Nasi ljudi u Libiji

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
oneLove

#1201 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by oneLove »

poslala sam mail na hayat, za FTV ne nadjoh koji im je mail, vidjecemo

zar su im pare bitne u ovoj situaciji, nek daju koliko ljudi traze , samo nek polete ti avioni
Tuzla_

#1202 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Tuzla_ »

Bezimendzic wrote:BH Airlines traži osiguranje za svoj avion, obzirom da ide u rizičnu zonu (Libija). MVP, odnosno Vlada je ta koja treba obezbijediti sredstva za osiguranje kod prihvatljive/renomirane osiguravajuće kuće (Lloyd's), inače je sve spremno za slanje današnjeg kontigenta naših ljudi iz Tripolija. Međutim, gospoda iz MVP/Vlade repom ne mrdaju...
Raja, zovimo MVP, Vladu, medije....da se malo mrdnu i završe ovo...

Libyano može potvrditi ovo...
ftv zovite i saljite mail, ja sam im mail slao u petak navece kad su nase ostavili u luci i ljudi me nakon 10 minuta nazvali i ukljucili me direktno u dnevnik .... ostlao sto sam slao bht, hayat, obn niko nije prstom pomako ..
Tuzla_

#1203 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Tuzla_ »

oneLove wrote:poslala sam mail na hayat, za FTV ne nadjoh koji im je mail, vidjecemo

zar su im pare bitne u ovoj situaciji, nek daju koliko ljudi traze , samo nek polete ti avioni
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... ction=cont

evo imas sve mailove i brojeve telefona za FTV, ja sma slao mail odgovornom uredniku TV programa i multimedije
Last edited by Tuzla_ on 28/02/2011 16:40, edited 1 time in total.
oneLove

#1204 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by oneLove »

ok tnx
Libyano

#1205 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Libyano »

Istina je bezimeni, traze po drugi put dodatno osiguranje, sada, kada su totalno okasnili traze dozvolu za nocno slijetanje, pa svi su ovdje poludili... Sad na kraju radnog vremena ici traziti dozvolu za nocno slijetanje, kao fazon avion ce sletiti u 11 navece...
Kada ce onda poletiti, Bog zna...
Oko Sirta lome koplja, jer avion ce jedan platiti Hidrogradnja, onda su odlucili da taj posalju za Tripoli, a da se za Sirt nadje rjesenje. Sad nas ovdje zovu i lome cijeli dan zbog toga, pa pokusajte ovo, pa ono. Uzas jedan. Sto je najgore ljudima receno da idu na aerodrom, sad zovi redom pa opozivaj...
oneLove

#1206 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by oneLove »

ovo je haos zaista
cula sam da su Kinezi poslali 17 aviona po svoje ljude, nasi se bore za ovaj jedan....
lisandro_lopez

#1207 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by lisandro_lopez »

pozzz raja...... i meni se javila sestra iz istambula danas ... kao stigli su tamo al im sad traze pare za karte do bih.....
sad neznam gdje se treba obratiti kako nabaviti karte za njih ili im poslati pare....... ima li jos neko da je u slicnoj situaciji..... i je li se cuo sa svojima u istanbulu.....
no2

#1208 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by no2 »

:(
Last edited by no2 on 28/02/2011 18:44, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

#1209 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Bosanac sa dna kace »

Tuzla_ wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
djidjibufon wrote:Da li ko ima kakvu info. kada bi trebali ovi nasi iz HK sto su u Instambulu da krenu.I da li ce stici na beogradski ili sarajevski aerodrom?
Sarajevski, prva grupa krece sutra, prvim avionom, tako je meni receno,

jel moze jedna molba za tebe ? posto vidim da si dole na licu mjesta s nasima .... kad im se kupe karte dole na aerodromu da nam javis to ovdje, naravno ako budes u mogucnosti ... mislim da je tek tad sigurno da dolaze s tim i tim avionom :)

hvala puno na informacijama :)
kupili smo im danas tursku karticu treba da radi taj telefon,
ja vjerujem samo onda kad prodju pasosku kontrolu, danas je jedna grupa trebala da stigne u 12 na avion, pa nista od toga, zadnje sto znam je da ih trebaju smjestit u neki hotel na evropskoj strani, ako sta saznam javim
Tuzla_

#1210 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Tuzla_ »

Bosanac sa dna kace wrote: kupili smo im danas tursku karticu treba da radi taj telefon,
ja vjerujem samo onda kad prodju pasosku kontrolu, danas je jedna grupa trebala da stigne u 12 na avion, pa nista od toga, zadnje sto znam je da ih trebaju smjestit u neki hotel na evropskoj strani, ako sta saznam javim

ok ... hvala :)
424

#1211 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by 424 »

Bosanac sa dna kace wrote:kupili smo im danas tursku karticu treba da radi taj telefon,
Izgleda da im se sekretarica odma ukljuci (zbrzi vala nesto na turskom samo sam "mesaz" skonto :), a nema na eng.)
Ja mislio BH Telecom dno dna.
l1101100

#1212 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by l1101100 »

HK Company...

