Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
malo sam nabrzinu prelistala par zadnjih stranica teme jer me nije bilo 4 dana .... žao mi je što libyano neće kući uskoro, ali njegov izbor - želimo musvi sreću
nego šta je sa Sirtom???? danas na putovanju, na radiju čuh da je tamo situacija zagužvana?!
ipka, libyano napisa da su libijci spremni na dogovor ..... njemu više vjerujem nego novinarima
Spremni su, busevi cekaju, trebaju krenuti svaki tren...
Konzulat ne znam gdje je, ali broj je 00218612230002 i 00218612230003 pa kome treba neka zove.
Situacija je dobra, kao sto sam vec rekao, vidjecemo kako ce se zavrsiti sve ovo... Libyano ostaje do daljnjeg
Tuzla_ wrote:jel zna neko gdje se nalazi turski konzulat u bengaziju, ako postoji uopste ?? ili gdje se mogu registrovat ljudi za brodove u bengaziju ??
Libyano wrote:Spremni su, busevi cekaju, trebaju krenuti svaki tren...
Konzulat ne znam gdje je, ali broj je 00218612230002 i 00218612230003 pa kome treba neka zove.
Situacija je dobra, kao sto sam vec rekao, vidjecemo kako ce se zavrsiti sve ovo... Libyano ostaje do daljnjeg
Libyano se boji da izadje, jer zna da mu nema nazad dvije godine
Libyano se boji da izadje, jer zna da mu nema nazad dvije godine
da ga ovamo čeka siguran, stabilan i normalan posao - vjerovatno bi izašao
Libyano skoro dosao, i taman dodje, sutradan problemi nastanu
Nije to razlog, jednostavno ne vidim smisao, jer tamo gdje budem nema problema. Drugo su ljudi po kampovima, gdje su im dolazili lopovi, krali, otimali...
ali ako zagusti, eto mene tamo
Libyano wrote:Libyano skoro dosao, i taman dodje, sutradan problemi nastanu
Nije to razlog, jednostavno ne vidim smisao, jer tamo gdje budem nema problema. Drugo su ljudi po kampovima, gdje su im dolazili lopovi, krali, otimali...
ali ako zagusti, eto mene tamo
Ma lako je tebi, ti si u Libiji, al' k'o da si u Bosni ne smije ti niko nista , salim se hehe, i ja gdje se nalazim nema nikakvih problema
Libyano, sorry na peglanju, samo mi molim te reci na koga si mislio, ko treba krenuti svaki tren? Jel mislis na ovu drugu turu na turskom brodu koji bi trebali da uplove u Marmaris ili neko drugi?
Muz mi je na tom brodu a jos uvijek nemam novosti pa me vec srklet uzima...
evo i ja tek skontah da su ljudi iz Sirta u pitanju... kako god, nek se nasi ljudi izvuku, bitno je samo da se krene...
Turci su munje, svaka im cast...
Libyano jesu li oni vec na tom aerodromu ili su jos u kampu, meni rekli sjede u autobusu vec 2 sata...... ne bi sjedili u busu ako su ukampu, nelogicno...... mislim nije bitno, samo hocu da ljudima kazem trenutno stanje jer se brinu za svog sina koji je u toj grupi....
orange wrote:evo i ja tek skontah da su ljudi iz Sirta u pitanju... kako god, nek se nasi ljudi izvuku, bitno je samo da se krene...
Turci su munje, svaka im cast...
izgleda naši iz Sirta nisu krenuli .... ne znam šta je, ali izgleda nisu pošli