Nas Stav

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bijelo_dugme

#1 Nas Stav

Post by bijelo_dugme »

Postovani,

Sviram rock bas gitaru (radim i sampling za gitaru i bubnjeve). Odsvirao sam i snimio hardcore metal verziju himne BH Fanaticos-a “Nas stav”. Da bih je potpuno zavrsio potrebni su mi vokali hora iz “Na stav”-a i vokali iz “Rat savezu”. Ako mozete da mi posaljete, trebala bi mi i A’capella ovih vokala.

Unaprijed zahvaljujem.
Srdacan pozdrav.

Kasmo Sejkic iz Turske
bijelo_dugme

#2 Re: Nas Stav

Post by bijelo_dugme »

Znal ko?
BajrinNajmladji

#3 Re: Nas Stav

Post by BajrinNajmladji »

Edin-H wrote:BHF za navijace i javnost BiH
BHFanaticos za navijace i javnost Bosne i Hercegovine povodom hapsenja 8 navijaca BiH u Istanbulu

Nakon privodjenja 8 navijaca nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine od strane turske policije po principu "slucajnog uzorka" povodom odigravanja kvalifikacione utakmice SP 2010 (11. oktobar u Istanbulu), zelimo ovim putem jos jednom iskazati nase zaljenje povodom tog nemilog dogadjaja. BHFanaticos snosi djelimicno odredjenu odgovornost za situaciju koja je prouzrokovala privodjene nasih apsolutno neduznih i nevinih 8 navijaca, ali zelimo takodjer obavijestiti nase navijace i nasu javnost da je BHFanaticos ucinio sve sto je u nasoj mogucnosti da se oni sto prije nadju na slobodi. Istanbul smo napustili tek u ponedjeljak 13. oktobra, dok nismo obezbjedili pravnu pomoc i prikupili novcana sredstva potrebna za njihovo pustanje. Tim cinom solidarnosti smo osigurali siguran odlazak privedenih navijaca kucama. Obezbjedili smo avionske karte za njih i oni su tokom jucerasnjeg dana (ponedjeljak 13. oktobar) svi napustili Istanbul.

Smatramo da ovim korektnim cinom u odredjenoj mjeri primamo odgovornost na sebe povodom ovih nemilih dogadjaja.

Ispred BHFanaticos:
Vodja BHFanaticos, Sefalija Mujdanovic
Evo čo'ek stao ispred BHF, vodja,...Guglaj do njega, pa neka potvrdi, objasni, garantuje,...
uvjek dobar gost

#4 Re: Nas Stav

Post by uvjek dobar gost »

FM JAm... imaju sajt vidi sa njima....
Post Reply