"pojo vuk magarca"vaučer wrote:Vidim ovdje sraćka eskalirala.. ccc...
A onaj 'pobjegao', dakle moj scenarij o Kuduzu se ipak ostvaruje.. E jebem te zemljo..
Podmazao nekog prijatelja pandura (jes vraga, to je njihov plan) i već je u RH koja naime ne izručuje svoje građane.
Ja sam za to da umjesto njega B. Glavaš odradi suđenje i kaznu. Mogao bi i Jelavićevu kad smo kod tog, ne bih se bunio.
Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
- simonese
#576 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
-
mo77
#577 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ovo vrlo lako moze biti kais ako bolje pogledas na drugoj slici "cijev" se siri to mi bas i ne lici na moderne pistolje osim ako nije kubura....Tipu se vidi lice........lako ga je naci ako je zaista utoka vidjet ce se...postoji parafinsk rukavica pa ja.......
-
CAUS-VISOKO
#578 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Đe ne seri, ljubi te Caus. Kazes da SDA podgrijava linc, e .ebiga. Pa bolan nebio, meni je zao ono 4 djece iz Banja luke koja su stradala u Dubrovniku, 2 ili 3 iz Kiseljaka, zao mi je i Vedrana a SDA-ovac sam i nekada teski Zeljovac.in33sa wrote:Najbitnije je da SDA kantonalna tv podgrijava atmosferu linca, opce nevinosti sarajevskih navijackih ljubicica koje su isle sa cvijecem navijati a docekali su ih krvozedni ustase (odlicno naucena lekcija od tv bastilje iz Beograda) bitno da se u eter pustaju "uznemireni gledaoci" koji bi isli klati po Sirokom brijegu, bitno da se zaboravi da je drzava pred bankrotom zahvaljujuci upravo SDA celnicima, okrenimo pricu na ustase da se sto prije zaboravi zelja zlatnih ljiljana za ostavkama odgovornih.
Kada se potrose donacije, odnosno opljackaju, kada dogori do peta od nerada i opce nesposobnosti, ajmo Siroki praviti Uskim. Red Dodika, red Sirokog, ustase, cetnici, fasisti, mi nevini, zrtve, bu kme. Svi su krivi, mi smo zrtve, smrc.
-
in33sa
#579 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ma nije moguce....amir_zg wrote:Da da da... sad se ne vidi. I jedne i druge vas treba napolje pa nek se pobijete više da mi ostali možemo naprijed.mo77 wrote:Ima li veca slika ovog gore iz ove se bas i ne vidi je li pistolj ili ne....Ako jeste ovog odmah strpati u zatvor na najmanje 15 godina...........
Gdje ste sada nevini hordaši?
-
Ne pada mi na pamet
#580 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Zanimljivo kako iskljucivo hrvati na ovom forumu brane policiju i majmune iz sirokog, a nisi mogao do rijeci doci od istih kad je zapaljena U zastava na grbavici. I sto je najgore brane one koji se ponose fasizmom i ustaskom tradicijom. Brane one koji su ubili momka i ponose se da bi to opet uradili. One koji smatraju da je OK ubiti katolika koji zivi u Sarajevu, jer je "neki Komsic". Kako vas nije stid da branite zlocin takvom strascu? Jeste li svjesni da se identificirate sa fasistima i smeta li vam to uopste?
Sve bi vas trebalo poslati u listice i grude pa uzivajte u kulturi i toleranciji, a ne kao zmije da pljujete po zenici, sarajevu, kaknju i ostalim gradovima gdje zivite!
Sve bi vas trebalo poslati u listice i grude pa uzivajte u kulturi i toleranciji, a ne kao zmije da pljujete po zenici, sarajevu, kaknju i ostalim gradovima gdje zivite!
