Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
- asurbanipal
#2151 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Prop'o ko mostarski asfalt
- HardcoreMX
#2152 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
od ovih ponudjenih u anketi..vecinom su tu negdje klasicne varosi..od gradova, iako nisu ostali napomenuti ipak to je sasvim sigurno Zenica...smrdi kilometre pred ulaz..turisticka ponuda nula bodova..urbanizmom stalo sve iz nekih osamdesetih, s tim sto je raju zamijenio novi val papaka, sto je opet zajednicka karakteristika migracionih desavanja svih ostalih...
-
Heller
#2153 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Bome juče sam bio u Zenici, u odnosu na moj zadnji odlazak tamo 2013-2014, baš se vidi napredak i ok je grad. Ni blizu ovoj listi.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2154 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Gledam tema otvorena, reko šta je onaj pesin sad pisao protiv ZeniceHeller wrote:Bome juče sam bio u Zenici, u odnosu na moj zadnji odlazak tamo 2013-2014, baš se vidi napredak i ok je grad. Ni blizu ovoj listi.

- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#2155 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
noćas je ko lubenica pun mjesec iznad zen'ce..
kičasta vala ta fotografija.
kičasta vala ta fotografija.
- sheilak
#2156 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Sa filterima i kojekakvim prepravkama i grahovo mozes napraviti da izgleda ovako (r)
-
Ci-Nick
#2157 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Rođen sam u Zenici,.. živim u Zenici,.. 52 godine ( uff, zar već
),.. i mogu reći,.. Zenica nikad ljepša.
Infrastruktura nikad bolja, parkovi i šetnice nikad ljepši.
Nema nestašica vode, nema prekida u napajanju el. energijom, odvoz smeća i čišćenje ulica uredno.
A i grad nikad puniji, kako automobila tako i ljudi. Još par hiljada radnih mjesta da se otvori, malo unaprijedi zdravstvo i srede fasade na starijim zgradama i bit će grad ko bombon.
Nema nestašica vode, nema prekida u napajanju el. energijom, odvoz smeća i čišćenje ulica uredno.
A i grad nikad puniji, kako automobila tako i ljudi. Još par hiljada radnih mjesta da se otvori, malo unaprijedi zdravstvo i srede fasade na starijim zgradama i bit će grad ko bombon.
-
kakavdanakneiskustvu
#2158 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
dobro je,ja sve kontam, da sam mozda i najstariji na forumu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2159 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
mislim da je autocesta dosta utjecala na toCi-Nick wrote:Rođen sam u Zenici,.. živim u Zenici,.. 52 godine ( uff, zar već),.. i mogu reći,.. Zenica nikad ljepša.
-
channel10
#2160 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
A to nije bilo nikakve ceste pored Zenice 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2161 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Još samo da Čelik bude šampion pa nek izgori čitava ZenicaCi-Nick wrote:Rođen sam u Zenici,.. živim u Zenici,.. 52 godine ( uff, zar već),.. i mogu reći,.. Zenica nikad ljepša.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2162 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Bilo je, ali losechannel10 wrote:A to nije bilo nikakve ceste pored Zenice
Znam dosta ljudi koji idu svaki dan Sarajevo - Zenica na posao, ali i kontra. Prije je to bilo skoro neizvodivo
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2163 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Predlažem da se ponovi anketa i da se Sarajevo stavi u istu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pored-g ... 80822020#1
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2164 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Izgines dok se slikas pored ove fontane, ali uspjela sam nekakoJimmy McNulty wrote:Gledam tema otvorena, reko šta je onaj pesin sad pisao protiv ZeniceHeller wrote:Bome juče sam bio u Zenici, u odnosu na moj zadnji odlazak tamo 2013-2014, baš se vidi napredak i ok je grad. Ni blizu ovoj listi.![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2165 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Ma to najbolje naveče iza 11 i kad sunce upekne, slabo saobraćaja ima pa možeš dobru foto snimitplain vanilla wrote: Izgines dok se slikas pored ove fontane, ali uspjela sam nekako
- spreca
#2166 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Treba organizatoru prvo jebati spisak a onda kazniti sa bar 50hiljada mara.....a za sledecu godinu organizovati policiju da odma kazni prvog koji se pojavi sa kozicomJimmy McNulty wrote:Predlažem da se ponovi anketa i da se Sarajevo stavi u istu
-
Ci-Nick
#2167 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Ne,.. protiv Sarajeva se ne smije,.. protiv Zenice smije,.. ali protiv Sarajeva,... ne.Jimmy McNulty wrote:Predlažem da se ponovi anketa i da se Sarajevo stavi u istu
Dokaz ona obrisana tema,.. najjadniji glavni grad,.. ili kako se već zvala.