Meni su se javili iz FLY hotela. Zvao sam hotel, predpostavljam da hotel nema PBX tako nakon kratkog razgovora veza se prekine. Neki ce izaci u grad (a ko nebi :) )... Jos ne znaju ko kad ide za SA...
actros_truck

#1213 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by actros_truck »

l1101100 wrote:HK Company...

Meni su se javili iz FLY hotela. Zvao sam hotel, predpostavljam da hotel nema PBX tako nakon kratkog razgovora veza se prekine. Neki ce izaci u grad (a ko nebi :) )... Jos ne znaju ko kad ide za SA...
:bih:
Tuzla_

#1214 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Tuzla_ »

Bosanac sa dna kace wrote: kupili smo im danas tursku karticu treba da radi taj telefon,

jel znas mozda ko im je platio hotel ... firma, nasa ambasada, turcini ... ?? :)
poznanik

#1215 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by poznanik »

Bezimendzic wrote:BH Airlines traži osiguranje za svoj avion, obzirom da ide u rizičnu zonu (Libija). MVP, odnosno Vlada je ta koja treba obezbijediti sredstva za osiguranje kod prihvatljive/renomirane osiguravajuće kuće (Lloyd's), inače je sve spremno za slanje današnjeg kontigenta naših ljudi iz Tripolija. Međutim, gospoda iz MVP/Vlade repom ne mrdaju...
Raja, zovimo MVP, Vladu, medije....da se malo mrdnu i završe ovo.....
Evo nekih adresa, pišite i insistirajte na urgenciji medija, pravite pristisak da vlast počne raditi svoj posao:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
vesna555

#1216 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by vesna555 »

Tata mi je mail poslao. Napisao je da idu za Beograd, iz Bg u Banja Luku, a iz Banja Luke treba da se sami snalaze. To je sve što piše u mailu, jako je kratak mail, vjerovatno je morao žuriti, nije napisao ni gdje je, ni u kojem hotelu, ni u kojem gradu, valjda je u Istambulu.
A ja se nadala da ce do Sarajeva :(
Eto, za one kojima je ova informacija bitna :)
Puno pozdrava!
oneLove

#1217 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by oneLove »

ja sam na hayat poslala na informativnu neku
valjda ce procitati

neka neko jos FTV il BHT, OBN mozda
Tuzla_

#1218 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Tuzla_ »

vesna555 wrote:Tata mi je mail poslao. Napisao je da idu za Beograd, iz Bg u Banja Luku, a iz Banja Luke treba da se sami snalaze. To je sve što piše u mailu, jako je kratak mail, vjerovatno je morao žuriti, nije napisao ni gdje je, ni u kojem hotelu, ni u kojem gradu, valjda je u Istambulu.
A ja se nadala da ce do Sarajeva :(
Eto, za one kojima je ova informacija bitna :)
Puno pozdrava!

za koju firmu radi tata ?
Odabi

#1219 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Odabi »

Evo da se i ja javim s par rijeci...

OVO ZAISTA NEMA SMISLA!!!!

Pretpostavljam da su mnogi vec ovo rekli... no medjutim ja zaista nisam pratila ovu temu jer sam s roditeljima bila non stop u kontaktu. Mama mi je doputovala prije par dana s Austrian Airline'som ... i to redovnom linijom... dok je tata i dalje u Tripoliju. Cula sam se s njim prije satak i rekao mi je da jos uvijek nista ne znaju.... ovdje takodjer pojma nemaju... ovo je bruka i sramota!
Libyano

#1220 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Libyano »

avion polijece u 8 :-D
Odabi

#1221 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Odabi »

Libyano wrote:avion polijece u 8 :-D
Iz Sarajeva za Tripoli?
Koshpa

#1222 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Koshpa »

Avion za Tripoli polijece u 20:00 iz Sarajeva
Odabi

#1223 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Odabi »

no2 wrote:STVARNO UZAS JEDAN!!! LJUDIMA RECENO DA IDU KUCAMA DA IDU NA AERODROM I SAD ME OTAC ZOVE I KAZE NEMA NISTA OD TOGA..KATASTROFA!!! ZVAO SAM HIDROGRADNJU ALI GOSPODA DIREKTORI NISU U SARAJEVU!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Nije da bilo koga branim... i meni je pun klinac svega. Direktori su skoro cijeli dan proveli u Ministarstvu inostranih poslova pokusavajuci da srede bilo sta kako bi izvukli ljude sa Sirta. Ja sam u 4 izasla s posla... oni su i dalje bili u MVP'u. Dakle dezinformacija je da su van Sarajeva. Gdje ti je tata?
Odabi

#1224 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by Odabi »

Ja sam mozda malo peglativna... Kao sto sam vec rekla ... tek sam se prikljucila temi tako ... prastajte...
Nije mi jasno odakle vama informacija da avion polece iz Sa za Tripoli u 8 sati... medjutim na aerodromu u Sarajevu niko nista ne zna... Oni su na aerodromu cekaju.. ljudi pojma nemaju! Pa zar je moguce da ce se ista bruka ponoviti po drugi put...
no2

#1225 Re: Nasi ljudi u Libiji

Post by no2 »

Pokusaj provjeriti sa MVP-om..ja sam danas zvao njih..oni ce ti dati informacije koje njima ambasada potvrdi
Post Reply