Guja u njedrima. Ni 3 sata nocas nisam spavala i jos ne mogu da se smirim. Sjetila sam se dokumentarnog filma iz Medjugorja u toku rata ( hm ?rata? ). Prikazan je vani. Napravio ga je jedan beskompromisni novinar koji je odlucilo raskrinkati "dobrotvornu" organizaciju iz Medjugorja koja je djelovala u periodu '92-'95. To sam gledala prije nekoliko godina, zaboravila sam naslov emisije, ali ne i njezin sadrzaj. Po krinkom te organizacije su ljudi vani prikupljali sredstva za "sirocice u Bosni", a novac se na terenu koristio za kupovinu vojnickih cizama, uniformi i oruzja. Isto se prevozilo u vozilima koja su na sebi imala Crveni Kriz. Otvoreno je bilo i prihvatiliste za "ratne sirocice", samo sto je u praksi ono bilo obdaniste za lokalnu djecu sa oba roditelja. Ali eto, ima i mnogo gore, nemojte mi uzeti za zlo, samo reminisciram.mo77 wrote:http://www.sirokibrig.com/sirokibrig.co ... sp?ID=3710
Komentari .... sa ovog LINKA!!!
04-10-2009 xp 111
22:32:46 kakav je to hrvat koji željeznom šipkom tuče policajca da bi mu uzeo pištolj,jedino gore od izdajnika,,domaći izdajnik
04-10-2009 sudac
23:16:31 ma ko mu **** mater neka je poginija, **** ga sarajevo, picka idajnicka, triba ih jos takvi poubijat pa nek im balije na sprovodu naricu
04-10-2009 ???
23:27:54 samo mogu rec da su dobro prošli što je jedan pogino tribao je još koji da upamte i nikad se ne vrate
04-10-2009 mostarac
23:39:45 pazi metak metak hahahahaha
Hvala ti na doceku Siroki Brijeg. Necemo ga zaboraviti.