Naplata racuna u BH Telecom centrima
-
nadimakSA
#1 Naplata racuna u BH Telecom centrima
Da li je iko dobio informaciju uz račun BH Telecoma o naplati računa na određenim mjestima bez provizije.
Konkretno za Sarajevo su tri mjesta na kojima možemo platiti telefonske račune bez provizije:
- Obala Kluina bana
- M.M.Bašeskije
- Sarači.
Da li je ovo moguće, jer ja svojim očima ne mogu da vjerujem... Dokle više ovako?!
Konkretno za Sarajevo su tri mjesta na kojima možemo platiti telefonske račune bez provizije:
- Obala Kluina bana
- M.M.Bašeskije
- Sarači.
Da li je ovo moguće, jer ja svojim očima ne mogu da vjerujem... Dokle više ovako?!
-
gurabija78
#2 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
morebit da je pukla tikva sa BH Postom... ranije si mogao ko covjek otici na jedno mjesto i sve racune platiti, a sad, ako neces da izvalis 10 KM uz iznos racuna, trebas se kvalitetno nahodati...nadimakSA wrote:Da li je iko dobio informaciju uz račun BH Telecoma o naplati računa na određenim mjestima bez provizije.
- Obala Kluina bana
- M.M.Bašeskije
- Sarači.
- shape of despair
#3 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Prepisano sa papira koji je došao uz telefonski račun:
Cijenjeni korisnici BH Telecoma,u svim našim Telecom centrima možete platiti račune za sve usluge BH Telecoma...
A kad se to plaćala provizija za Telecom račune?
EDIT: I sad navedene tri(3) lokacije Telekom centara koje bi trebale pokriti cijelo Sarajevo plus jedna lokacija u Vogošći
Cijenjeni korisnici BH Telecoma,u svim našim Telecom centrima možete platiti račune za sve usluge BH Telecoma...
EDIT: I sad navedene tri(3) lokacije Telekom centara koje bi trebale pokriti cijelo Sarajevo plus jedna lokacija u Vogošći
- male_okice
#4 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
shape of despair wrote:Prepisano sa papira koji je došao uz telefonski račun:
stalno ako odes bilo gdje u banku naplacas se, ja moram kod nas pogledati svaki racun i vidjeti u kojoj banki elektro ili vodovod imaju otovren racun pa da mi ne naplate proviziju, neki dan su mu u Intesa san paolo naplatili 3 KM provizije za 2 racuna. Uzas!
-
nadimakSA
#5 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
U redu je ako se u banci placa, to razumijem, jer banka je ipak banka. Ali ako placas telefonski racun u posti (osim u ove tri navedene za Sarajevo) da ti naplate proviziju je malo smijesno...male_okice wrote:shape of despair wrote:Prepisano sa papira koji je došao uz telefonski račun:
stalno ako odes bilo gdje u banku naplacas se, ja moram kod nas pogledati svaki racun i vidjeti u kojoj banki elektro ili vodovod imaju otovren racun pa da mi ne naplate proviziju, neki dan su mu u Intesa san paolo naplatili 3 KM provizije za 2 racuna. Uzas!
-
*mima*
#6 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Davno je pukla tikva....BH Posta i BH Telecom
-
gurabija78
#7 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
ali do unazad mjesec dana, nije bilo provizije za racune BH Telecoma na salterima BH Poste.. mislim mozda nema jos uvijek, nemam pojma, to me tek ceka za koji dan, da spoznam*mima* wrote:Davno je pukla tikva....BH Posta i BH Telecom
-
*mima*
#8 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
gurabija78 wrote:ali do unazad mjesec dana, nije bilo provizije za racune BH Telecoma na salterima BH Poste.. mislim mozda nema jos uvijek, nemam pojma, to me tek ceka za koji dan, da spoznam*mima* wrote:Davno je pukla tikva....BH Posta i BH Telecom
Sorry....to nisam znala jer nemam fiksni......
