi u Libiji
ja nista ne znam jos, cekam evo
-
oneLove
#1584 Re: Nasi ljudi u Libiji
nasi su jos na putu u autobusu za taj aerodrom, ako stignu do aerodroma mozda da neko i sleti ovim u 15 i nesto u sarajevo.....
-
sarajevo8
#1585 Re: Nasi ljudi u Libiji
Sve je dobro sto se dobro svrsi 
-
oneLove
#1586 Re: Nasi ljudi u Libiji
u busu su ljudi, imaju oko 120 km jos do Istanbula, bice carter let za Sarajevo, ne zna se tacno kad ce bit u Sarajevu, pratite vijesti ili zovite aerodrom oko 2, ko ocekuje svoje naravno 
- Nirka
#1587 Re: Nasi ljudi u Libiji
Ja evo sad sa aerodroma posto jako blizu stanujem, pa sam otisla da vidim sta se desava, nije nikog bilo iz Libije u ovom avionu sto je sletio u 9. A za carter let jos nista ne znaju.
Pa vidjet cemo. ABd da dodju svi danas:)
Pa vidjet cemo. ABd da dodju svi danas:)
-
djidjibufon
#1588 Re: Nasi ljudi u Libiji
super.bas mi je drago sto su izasli iz Libije.sada su na sigurnom.A NASIM TURCIMA VELIKO I OD SRCA HVALA NA POMOCI STO SU NAM UKAZALI.JER BEZ NJIH I NJIHOVE POMOCI,SVI BI MI BILI JOS UVJEK U LIBIJI.I hvala nasem LIBYANU na zalaganju i pomoci,sto je bio uz nas sve i davao nam podrsku i nadu u zivot.

-
oneLove
#1589 Re: Nasi ljudi u Libiji
djidjibufon wrote:super.bas mi je drago sto su izasli iz Libije.sada su na sigurnom.A NASIM TURCIMA VELIKO I OD SRCA HVALA NA POMOCI STO SU NAM UKAZALI.JER BEZ NJIH I NJIHOVE POMOCI,SVI BI MI BILI JOS UVJEK U LIBIJI.I hvala nasem LIBYANU na zalaganju i pomoci,sto je bio uz nas sve i davao nam podrsku i nadu u zivot.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#1590 Re: Nasi ljudi u Libiji
mislim da su ostali samo oni koji i nemaju namjeru napuštati libijupoznanik wrote:Koliko je sada u Libiji ostalo naših ljudi, nakon ove zadnje evakuacije od večeras?
hvala bogu, i ovi ljudi konačno idu kućama
još samo da se libyano javi .... barem ponekad jer mislim da ni on neće napuštati tripoli
-
ammmi82
#1591 Re: Nasi ljudi u Libiji
Zavrsi se i ovo hvala bogu,ljudi moji zelim vam mnogo srece i da se ovo vise ne ponovi , a sto se tice Libyana on ako ostane u Tripolju ja mu zelim sve najljepse u zivotu i da ga dragi bog cuva,sada ocekujumo informacije od Libyana kako je njemu tamo i ako mu bilo sta zatreba bio kakva pomoc mi smo tu za njega,Hvala Libyano od sveg srca na svemu sto si uradio za nas.
-
Neposlusna
#1592 Re: Nasi ljudi u Libiji
Forumasi, interesuje me nesto a mozda vi vise znate o tome.
Juce gledam reportazu o nekom Libijskom visokom oficiru koji je presao na stranu protestanata i bori se sada protiv Gadafija.
I sad on pokazuje neku veliku kazernu koju su totalno razrusili i istjerali svu vojsku. Izmedju ostalog pokazuje tajni dio kazerne koji je sluzio kao bordel ili ti javna kuca za vise oficire i kaze da su se tu sirocad silovala a pogotovo kaze sirocad iz Bosne i Hercegovine.
Tako me je to nesto pogodilo, ne mogu nikako da dodjem sebi. U glavnom su sva djecica kada su iznemogla i fizicki i psihicki, pobijena.
Sada se pitam, odkud djeca sirocad iz Bosne i Hercegovine u Libiji?!
Zar se niko ne pita jesu'l ta djeca dobro, kako su smjestena i gdje su?
Juce gledam reportazu o nekom Libijskom visokom oficiru koji je presao na stranu protestanata i bori se sada protiv Gadafija.
I sad on pokazuje neku veliku kazernu koju su totalno razrusili i istjerali svu vojsku. Izmedju ostalog pokazuje tajni dio kazerne koji je sluzio kao bordel ili ti javna kuca za vise oficire i kaze da su se tu sirocad silovala a pogotovo kaze sirocad iz Bosne i Hercegovine.