-
kijameta
#581 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Daj ne lupetaj gluposti o stvarima o koijma nemas pojma,idi vezi goblen,peri zeni sudze,budi koristan. Postoje standardne operativne procedure u osiguravanu utakmice koje ovdje nisu ispostovane,postoje standardi evropski koliko policajaca ide na koliko navijaca. Vidim da nisi u zivotu bio na utakmici, u Englskoj na svakoj utakmici ima na stotine i stotine redara i svih vrsta policije ,ukljucujuci i konjicku policiju.U Italiji gdje ima isto zakon o navijacima,isti se prate borbenim vozilima na utakmice.Elem sto se tice Engleske pogledaj utakmicu od proslog mjeseca West Ham-Millval,za ono je i Listica igrarija.zonbirile wrote:----------------------------------kijameta wrote:Niko to nije ni tvrdio.Svakom je jasno da policije nije bilo dovoljno i ja to cijelo vrijeme tvrdim. Samo ko je procijenio,odlucio i potpisao ispred policije da 50 prasinara ide cekati 500 navijaca,bi valjda trebao biti sankcionisan,krivicno gonjen,suspendiran,otjeran iz policije zauvjek jer njegovom greskom je doslo do pogibije,ranjavanja i velike materijalne stete.To bi se desilo u svakoj normalnoj zemlji ali u Bosni nece,jer je taj ko je to odlucio,je podoban,Hrvat,Katolik,A-de-zeovac,'nas covjek'.osa wrote:momci bez ljutnje, ali svi koji pričaju o tom da je 50 policajaca i to onih lokalnih, temeljnih, trebalo i moglo kontrolirati eksces u kom učestvuje 200-500 navijača sa betonskim blokovima, kamenjem, metalnim palicama, nema blage veze o čemu govori, pokušajte jednom stati pred rulju koja vas gađa s tim sredstvima sa nekih 10 metara i nešto više, pa ćete vidjeti o čemu pričam, za obuzdati onakav incident, treba barem 300 policajac, naravno ako ga želite obuzdati na zakonski način i za to zakonom predviđenim sredstvima, ako to nemate možete, pobjeći, dobiti batina ili pucati, tko ne vjeruje neka proba.
ccc,ja gluposti majko mila.Pa u ovoj situaciji i jeste problem što na 500 huligana treba 500 policajaca,jer nema zakona.Zakon je čudo,pa Englezi skinuli kaveze za majmune,pa na stadione hrle porodično sa djecom.U čemu je fol.U zakonu,sve se snima,upad u teren 2g zatvora i to popodne kod dežurnog sudije,neama Mjesečara i ostalih ubleha.Ne znam koje bi bile,advokatske i ine ublehe,uhvati te policija pred pedeset hiljada ljudi u terenu i onda advokati kakaju,valjda ko mali se bojao mraka.Materijalna šteta se isto lako završi sa nadzornih kamera,zna se pošto je izlog sa postavljanjem,plus troškovi suđenja,kazna za narušavanje javnog reda i mira,sudski troškovi i koji mjesec murije,i pozorišna atmosfera na stadionu.Isti papci koji nas ubijeđuju da nema muzike do turbo folk muzike,ubijedili su društvo da nema navijanja do huliganskog divljanja.
U Bosni drhtavi penzioneri ne jebu zakon o zelenom i crvenom svjetlu na semaforu ni jedan posto,nego bauljaju kako stignu preko ceste a ti bi da postoji zakon o navijacima.Nije dovoljno zakon donjeti,treba osigurati primjenu.Naprimjer primjenu zakona o nelegalnom naoruzanju,kojega svaka kuca u Listici ima i za koje policija dobro zna ali nista ne preduzima.
Sta ces pricati zakon kada policija u Listici organizuje bijegove ubica iz zatvora.Ubica Vedrana je garant imao policijsku pratnju sve do granice,sve sa razvijenom sahovnicom na vozilu.
-
Blueboy-
#582 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ovome sa pistoljem dozivotno treba zabraniti ulaz na bilo koji stadion, a ako je navijac sarajeva, onda je za ocekivati da se udruzenje navijaca ogradi od ovog idijota i da ga prijave policiji.in33sa wrote:Ma nije moguce....amir_zg wrote:Da da da... sad se ne vidi. I jedne i druge vas treba napolje pa nek se pobijete više da mi ostali možemo naprijed.mo77 wrote:Ima li veca slika ovog gore iz ove se bas i ne vidi je li pistolj ili ne....Ako jeste ovog odmah strpati u zatvor na najmanje 15 godina...........
