Na kakvim se skijama plazate i gdje ?
-
tataratira
booyroom, ako ovdje padne jos koji cenat ovih par dana posto i nije tako toplo, ima sanse da se skija vec iduci vikend ako nista na SSHa koju zicu
okrenuti....
okrenuti....
- Alfons Kauders
Kakva je situacija na Bjelasnici za smjestaj ? Znam da vama sarajlijama bas i ne treba, al ima nas pravih turista...Glumica wrote:radim na bjelasnici cijelu zimu...ako neko ne zna skijat, nek se prijavi...
![]()
u zadnje vrijeme sve vise idem na turno skijanje... preko bjelasnice, visocice... a prenj je... wow...
Inace, sto se tice opreme, K2 - pijaca, pancerice Alpina - godiste olimpijsko, sive naravno, i tyrolia 690 vezovi. Sve skupa 150 KM, jest jadno, al mi zato nije zao kas spucam u drvo ili ratrakt...
-
Prag
Mogu ja tebi reci da dugo nisam imao bolje pancerice nego sto su bile bas te S-84 (sa podesavanjem nagiba). Danas ih ne bih kupio iz vjerskih razloga - jer su made in SLOAlfons Kauders wrote:Kakva je situacija na Bjelasnici za smjestaj ? Znam da vama sarajlijama bas i ne treba, al ima nas pravih turista...Glumica wrote:radim na bjelasnici cijelu zimu...ako neko ne zna skijat, nek se prijavi...
![]()
u zadnje vrijeme sve vise idem na turno skijanje... preko bjelasnice, visocice... a prenj je... wow...![]()
Inace, sto se tice opreme, K2 - pijaca, pancerice Alpina - godiste olimpijsko, sive naravno, i tyrolia 690 vezovi. Sve skupa 150 KM, jest jadno, al mi zato nije zao kas spucam u drvo ili ratrakt...
Ako snijega bude bar pola ko prosle godine, bice plazanja i u aprilu..
-
mačak u čizmama
predratne Elanke
Jahorina
u svakom slučaju ljepše je nego na Wistleru i na skijama sa garaž-sejla
nisam neki skijaš

Jahorina
nisam neki skijaš
-
Glumica
@dinash- da, mora se nesto i zaradit... tako nesto + spasavanje levata koji se zapucaju u neki klinac, padnu, polome i sl.
smjestaj... tu je hotel marsal, gdje sam ja stacionirana, pa eto bujrum
ima neku frljavu stranicu...
sad trenutno je u bobinom dolu dzehenem od gradnje nekih apartmana, nekih zgradurina, uredjivanje parkinga koji ce do sezone biti gotov al u... panjevima
alfons, bilo je tih sto su se zapucali u ratrak...
i dan danas se cudim da je ta osoba jos medju zivima

smjestaj... tu je hotel marsal, gdje sam ja stacionirana, pa eto bujrum
sad trenutno je u bobinom dolu dzehenem od gradnje nekih apartmana, nekih zgradurina, uredjivanje parkinga koji ce do sezone biti gotov al u... panjevima
alfons, bilo je tih sto su se zapucali u ratrak...
-
dinash
Glumica wrote:@dinash- da, mora se nesto i zaradit... tako nesto + spasavanje levata koji se zapucaju u neki klinac, padnu, polome i sl.![]()
smjestaj... tu je hotel marsal, gdje sam ja stacionirana, pa eto bujrum![]()
de cire kad pocinje sezona ... mozda ponesem opremu kad budem dolazio ... iskreno bih se volio ponovo koji put spustiti ...
-
no sikiriki
Evo i mene, imam Atomic C8.
Najvise idem u Slovacku na Tatre.
Staze su mraaaaak. Strmije nego na Bjelasnici.
Najvise idem u Slovacku na Tatre.
Staze su mraaaaak. Strmije nego na Bjelasnici.
-
zili
kaže se Helankemačak u čizmama wrote:predratne Elanke![]()
Jahorina![]()
nisam neki skijaš
pardon, profesionalna deformacija
Glumo, pa super, što šutiš, ima da ti dolazimo na Bjelašnicu u pohode svaki vikend
-
livadic
prijatelj prag ::
Mogu ja tebi reci da dugo nisam imao bolje pancerice nego sto su bile bas te S-84 (sa podesavanjem nagiba). Danas ih ne bih kupio iz vjerskih razloga - jer su made in SLO
-----------------------------------
zar su slovenci gori cafiri od ostalih ...
... ???!!!

Mogu ja tebi reci da dugo nisam imao bolje pancerice nego sto su bile bas te S-84 (sa podesavanjem nagiba). Danas ih ne bih kupio iz vjerskih razloga - jer su made in SLO
-----------------------------------
zar su slovenci gori cafiri od ostalih ...