Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
-
Nadzorna_ploca
#1676 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Priboj je BiH. 100%.
- supercali
#1677 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Pa kako sam ja onda prelazio granicu pa tek onda usao u priboj?
- Hajvan
#1678 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
oteto, prokleto

-
Nadzorna_ploca
#1679 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Nisi imo srece vala.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1680 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Ima Priboj i u Srbijisupercali wrote:Pa kako sam ja onda prelazio granicu pa tek onda usao u priboj?
- supercali
#1681 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Pa ako je pomenuo priboj prijepolje onda je to taj u srbijiplain vanilla wrote:Ima Priboj i u Srbijisupercali wrote:Pa kako sam ja onda prelazio granicu pa tek onda usao u priboj?
A pisao sam jednom kako sam isao u priboj preko gorazda i visegrada 2 sata vise nego inace tj duplo
-
kakavdanakneiskustvu
#1682 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
ilidža valjdaKinaski wrote:Hrasnica koja je to opcina ?
- Kinaski
#1683 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Hajmo napravit temu u kojem mjestu su zene najlakse
Ono da je bas mala sansa da se vratis suha hasima, a da se ne trudis puno
- Inteligencija
#1684 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
@bach boli li ?Kada je riječ o zapošljavanju u FBiH, istakao je da je Tešanj s 2.851 novouposlenih apsolutni prvak, a da ga slijede 2.Ilidža, 3.Zenica, 4.Mostar, 5.Gradačac,6. općina Novi Grad u Sarajevu
- cyprus
#1685 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Hm, ako govorimo o Bosni i Hercegovini, onda je valjda u pitanju Priboj kod Lopara, s onu stranu Majevicesupercali wrote:Pa ako je pomenuo priboj prijepolje onda je to taj u srbijiplain vanilla wrote:Ima Priboj i u Srbijisupercali wrote:Pa kako sam ja onda prelazio granicu pa tek onda usao u priboj?
A pisao sam jednom kako sam isao u priboj preko gorazda i visegrada 2 sata vise nego inace tj duplo
Drugih Priboja Bosna nema
- supercali
#1686 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
A prijepolje u bih?
- cyprus
#1687 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
E to nemasupercali wrote:A prijepolje u bih?
- supercali
#1688 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Pa eto onda se odnosi na srbiju i 2 grada u srbijicyprus wrote:E to nemasupercali wrote:A prijepolje u bih?
- cyprus
#1689 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Joj respo...
- supercali
#1690 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Sta joj grad pored grada i kad se to spomene misli se na jedan kod majevice a jedan u srbiji?cyprus wrote:Joj respo...
- Kinaski
#1691 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Respo bolji si bio dok si bio alkoholicar
- cyprus
#1692 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
A jebiga tisupercali wrote:Sta joj grad pored grada i kad se to spomene misli se na jedan kod majevice a jedan u srbiji?cyprus wrote:Joj respo...
- Hajvan
#1693 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Tema je nedorecena i hejterska.
na temi sam, do sada, naveo svoje Sarajevo, te Orebic, Gospic, Palm Beach, Miami Beach, Priboj i Prijepolje
kad vidjeh Zenica na listi, pomnozih temu s nulom… neko bash baca drkicu, pa se i ja s vremena na vrijeme pridruzim, da se unloadam…
onaj iz visokog ce reci da je Breza jadna, onaj iz Zence i tuzle ce hejtat po sarajvu, brezak ce se svetiti visocaku sto mu je poppljuvo rodno mjesto… nema tu objektivnost ni u tragovim, niti logike
uostalom, koja je definicija jadnog uopce?
sta znaci jadan grad?
na temi sam, do sada, naveo svoje Sarajevo, te Orebic, Gospic, Palm Beach, Miami Beach, Priboj i Prijepolje
kad vidjeh Zenica na listi, pomnozih temu s nulom… neko bash baca drkicu, pa se i ja s vremena na vrijeme pridruzim, da se unloadam…
onaj iz visokog ce reci da je Breza jadna, onaj iz Zence i tuzle ce hejtat po sarajvu, brezak ce se svetiti visocaku sto mu je poppljuvo rodno mjesto… nema tu objektivnost ni u tragovim, niti logike
sta znaci jadan grad?