- krivorijek
#583 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Postoji jedan detalj u cijeloj prici za kojeg smatram da prolazi neprimjecen, a puno govori: dakle, navijaca iz SA je doslo puno vise nego sto je bilo najavljeno (kada najavljeno, od koga i na koji nacin?), pa se zbog toga nije mogla obezbijediti primjerena policijska zastita/pratnja, odnosno, policija u SB biva iznenadena dolaskom tolikog broja ljudi!? Kako je to moguce, kada su svi ti autobusi i druga vozila morala prevalili toliki put (nisu se valjda u momentu "stvorili" tamo), pa bili cak i kontrolirani od policije jos puno prije dolaska u SB (koliko sam shvatio), dakle kako je to moguce da SB policija NIJE bila obavjestena o "broju" sat-dva (sto je sasvim dovoljno da se pozove pojacanje, i da to pojacanje stigne na lice mjesta) prije dolaska kolone!?
-
mo77
#584 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
200% ovo je kais ............
Koji licemjeri, koji manipulatori, jao legendi ispekli zanat kod Smiljka Sagolja, u trenutku kad ubica "bjezi" iz policije (to jest oni ga pustaju), serviraju nam Sliku gdje se "jasno" vidi pistolj. Sljepci pogledajte malo bolje ako ima pistolj da izgleda ko valjak i da mu se siri cijev onda je stvarno pistolj.............
Koji licemjeri, koji manipulatori, jao legendi ispekli zanat kod Smiljka Sagolja, u trenutku kad ubica "bjezi" iz policije (to jest oni ga pustaju), serviraju nam Sliku gdje se "jasno" vidi pistolj. Sljepci pogledajte malo bolje ako ima pistolj da izgleda ko valjak i da mu se siri cijev onda je stvarno pistolj.............
-
Orbini
#585 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ovo na slici nije pistolj. Jedino moze biti neki mini hekler jer se jasno vidi da je nesto ispred prstiju. Pravi pistolj kada se drzi, prsti u oko drske i vidi se samo cijev i okidac. Na ovoj slici tip drzi "stvar" za neku drsku ali je i nesto ispred. Pretpostavljam da je frajer nesto improvizovao.amir_zg wrote:Da da da... sad se ne vidi. I jedne i druge vas treba napolje pa nek se pobijete više da mi ostali možemo naprijed.mo77 wrote:Ima li veca slika ovog gore iz ove se bas i ne vidi je li pistolj ili ne....Ako jeste ovog odmah strpati u zatvor na najmanje 15 godina...........
- lerdi
#586 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Moguće je kako nije moguće? Naravno ako postoji pištolj koji se omota oko ruke. Jao majko moja. Ma kakav Šogolj. On je za ove mala macain33sa wrote:Ma nije moguce....amir_zg wrote:Da da da... sad se ne vidi. I jedne i druge vas treba napolje pa nek se pobijete više da mi ostali možemo naprijed.mo77 wrote:Ima li veca slika ovog gore iz ove se bas i ne vidi je li pistolj ili ne....Ako jeste ovog odmah strpati u zatvor na najmanje 15 godina...........
I još dvije stvari. Kako se pištolj našao tu kad su autobusi pretreseni ko vreće. Drugo policija je na ulazu vidjela koliko je navijača došlo i mogli su vratiti višak od onoga što je bilo dogovoreno. Znači mogli su pustiti dva autobusa, a ostalim zabraniti da uđu, Doduše 3 autobusa su pustili, a ostalim su rekli da pričekaju dok ovi "kupe karte"
Last edited by lerdi on 06/10/2009 09:50, edited 1 time in total.
- Patron of Formello
#587 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Osumnjičeni Oliver Knezović pobjegao je policiji u utorak, pola sata poslije ponoći. Knezović se dan ranije sam predao i priznao da je ubio 24-godišnjeg navijača Sarajeva.
SARAJEVO - Oliver Knezović, osumnjičeni za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića, pobjegao je sudskim policajcima u utorak pola sata poslije ponoći.
Informaciju je potvrdio glasnogovornik MUP-a Zapadno-hercegovače županije Damir Čutura, no nije otkrio detalje njegova bijega. Čutara je dodao da policija radi sve na pronalasku osumnjičenog.
Knezović se u ponedjeljak sam predao policiji i izjavio da je u samoobrani ubio 24-godišnjeg navijača.
