Antifriz wrote:Zna li se spisak putnika koji lete tim avionom?Koshpa wrote:Avion iz Tripolija se ocekuje da poleti u 00:00h
Nazalost ne
Antifriz wrote:Zna li se spisak putnika koji lete tim avionom?Koshpa wrote:Avion iz Tripolija se ocekuje da poleti u 00:00h
Bezimendzic wrote:Avion je poletio i očekuje se da na aerodrom sleti iza 2:00.
Libyano wrote:Taj bi avion mogao samo pokajnike pokupiti iz Bosne za Tripoli, jer odavde nema vise ko ici
Nadam se da ce se to biti uskoro aBDoneLove wrote:Prvo, Libyano veliko hvala za svaku informaciju koju si nesebicno podijelio sa nama ovdje, bio si nam jedina "ziva" veza u ovim desavanjima.
A drugo, nadam se da cete brzo rijesiti ovo pitanje Sirta, da se i mi radujemo
e sad se opet ne smijem radovati prerano....Libyano wrote:Dobra vijestRjesenje za Sirt na pomolu, javim uskoro sta je uradjeno
Predobre vijestiLibyano wrote:Pa radimo danas cijelo jutro na tome, pa imamo odredjene pomake, nadamo se tokom dana da cemo imati konkretan rezultat...
sumy__ wrote:eh ovako upravo sam stigla sa aerodroma u sarajevu, docekala sam babu.. svaka cast turcima, stvarno su LJUDINE!! da nije bilo njih, Bog sami zna kako bi nasi ljudi dosli iz bengazija.. a za nase.. bosance, sta reci.. jos jednom su dokazali da se u muci poznaju junaci... ne daj Boze da smo ministarstvo, ambasadu il koga vec trebali cekati za evakuaciju.. e ne bi ih ni docekali.. i to vjerovatno svi nasi ljudi mogu potvrditi. nadam se da ce i vasi doci zivi i zdravi aBd, dignite sve na noge samo da se vrate.. sretno!