- plain vanilla
#2168 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Metnu li kod vas deterdzent za sudje u fontanu kao kod nas, pa cijela carsija zapjeni?Jimmy McNulty wrote:Ma to najbolje naveče iza 11 i kad sunce upekne, slabo saobraćaja ima pa možeš dobru foto snimitplain vanilla wrote: Izgines dok se slikas pored ove fontane, ali uspjela sam nekako
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2169 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Napisah to već na temi Crna Hronika.Ci-Nick wrote: Ne,.. protiv Sarajeva se ne smije,.. protiv Zenice smije,.. ali protiv Sarajeva,... ne.
Kao onu temu su obrisali zbog forumaša @sunčana_strana koji kao provocira i patološki mrzi Sarajevo, a to jedna individua na ovoj temi radi već godinama i to mnogo češće i podlije od navedenog forumaša, ali to je uredu jer se ne pljuje Šeher nego tamo neka Zenica.
Kakva dvoličnost administracije.
Da ne kažem da su odlučili ne sankcionisati osobe koji su tom forumašu/ci psovali mater i pisali još svašta grozno samo zato jer ima svoje mišljenje koje se razlikuje od njihovog.
- ExNihilo
#2170 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
https://tuzlanski.ba/infoteka/huligani- ... nice-foto/plain vanilla wrote:Metnu li kod vas deterdzent za sudje u fontanu kao kod nas, pa cijela carsija zapjeni?Jimmy McNulty wrote:Ma to najbolje naveče iza 11 i kad sunce upekne, slabo saobraćaja ima pa možeš dobru foto snimitplain vanilla wrote: Izgines dok se slikas pored ove fontane, ali uspjela sam nekako
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2171 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Odgovori ti Nihiloplain vanilla wrote: Metnu li kod vas deterdzent za sudje u fontanu kao kod nas, pa cijela carsija zapjeni?
Huligani iz Gimnazije
-
Heller
#2172 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Najgore im je što je nekad znala i ubost. To valjda najviše i boli.Jimmy McNulty wrote:Napisah to već na temi Crna Hronika.Ci-Nick wrote: Ne,.. protiv Sarajeva se ne smije,.. protiv Zenice smije,.. ali protiv Sarajeva,... ne.
Kao onu temu su obrisali zbog forumaša @sunčana_strana koji kao provocira i patološki mrzi Sarajevo, a to jedna individua na ovoj temi radi već godinama i to mnogo češće i podlije od navedenog forumaša, ali to je uredu jer se ne pljuje Šeher nego tamo neka Zenica.
Kakva dvoličnost administracije.
Da ne kažem da su odlučili ne sankcionisati osobe koji su tom forumašu/ci psovali mater i pisali još svašta grozno samo zato jer ima svoje mišljenje koje se razlikuje od njihovog.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2173 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Nije nekad, nego je ona podobro ubadalaHeller wrote:
Najgore im je što je nekad znala i ubost. To valjda najviše i boli.
- plain vanilla
#2174 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Poslije sve blistaExNihilo wrote:
https://tuzlanski.ba/infoteka/huligani- ... nice-foto/
-
sumirprimus
#2175 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
saĆemo imat jos veci trg
ono citat lektiru pijuckat pivu sisat sladolede
ono citat lektiru pijuckat pivu sisat sladolede