Kako pišu BiH mediji, Knezović je bivši pripadnik Kažnjeničke bojne Hrvatskog vijeća obrane kojom je zapovijedao haški osuđenik Mladen Naletilić Tuta.

SARAJEVO - Oliver Knezović, osumnjičeni za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića, pobjegao je sudskim policajcima u utorak pola sata poslije ponoći.
Informaciju je potvrdio glasnogovornik MUP-a Zapadno-hercegovače županije Damir Čutura, no nije otkrio detalje njegova bijega. Čutara je dodao da policija radi sve na pronalasku osumnjičenog.
Knezović se u ponedjeljak sam predao policiji i izjavio da je u samoobrani ubio 24-godišnjeg navijača.
Kako pišu BiH mediji, Knezović je bivši pripadnik Kažnjeničke bojne Hrvatskog vijeća obrane kojom je zapovijedao haški osuđenik Mladen Naletilić Tuta.
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#588 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Orbini wrote:Ovo na slici nije pistolj. Jedino moze biti neki mini hekler jer se jasno vidi da je nesto ispred prstiju. Pravi pistolj kada se drzi, prsti u oko drske i vidi se samo cijev i okidac. Na ovoj slici tip drzi "stvar" za neku drsku ali je i nesto ispred. Pretpostavljam da je frajer nesto improvizovao.amir_zg wrote:Da da da... sad se ne vidi. I jedne i druge vas treba napolje pa nek se pobijete više da mi ostali možemo naprijed.mo77 wrote:Ima li veca slika ovog gore iz ove se bas i ne vidi je li pistolj ili ne....Ako jeste ovog odmah strpati u zatvor na najmanje 15 godina...........
kais baa, vidis da su mu hlace do koljena spale...
-
in33sa
#589 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ma kais, 300%.
Predlazem da mu se dodijeli zlatni ljiljan za nosenje kaisa u ustaskom leglu.
Predlazem da mu se dodijeli zlatni ljiljan za nosenje kaisa u ustaskom leglu.
- JThomas
#590 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
pa i nije moguće, kontrolisani su više puta prije širokog.krivorijek wrote:Postoji jedan detalj u cijeloj prici za kojeg smatram da prolazi neprimjecen, a puno govori: dakle, navijaca iz SA je doslo puno vise nego sto je bilo najavljeno (kada najavljeno, od koga i na koji nacin?), pa se zbog toga nije mogla obezbijediti primjerena policijska zastita/pratnja, odnosno, policija u SB biva iznenadena dolaskom tolikog broja ljudi!? Kako je to moguce, kada su svi ti autobusi i druga vozila morala prevalili toliki put (nisu se valjda u momentu "stvorili" tamo), pa bili cak i kontrolirani od policije jos puno prije dolaska u SB (koliko sam shvatio), dakle kako je to moguce da SB policija NIJE bila obavjestena o "broju" sat-dva (sto je sasvim dovoljno da se pozove pojacanje, i da to pojacanje stigne na lice mjesta) prije dolaska kolone!?
a zapitajte se ZAŠTO POLICIJA LAŽE i mijenja verzije, zapitajte se gdje to "iskusni liječnici" mijenjaju rane od kamena i od metka (pretpostavljam da jako slično izgledaju
sami se ukopavaju. istina će pobijediti.
- felipe kajetano
#591 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Kais od cijeg udarca nastaju prostrelne rane 
- faruche
#592 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
ovo na slici je OLIVER KNEZOVIĆ
http://www.24sata.hr/news/ubojica-vedra ... ji/138859/
http://www.24sata.hr/news/ubojica-vedra ... ji/138859/
Last edited by faruche on 06/10/2009 09:57, edited 1 time in total.
-
mo77
#593 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Trebali su bar u foto shopu odradit ovaj dokaz ovako je smijesno cuj pistolj kome se od rukohvata cijev siri
hehehe policija u 24 sata izbifla 6 verzija i jos pusti ubicu i onda nam servira "dokaze" hahahahahahahahaha............
hehehe policija u 24 sata izbifla 6 verzija i jos pusti ubicu i onda nam servira "dokaze" hahahahahahahahaha............