- Inteligencija
#1694 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Bogami ovaj iz Sarajeva hejta Zenicu kao zadnji kompleksas, ne vidim zenicanina da pljuje i hejta Sarajevo.Hajvan wrote:Tema je nedorecena i hejterska.
kad vidjeh Zenica na listi, pomnozih temu s nulom… neko bash baca drkicu, pa se i ja s vremena na vrijeme pridruzim, da se unloadam…![]()
sta znaci jadan grad?
Zalosno iskreno treba pomoci covjeku jer moras biti bas opterecen da posvetis citavu temu blacenju jednog grada uz preko 100 postova samo o tom gradu.
- Hajvan
#1695 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Nabrojano je uslov potreban da se docara tema, ne nuzno i uslov tacan.Inteligencija wrote:Bogami ovaj iz Sarajeva hejta Zenicu kao zadnji kompleksas, ne vidim zenicanina da pljuje i hejta Sarajevo.
-
Ci-Nick
#1696 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Ama brine čovjek za boljitak Zenice, bole ga problemi Zeničana,..Inteligencija wrote:Bogami ovaj iz Sarajeva hejta Zenicu kao zadnji kompleksas, ne vidim zenicanina da pljuje i hejta Sarajevo.Hajvan wrote:Tema je nedorecena i hejterska.
kad vidjeh Zenica na listi, pomnozih temu s nulom… neko bash baca drkicu, pa se i ja s vremena na vrijeme pridruzim, da se unloadam…![]()
sta znaci jadan grad?
Zalosno iskreno treba pomoci covjeku jer moras biti bas opterecen da posvetis citavu temu blacenju jednog grada uz preko 100 postova samo o tom gradu.
evo ovaj post najbolje govori o tome:
a nije našao za shodno da prikači ovaj dio teksta:bach wrote:https://www.klix.ba/magazin/kultura/gra ... /180325009
Džananović u knjizi detaljno opisuje i negativnu stranu procesa nagle socijalističke urbanizacije. Zenica je bila najprljaviji grad u Jugoslaviji i jedan od najzagađenijih u Evropi. U prvim godinama nakon Drugog svjetskog rata sve investicije u Zenici išle su na širenje industrijskih kapaciteta i izgradnju stambenih naselja za radnike u industriji, pa je vremenom ona postala samo "velika radnička spavaona". Čak i nekoliko decenija nakon Drugog svjetskog rata glavna zanimacija stanovnika Zenice u slobodno vrijeme često su bile "mračne birtije ispunjene alkoholom, prostitucijom i kockom, često praćene i tučama". Slično je bilo i sa kockanjem koje nije bilo odlika isključivo radnika, već i visokoobrazovanih ljudi, intelektualaca. Situaciju su dodatno otežavali i loši uslovi stanovanja većine stanovnika koji su sa višečlanim porodicama živjeli u malim stanovima bez osnovnih životnih uslova. Sve se to odražavalo i na porodični život ljudi, pa su bračne razmirice i razvodi bili svakodnevnica. Pri tome su najviše ispaštala djeca sa posljedicama koje je bilo teško liječiti.
Sve je isto, ništa isto nije
"Iako je Zenica bila i ostala prvenstveno industrijski centar, ona je ipak bila i kulturni, sportski, naučni, zdravsteni, a ponekad i administrativni centar cijele srednje Bosne. Ipak, tokom cijelog čitavog ovog perioda industrija je bila prioritet. Željezara je bila "grad u gradu" u svakom smislu, ali je i grad postepeno izlazio iz njene sjene."
-
akaunt
#1697 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Da te prevedem u par riječi. Ovdje se liječe opasni kompleksi !Hajvan wrote:Tema je nedorecena i hejterska.
sta znaci jadan grad?
- pink floydd
#1698 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
1. VarešKinaski wrote:Hajmo napravit temu u kojem mjestu su zene najlakseOno da je bas mala sansa da se vratis suha hasima, a da se ne trudis puno
2. Zavidovići
3. Živinice
4. Srebrenik
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#1699 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
joj srebrenik je odron...
...baš lošu nekakvu energiju ima...a što su ljudi čudni, face, sve

- Kinaski
#1700 Re: Najjadnija mjesta, gradovi, općine u BiH
Naredni vikend Vares znacipink floydd wrote:1. VarešKinaski wrote:Hajmo napravit temu u kojem mjestu su zene najlakseOno da je bas mala sansa da se vratis suha hasima, a da se ne trudis puno
2. Zavidovići
3. Živinice
4. Srebrenik