-
paprica29
#9 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
nema nikakve provizije, a nije je nikad ni bilo*mima* wrote:gurabija78 wrote:ali do unazad mjesec dana, nije bilo provizije za racune BH Telecoma na salterima BH Poste.. mislim mozda nema jos uvijek, nemam pojma, to me tek ceka za koji dan, da spoznam*mima* wrote:Davno je pukla tikva....BH Posta i BH Telecom
-
Semiramida
#10 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Nije bilo provizije u BH Pošti, niti je sada ima za korisnike, al' izgleda da Pošta onda to naplati od BH Telecom-a.
...Što i ne smatram posebno lošim, obzirom da Pošta znatno lošije posluje od BHT i mislim da BHT treba i dalje na taj način da pomaže Poštu.
Jedino me boli kad mi u Pošti naplate proviziju za sve ostale račune, i to po 1KM za račune do 50KM, a 1,5KM za "veće" račune. I onda to za nekih 8 računa - 3BHT, dođe oko 6KM provizije mjesečno. Meni je to malo - puno. S druge strane, potrošila bih i dosta vremena / goriva / živaca da sad hodam po šalterima u Sarajevu posebno za struju, vodu, RAD, KATV itd.
Čujem da su u nekom HR gradu, možda je Osijek u pitanju, uveli naplatu računa u njihovim poštama bez provizije. Valjda je to grad subvencirao i time rasteretio svoje građane...
...Što i ne smatram posebno lošim, obzirom da Pošta znatno lošije posluje od BHT i mislim da BHT treba i dalje na taj način da pomaže Poštu.
Jedino me boli kad mi u Pošti naplate proviziju za sve ostale račune, i to po 1KM za račune do 50KM, a 1,5KM za "veće" račune. I onda to za nekih 8 računa - 3BHT, dođe oko 6KM provizije mjesečno. Meni je to malo - puno. S druge strane, potrošila bih i dosta vremena / goriva / živaca da sad hodam po šalterima u Sarajevu posebno za struju, vodu, RAD, KATV itd.
Čujem da su u nekom HR gradu, možda je Osijek u pitanju, uveli naplatu računa u njihovim poštama bez provizije. Valjda je to grad subvencirao i time rasteretio svoje građane...
- Edin H.
#11 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Zapad jarane
Zivjela Europska Unija, uvijek uzmi plebs na iste trikove.
Zivjela Europska Unija, uvijek uzmi plebs na iste trikove.
- drndalo
#12 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Maloprije platih u Posti, bez provizije i dalje...
- plemba
#13 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
nema provizije za fizicka lica, vec se naplacuje za pravna lica. svi racuni koji imaju bar kod na sebi ne naplacuje se provizija. ostalo se naplacuje. mislim da je tako. do prije par mjeseci sve je bilo isto i onda su uveli da se placa provizija za pravna lica.drndalo wrote:Maloprije platih u Posti, bez provizije i dalje...
cini mi se da je tako
-
gurabija78
#14 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
pa dobro, i racun za mobitel sam placao dosad u posti...*mima* wrote:gurabija78 wrote:ali do unazad mjesec dana, nije bilo provizije za racune BH Telecoma na salterima BH Poste.. mislim mozda nema jos uvijek, nemam pojma, to me tek ceka za koji dan, da spoznam*mima* wrote:Davno je pukla tikva....BH Posta i BH Telecom
-
gurabija78
#15 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
drndalo wrote:Maloprije platih u Posti, bez provizije i dalje...
- TarikSA
#16 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Nema provizije za plaćanje u BH Posti i vjerovatno nece nikad ni biti, nema to veze sa tikvom:)
-
suljke
#17 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
Telekom na obavjestava da osim u posti bez provizije racune mozemo platiti i u Telekom centrima ( mjesta gdje prodaju mobilne aparate)
- alica.k
#18 Re: Naplata racuna u BH Telecom centrima
a ako odem kod njih u taj centar jel jos uvijek placam onu taksu za javni servis il kako su je nazvali vec na racunu?