-
oridjidji
#594 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Svi mi možemo pričati o tome koje kriv. Kriva je policija HNK koja navijaće nije prihvatila na način na koji je trebala. Ista policija u Širokom ništa nije uradila na tome, da se obezbijede gostujući navijaći. Već su udruženi sa Škriparima i pojedinim mještanima učestvovali u onome što se desilo. Gostujući navijači moraju biti zaštičeniji od domačih. Ako izbije sukob među navijačima, policija treba da se postavi neutralno. Međutim policija nije postupila profesionalno. Navijači Širokog su takvo što i iskoristili, kao i mještani i opštem neredu koji je započeo kamenjanjem autobusa navijača Sarajeva, a na isti način završio nakon tri sata ulične borbe između navijača Sarajeva na jednoj strani i na drugoj strani navijača Širokog i policije . Dok su ih policajci izvodili iz Širokog brijega cijelo vrijeme su mještani uz aminanje Škripara i policije gađali autobuse navijača Sarajeva. Ono što se desilo u Širokom sramota je ne samo za taj grad, već za cijelu Bosnu. Svi mi znamo da to ima nacionalističku pozadinu, znamo itekako da je u tom dijelu Bosne fašizam sasvim normalna pojava kao i antibosanstvo. Eto i kad bi zanemarili činjenicu da to nije imalo nacionalisticku pozadinu. Onda oni u Širokom nebi imali čime opravdati ono što su radili navijačima Sarajeva. Nek mi bilo ko od stanovnika Širokog kaže da je jedan izgubljeni život vrijedniji od svih tih porazbijenih izloga i sofersajbi auta, pa cak i od porazbijanih ljudskih glava. Niko ovdje ne opravdava ni navijače Sarajeva. Kada su pošli tamo ako su i mislili na nerede nisu mislili da će pojedinci pucati iz vatrenog oružja po njima. Svaki navijač koji pođe na gostovanje u BIH-a zna da stavlja glavu u torbu. Svi se nadaju zaštiti policije i kada se nešto ovakvo dogodi policija je ta koja snosi odgovornost jer isti nije spriječila na vrijeme. Pucanje iz vatrenog oruzja po njima je ovo diglo iznad nivoa huliganstva i moj drug kaze sve bi bilo drugacije da nije pucnjave bilo i da nije pala mrtva glava. Mi smo svi u stanju soka i nemozemo da vjerujemo da nam se to desilo. Trebam li spomenuti da covjek nije fulio nijedno gostovanje Sarajeva vec pet godina. I gore od ovog sam kaže da nikada nije bilo.
Dva druga su mi bila dole. Više vjerujem njima nego svima ovdje. Tamo je po njihovim riječima bio mali Bejrut, drvlje, kamenje, stolice, pepeljare, metci. Sve je letilo prema njima i da se nisu branili kažu i sami bilo bi im puno gore. Nemojmo da lažemo jedne druge ovo je katastrofa, ovo nije ni huliganizam, ovo je diskriminatorski čin i napad na one koji su drugačiji. Pa jesu li u Mostaru navijači zapalili autobus navijača Slobode ili ovi u Širokom prekinuli nastup naše mlade reprezentacije protiv Hrvatske. Isti su sada kada je Hrvatska izgubila na Vembliju polomili zapadni Mostar. Ovo nije samo manifest navijačkog divljanja, ovo je manifest nasilja i to treba da nas boli više od ičega.
Dva druga su mi bila dole. Više vjerujem njima nego svima ovdje. Tamo je po njihovim riječima bio mali Bejrut, drvlje, kamenje, stolice, pepeljare, metci. Sve je letilo prema njima i da se nisu branili kažu i sami bilo bi im puno gore. Nemojmo da lažemo jedne druge ovo je katastrofa, ovo nije ni huliganizam, ovo je diskriminatorski čin i napad na one koji su drugačiji. Pa jesu li u Mostaru navijači zapalili autobus navijača Slobode ili ovi u Širokom prekinuli nastup naše mlade reprezentacije protiv Hrvatske. Isti su sada kada je Hrvatska izgubila na Vembliju polomili zapadni Mostar. Ovo nije samo manifest navijačkog divljanja, ovo je manifest nasilja i to treba da nas boli više od ičega.
