Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sreca pa me hanuma preko oka pogleda te se uozbiljih a kako ste krenuli povuklo me da svoju bruku pišem--al šipak
Sreca pa je ovo tema na kojoj ce uskoro pisati samo ekipa iz istog faha...
Na kraju ce biti ono, sjednemo u krug, uhvatimo se za ruke i lagano, "ja sam taj i taj... ja sam... alkoholicar.. Eto, rekao sam. Vec se lakse osjecam."
Ne valja ni trijezan ni mortus pjan. Najljepše je ono kada te zamanta, i kada pocne jezik da se plete, male poteskoce sa hodom tada te boli qrac za sve.
ZAGORS wrote:Ne valja ni trijezan ni mortus pjan. Najljepše je ono kada te zamanta, i kada pocne jezik da se plete, male poteskoce sa hodom tada te boli qrac za sve.
ZAGORS wrote:Ne valja ni trijezan ni mortus pjan. Najljepše je ono kada te zamanta, i kada pocne jezik da se plete, male poteskoce sa hodom tada te boli qrac za sve.