rajvosa wrote:His sa foruma..hish , hish..
najbolji komentari foruma
-
missA
#1 najbolji komentari foruma
Diskusije / za hackere
-
sekiracija1
Neka vas
mozete i reci stogod,ali znajte da mi znamo onu kinesku poslovicu:
[/b]LAZE KO SRBIN

mozete i reci stogod,ali znajte da mi znamo onu kinesku poslovicu:
[/b]LAZE KO SRBIN
-
missA
Poslano: 25/12/2004 23:51 Kako naci normalnog momka
Poslano: 25/12/2004 23:54
hananah wrote:Da umjereno pije, umjereno pusi, da voli da izlazi, da ako zeli ponekad produva, da ne mora 24 sata provoditi s curom, da curu vodi i na utakmice (ali ne sve), da voli da se puno smije
p.s. mala - velika ovo trazim za tebe, gledaj i uci
Poslano: 25/12/2004 23:54
livadic wrote:ne volim trcanje za loptom ...
a oko ostalog ...
... moglo bi se porazgovarati ...
-
missA
Kareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
ej, Ake evo kod mene tvojih rokovnika, mensecini
svuda pishe Ake+Damir u lijepim malim crvenim srculencima
i sve sami aktovi golih muskaracanacrtani po stranicama i kutovima
Ima i nekih brojeva telefona...sve muskarci...i negdje imaju one kvakice tj. odstrih'o si ih izgleda
![]()
:lol:.....
ima jos nekih sitnica, al' ne bi bas tu pred skvadrom![]()
dje da ih saljem?
Last edited by missA on 28/12/2004 02:09, edited 1 time in total.
- manijak1
Wow
dobiću kafu a možda i mineralnu 
-
verbal
hej du,Vodenjak wrote:Recite sta hocete, kritikujte me koliko hocete, ali ponovo me je odusevio odnos svedske crkve i njihovih svestenika u ovoj situaciji!
Nevjerovatno su aktivni, nema mjesta na kome nisu, od televizije, novina, radija... Da ne pricamo da su vrlo blizu unesrecenih pocev od samog mjesta dogadjaja (prije svega na Tajlandu) a da ne pricamo na "docecima" stotina i stotina Sveda koji se polako vracaju kuci iz zemalja pogodjenih katastrofom.
Ono sto me je najvise dojmilo u svemu tome je da jos NIJEDNOG svestenika nisam cuo da prica neke velike price o Bogu i njegovoj moci, da sve to pripisuje nekoj kazni, da koristi ljudsku nesrecu da ljudima pokaze pravi, Bozji put!
Oni su naprosto samo obicni mali ljudi, ljudi koji su tu, blizu unesrecenih, spremni da saslusaju, spremni da pomognu, da omoguce unesrecenima da nekako "svare" sve sto im se izdesavalo, da ih upute na druge LJUDE, ponukaju na razgovor, pricu, konverzaciju...
Znam, zadrti ce sad reci kako je to "mucki" nacin da pridobiju nove vjernike sto je naprosto APSURD! Ti su ljudi u svojoj sluzbi nevjerovatni humanisti, nevjerovatni psiholozi, prijatelji unesrecenima i svakom od njih nude upravo onoliko pomoci koliko svaki pojedinac OSJECA da mu treba! Ni vise ni manje!
Jedan takav civilizacijski odnos prema religiji i onome sto ista treba i moze da ponudi obicnom covjeku je samo nesto na cemu treba da se ucimo!
imas naklon iz Danske
- manijak1
mamissA wrote:e, nije ovde nagradna igra!
- Vodenjak
Hvala, hvala!verbal wrote:hej du,Vodenjak wrote:Recite sta hocete, kritikujte me koliko hocete, ali ponovo me je odusevio odnos svedske crkve i njihovih svestenika u ovoj situaciji!
Nevjerovatno su aktivni, nema mjesta na kome nisu, od televizije, novina, radija... Da ne pricamo da su vrlo blizu unesrecenih pocev od samog mjesta dogadjaja (prije svega na Tajlandu) a da ne pricamo na "docecima" stotina i stotina Sveda koji se polako vracaju kuci iz zemalja pogodjenih katastrofom.
Ono sto me je najvise dojmilo u svemu tome je da jos NIJEDNOG svestenika nisam cuo da prica neke velike price o Bogu i njegovoj moci, da sve to pripisuje nekoj kazni, da koristi ljudsku nesrecu da ljudima pokaze pravi, Bozji put!
Oni su naprosto samo obicni mali ljudi, ljudi koji su tu, blizu unesrecenih, spremni da saslusaju, spremni da pomognu, da omoguce unesrecenima da nekako "svare" sve sto im se izdesavalo, da ih upute na druge LJUDE, ponukaju na razgovor, pricu, konverzaciju...
Znam, zadrti ce sad reci kako je to "mucki" nacin da pridobiju nove vjernike sto je naprosto APSURD! Ti su ljudi u svojoj sluzbi nevjerovatni humanisti, nevjerovatni psiholozi, prijatelji unesrecenima i svakom od njih nude upravo onoliko pomoci koliko svaki pojedinac OSJECA da mu treba! Ni vise ni manje!
Jedan takav civilizacijski odnos prema religiji i onome sto ista treba i moze da ponudi obicnom covjeku je samo nesto na cemu treba da se ucimo!
imas naklon iz Danske
I tebi pozdrav iz Sverige!
-
Aristokrata
pa tebe ucit pravopisu to ti je jarane pravi Sizifov pos'o!missA wrote::Kareem Abdul-Jabbar wrote:Aristokrata wrote: mislis IDIOTI!
panecu vas ja stalno ucit ljudi moji....mislim idiJoti!
Inecesnastistalnouciti!!!
nesikirajsenisikvalifikovan!
:lol