- Bosnolog
#595 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Ovo se zove kordinirana akcija pranja ruku u dobro osmisljenoj i planiranoj nacional fasiticko policijskih ujdurmi sluzbenika a koju su bili Vedrana.NAkon svih lazi i kontraverznih izjava isti su nasli ovog Knezevica pripremili ga /platili mu/kao zrtvenog jarca na kome su sve navodno svalili svoje zlocine a potom istog pustili na sigurno uz policijsku pratnju van BiH.Patron of Formello wrote:Osumnjičeni Oliver Knezović pobjegao je policiji u utorak, pola sata poslije ponoći. Knezović se dan ranije sam predao i priznao da je ubio 24-godišnjeg navijača Sarajeva.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto ce reci nesposobni i zlomanjerni vlastodrsci koji stoje iza ovog pranja krvavih ruku policije a koja je u ulozi ubica ubijala djecu u gradu kome su bli duzni i morali cuvati red ,i zakon.
Ljigavo dno dna ,oni su ovim cinom ponovo ubili Vedrana.Taj zlocinac iz 90-tih nije ubio vedrana vec policija koja se pere ovim najnovijim igrama smisljenu od srane vlasti i istih.
Fuj prozirno i ljigavo da ljigavije ne moze biti
-
mo77
#596 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Tito ustaj, opet prave sranja...........
Mujo i Haso iz viceva nisu glupi ko sto vi mislite, da nasjednemo na ocitu glupost, samo djete moze tvrditi da je ono pistolj posto u crtanim sa Duskom Dugoskom (pardon Zekoslavom Mrkvom......), postoji pistolj koji ima na izlazu siru cijev a fotografija izlazi u trenutku "bjega" jednog ubice....od iste policije koja nam je u zadnjih 24 sata servirala 5 razlicith verzija od ubistva tupim predmetom do izvjenog O.K. na kraju ce biti da se su Horde ubile Vedrana (ionako mu je caca Hrvat, pa nije cudo sto su ga "turci" zrtvovali), i poturile ga da optuze nevinasca sa Siroka........
Mujo i Haso iz viceva nisu glupi ko sto vi mislite, da nasjednemo na ocitu glupost, samo djete moze tvrditi da je ono pistolj posto u crtanim sa Duskom Dugoskom (pardon Zekoslavom Mrkvom......), postoji pistolj koji ima na izlazu siru cijev a fotografija izlazi u trenutku "bjega" jednog ubice....od iste policije koja nam je u zadnjih 24 sata servirala 5 razlicith verzija od ubistva tupim predmetom do izvjenog O.K. na kraju ce biti da se su Horde ubile Vedrana (ionako mu je caca Hrvat, pa nije cudo sto su ga "turci" zrtvovali), i poturile ga da optuze nevinasca sa Siroka........
-
konfučije
#597 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
jasno se vidi da mu je ta stvar i oko ruke omotana, sigurno je kaiš. I treba dobro provjerit od koje vrste metka je taj starac dole pogođen, nebi me čudilo da se o istom metku radi koji je onog Vedrana pogodio, ili se može raditi i o streljivu koje je ispaljeno iz službenog oružija.
Ljudi, ti pagani iz zapadne Hercegovine će biti na sve spremni, pustili su nacistu iz zatvora pakako da nisu spremni ni na ovakva podmetanja. I još jednom napominjem, neka utvrde od kakvog kalibra je pogođen onaj starac
Ljudi, ti pagani iz zapadne Hercegovine će biti na sve spremni, pustili su nacistu iz zatvora pakako da nisu spremni ni na ovakva podmetanja. I još jednom napominjem, neka utvrde od kakvog kalibra je pogođen onaj starac
Last edited by konfučije on 06/10/2009 10:14, edited 1 time in total.
- Mikado
#598 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Na ovom snimku se jasno cuje zvuk vatrenog oruzja (pistolji i poluautomatska puska).
Last edited by Mikado on 06/10/2009 10:17, edited 2 times in total.
-
Simplay
#599 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Vedrana Puljica je neko ubio. Dobro je vise. Ovo se svakako nece na forumu rjesavati...
-
yurebure
#600 Re: Napad vatrenim oružjem na navijače Sarajeva
Prema informacijama koje je također potvrdila policija Knezović je tijekom rata u BiH bio pripadnik Kažnjeničke bojne Hrvatskog vijeća obrane kojom je zapovijedao haaški osuđenik Mladen Naletilić Tuta.