Sada se pitam, odkud djeca sirocad iz Bosne i Hercegovine u Libiji?!
- Erzsebet
#1593 Re: Nasi ljudi u Libiji
Zar stvarno vjeruješ u te priče? Pa dosad bi se saznalo nešto o tome valjda. Sada se radi na satanizaciji Gadafija i svih njegovih saradnika, da bi se Amerika i Evropa što lakše ušetale u Libiju i uzele naftu. Ne budi naivna.Neposlusna wrote:Forumasi, interesuje me nesto a mozda vi vise znate o tome.
I sad on pokazuje neku veliku kazernu koju su totalno razrusili i istjerali svu vojsku. Izmedju ostalog pokazuje tajni dio kazerne koji je sluzio kao bordel ili ti javna kuca za vise oficire i kaze da su se tu sirocad silovala a pogotovo kaze sirocad iz Bosne i Hercegovine.Tako me je to nesto pogodilo, ne mogu nikako da dodjem sebi. U glavnom su sva djecica kada su iznemogla i fizicki i psihicki, pobijena.
![]()
![]()
![]()
Sada se pitam, odkud djeca sirocad iz Bosne i Hercegovine u Libiji?!![]()
- quasar
#1594 Re: Nasi ljudi u Libiji
Ima ovdje na forumu neko ko je pisao o tome. Bio je izbjeglica u Libiju u ratu. Kruzile su takve price, ali ta djeca, danas odrasli ljudi, demantuju bilo kakve neugodnosti.
Rat se prvo dobija preko medija.
Pominjao sam ovdje u vezi snimaka pucanja na dzenazu, da je čovjek koji je dole boravio skoro 20 godina rekao da ti snimci po njegovu misljenju ne poticu iz Libije, jer su nešto drugačiji običaji i tok dzenaze.
Prljave rabote, širenje demokratije, ljudskih prava, i sl.
Rat se prvo dobija preko medija.
Pominjao sam ovdje u vezi snimaka pucanja na dzenazu, da je čovjek koji je dole boravio skoro 20 godina rekao da ti snimci po njegovu misljenju ne poticu iz Libije, jer su nešto drugačiji običaji i tok dzenaze.
Prljave rabote, širenje demokratije, ljudskih prava, i sl.
-
no2
#1595 Re: Nasi ljudi u Libiji
08.03.2011 2:30 PM 2:30 PM AIR BOSNA 0 JA 1001 SARAJEVO GATE OPEN
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#1597 Re: Nasi ljudi u Libiji
Ma jasta, ja jos cuo da su i lavove njima hranili.Neposlusna wrote:Forumasi, interesuje me nesto a mozda vi vise znate o tome.
I sad on pokazuje neku veliku kazernu koju su totalno razrusili i istjerali svu vojsku. Izmedju ostalog pokazuje tajni dio kazerne koji je sluzio kao bordel ili ti javna kuca za vise oficire i kaze da su se tu sirocad silovala a pogotovo kaze sirocad iz Bosne i Hercegovine.Tako me je to nesto pogodilo, ne mogu nikako da dodjem sebi. U glavnom su sva djecica kada su iznemogla i fizicki i psihicki, pobijena.
![]()
![]()
![]()
Last edited by Ima Bosne_Bice Bosne on 08/03/2011 13:13, edited 1 time in total.
-
Neposlusna
#1598 Re: Nasi ljudi u Libiji
Pa sad da li sam ja naivna ili ne, ne bi o tome. Ja pitam iskreno nesto, tako ocekujem i iskren odgovor.Erzsebet wrote:Zar stvarno vjeruješ u te priče? Pa dosad bi se saznalo nešto o tome valjda. Sada se radi na satanizaciji Gadafija i svih njegovih saradnika, da bi se Amerika i Evropa što lakše ušetale u Libiju i uzele naftu. Ne budi naivna.Neposlusna wrote:Forumasi, interesuje me nesto a mozda vi vise znate o tome.
![]()
![]()
![]()
Zato, ako stvarno nemas odgovora na moje pitanje, onda bolje zaobidji.
-
o.b.
#1599 Re: Nasi ljudi u Libiji
dolaze li danas u 15:15 svi iz istambula?
-
no2
#1600 Re: Nasi ljudi u Libiji
dolazi ih 66 koliko moze stati u avion..sutra ce doci ostali redovnom linijomo.b. wrote:dolaze li danas u 15:15 svi iz istambula?