NAGRADNA IGRA :)
-
missA
#1 NAGRADNA IGRA :)
Pokrecemtemu i nagradnu igru (nije fora) u organizaciju se mogu ukljuciti svi memberi dobre volje!
Nagradjen ce biti onaj ili ona koji ili koja cestita svima nama ili se bar javi na forum prva ili prvi poslije ponoci 31. 12. 2004. ili odmah iza 00. oo sati 1. 1. 2005.
Nagrada je, jedna moja slika (akril ili ulje na platnu), koju saljem ma gdje bili!
Mozete komentirati, provocirati, idiotirati na ovoj temi do nove godine ili dokle ne dobijemo dobitnika!
Ucesnici srecno!
Nagradjen ce biti onaj ili ona koji ili koja cestita svima nama ili se bar javi na forum prva ili prvi poslije ponoci 31. 12. 2004. ili odmah iza 00. oo sati 1. 1. 2005.
Nagrada je, jedna moja slika (akril ili ulje na platnu), koju saljem ma gdje bili!
Mozete komentirati, provocirati, idiotirati na ovoj temi do nove godine ili dokle ne dobijemo dobitnika!
Ucesnici srecno!
Last edited by missA on 28/12/2004 02:44, edited 1 time in total.
-
Aristokrata
dobro bona stose odmah ljutis , samo pitam...missA wrote:Obliću (i prije a i sada) Aristokrato, modificirala sam post, dala jos neke podatke tako, da mozes lakse shvatiti o cemu se radi.Aristokrata wrote:jesi makar zgodna...?
a bolje da sam cuto....hmmm
-
Emina Prdakovic
Vise o missAinoj nagradnoj igri na sljedecem linku http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=8979
Puno srece u izvlacenju "akril ili ulje na platnu", djelo DVOKITA, umjetnice missA.
Puno srece u izvlacenju "akril ili ulje na platnu", djelo DVOKITA, umjetnice missA.
-
Emina Prdakovic
pa naravno da su aktivni glupaco, cim se javljaju.missA wrote:Vazi za aktivne clane foruma!!!
-
Aristokrata
missA wrote:Obliću (i prije a i sada) Aristokrato, modificirala sam post, dala jos neke podatke tako, da mozes lakse shvatiti o cemu se radi.Aristokrata wrote:jesi makar zgodna...?
joooooj ....
pa ne slikas valjda hmmm, a u kakvom ulju jel maslinovo....
jooj al se obrukah.....
ma na brzinu cito majke mi ....
-
Dr. Hazim Cevkic
Pozivam sve clanove Sarajevske kafandre da se ukljuce u nagradnu igru izvlacenja DVOKITE, renomirane umjetnice missA-e. Dvokita je zaista remek umjetnicko djelo sarajevske kafendre i renomirane ljubljanske umjetnice missA-e.

-
Dr. Hazim Cevkic
Ma nije njena fotka, nego je "akril ili ulje na platnu"Aristokrata wrote:
joooooj ....ma ja konto tvoja fotka ba....
![]()
-
Aristokrata
ma neznam care , nisam video ad ok ne vidim ne mogu nista rec...Dr. Hazim Cevkic wrote:Ma nije njena fotka, nego je "akril ili ulje na platnu"Aristokrata wrote:
joooooj ....ma ja konto tvoja fotka ba....
![]()
![]()
budalestina, ne bi to drzao ni u stali, a kamoli u kuci.
![]()
![]()
![]()
a i nisam kompetentan... ali ipak umjetnost je umjetnost...
ako se nesto radi sa zeljom i entuzijazmom ,onda od toga nesto moze i bit...
a bas bih voleo da vidim tu sliku...
-
Dr. Hazim Cevkic
a zasto bi "voleo" da vidis tu sliku?Aristokrata wrote:
ma neznam care , nisam video ad ok ne vidim ne mogu nista rec...
a bas bih voleo da vidim tu sliku...
-
Aristokrata
ajde budalo budi pristojan , boze kakvih sve ima ovdje !Dr. Hazim Cevkic wrote:a zasto bi "voleo" da vidis tu sliku?Aristokrata wrote:
ma neznam care , nisam video ad ok ne vidim ne mogu nista rec...
a bas bih voleo da vidim tu sliku...Jeli mozda da masturbiras na njoj? aaah...aaaah missAaaaa, prc-prc-prc....
-
Emina Prdakovic
Aristokrata, sanjas li o zabranjenom vocu?
Znas na sto mislim kurvo jedna.

Znas na sto mislim kurvo jedna.
-
Emina Prdakovic
mr.deeds je u pravu, nisi ti bolan mr.deeds kriv. Kriva je tvoja mama sto te tjerala da joj lizes pizdu i rezes dlake na nogama ...mr.deeds wrote:ma nije on kriv..krivi su oni koji su ga odgojili i napravili ovakvog retardinha od njega
-
Aristokrata
nadam se da ovo nije bilo meni upuceno???mr.deeds wrote:ma nije on kriv..krivi su oni koji su ga odgojili i napravili ovakvog retardinha od njega
volio bih da nije,jer to stvarno nisam zasluzio...
-
Emina Prdakovic
e jebiga, naravno da jeste. Itekako si to zasluzio jaran.Aristokrata wrote: nadam se da ovo nije bilo meni upuceno???
-
mr.deeds
Aristokrata wrote:nadam se da ovo nije bilo meni upuceno???mr.deeds wrote:ma nije on kriv..krivi su oni koji su ga odgojili i napravili ovakvog retardinha od njega
ma jok ba drug tebi,vec ovom bolesniku prdakovicu....
pozdrav;-)
-
mr.deeds
Emina Prdakovic wrote:mr.deeds je u pravu, nisi ti bolan mr.deeds kriv. Kriva je tvoja mama sto te tjerala da joj lizes pizdu i rezes dlake na nogama ...mr.deeds wrote:ma nije on kriv..krivi su oni koji su ga odgojili i napravili ovakvog retardinha od njega![]()
da ti da Bog srece.za pamet si vec zakasnio
-
DVOKITA
"ma jok ba" kaze BALIJA, BALIHENDRETINA pod nadimku "mr.deeds".
"ma jok ba" - pravi baaaaalijski izraz, koji koristi islamska BALIHENDRETINA "mr. deeds"
"ma jok balihendretino", nije bilo to upuceno tebi, nego tvojoj mami koja te tjerala da joj lizes njenu CISTU OPRANU BALIJSKU PIZDU i da joj rezes dlake po cmaru!
"ma jok ba" - pravi baaaaalijski izraz, koji koristi islamska BALIHENDRETINA "mr. deeds"
"ma jok balihendretino", nije bilo to upuceno tebi, nego tvojoj mami koja te tjerala da joj lizes njenu CISTU OPRANU BALIJSKU PIZDU i da joj rezes dlake po cmaru!
-
Aristokrata
mr.deeds wrote:Aristokrata wrote:nadam se da ovo nije bilo meni upuceno???mr.deeds wrote:ma nije on kriv..krivi su oni koji su ga odgojili i napravili ovakvog retardinha od njega
ma jok ba drug tebi,vec ovom bolesniku prdakovicu....
pozdrav;-)
pozdrav i tebi , i zelim srecnu novu godinu tebi i tvojoj porodici!(obitelji)