MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Jack Be Nimble

#51 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by Jack Be Nimble »

Raščupana wrote:Sve otišlo u k...., nisu ni muškarci ono što su bili.... Sve postale p.čk. sa nešto malo muda. Čuj da muško, pegla, pere, usisava, kud ide ovaj svijet....? Cccccccccc.....
radio to sam sebi sve ove godine, zasto da prestanem? Pogotovo kada cura ne zna ispeglati kao ja :-). Isto tako sa ustipcima, jednom dosla i htjela napraviti i napravila i ja joj rekao vise nikada nama neces praviti ustipke.

Ako neko nesto zna bolje od mene uraditi, bujrum!
Mis mekinjas

#52 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by Mis mekinjas »

Jack Be Nimble wrote:
Raščupana wrote:Sve otišlo u k...., nisu ni muškarci ono što su bili.... Sve postale p.čk. sa nešto malo muda. Čuj da muško, pegla, pere, usisava, kud ide ovaj svijet....? Cccccccccc.....
radio to sam sebi sve ove godine, zasto da prestanem? Pogotovo kada cura ne zna ispeglati kao ja :-). Isto tako sa ustipcima, jednom dosla i htjela napraviti i napravila i ja joj rekao vise nikada nama neces praviti ustipke.

Ako neko nesto zna bolje od mene uraditi, bujrum!
Pa ja se iskreno nadam, da ti nisi više s tom curom, ako jesi, ne znam šta bih ti rekla..... :(
Erzsebet

#53 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by Erzsebet »

Moja djevojka radi, a ja ne. Naravno da ću ponekad nešto skuhati, prije nego ona dođe kući, da ja radim, ona bi stalno kuhala. I pored toga, ona mi ne dozvoljava da to radim često, nego samo 2-3 puta sedmično.

Ne znam za vas, ali ja bih ženama dao da vladaju ovom državom, i državama oko nas. Evo vidite Jadranke, zar nije legenda? Ili Vesne Pusić, najljepše od svih političarki, iako joj je haman 60 godina :).
vuk1975

#54 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by vuk1975 »

RosaSpinosa wrote:Dok su žene bile samo kućanice bilo je normalno da se posvete kući i djeci.
Ko će danas stići sve. Hajd prvo na posao, pa poslije toga treba spremiti jelo, pa brinuti oko djece, pa onda je tu neizbježno čišćenje. I na kraju svega ovoga postavlja se pitanje zašto muškarci ne bi pomogli?! Samo tu treba odmah definisati koji dio posla bi muškarac (povremeno ili stalno) radio da ne bi ženska očekivanja došla do te mjere da dolazi do konfliktnih situacija tipa, zašto nisi uradio ovo, zašto nisi uradio ono...
Dogovor - čarobna riječ savremenog života :thumbup: :thumbup:
DOGOVOR je majka svih zajeba
muha_sa

#55 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:
muha_sa wrote:nikad ne djelimo :-) ja sam muskarcina vec 30.godina :D sve sam radim--perem,peglam,kuham, usisavam--ponekad mi hanuma pomogne oko prozora--promjeni mi vodu :D
poslije sinocnje emisije zivim u nadi da ce se nesto promjenit :-)

bar svaki treci dan da usisam :D

Nada umire posljednja. :(
Tuče li tebe? :-?
jasta :-) po guzovima dok ne podrignem poslije rucka--oklagijom :-) :D
SoulSeeker

#56 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by SoulSeeker »

nejsonka wrote:SINOĆ U EMISIJI ZABRANJENI FORUM BILA JE TEMA MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI TJ. DA LI DJELIMO POSLOVE NA MUŠKEI NA ŽENSKE. ŠTA MISLITE VI O TOME? DA LI JE VAMA NORMALNO DA MUŠKARAC OPERE SUĐE, SKUHA RUČAK ITD. :lol:
Za slučaj da žena radi meni je to sasvim normalno. Za slučaj da ne radi i insistira da joj pomažem, razveo bih se i platio spremačicu jer ako ona pored svih španskih sapunica i tone multimedijalnog materijala na TV-u ne može malo usisati kuću i uključiti mašine za pranje suđa i veša pa to traži od mene u trenucima kada mrtav umoran dođem s posla zbog čega ne znam ni kako se zovem, e pa jebi ga onda...

Pomažem svojoj ženi u svemu što radi, ali moram priznati da sam jako grozan kuhar jer zaprljam tone suđa i totalno razjebem stan. Jednom me je zamolila da se više ne trudim kuhati, jer pored navedenog ono što sam skuhao ne bi pojeo ni polumrtav pas. :)
SoulSeeker

#57 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by SoulSeeker »

Ne znam šta da ti kažem... Uopšte me ne tjera da joj pomažem, nije nikad ni insistirala na tome, ali kada mi promaše onim "Porsche" dupetom ispred nosa, sve mi se prebaci na automatiku. :D
Mis mekinjas

#58 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by Mis mekinjas »

SoulSeeker wrote:
Ne znam šta da ti kažem... Uopšte me ne tjera da joj pomažem, nije nikad ni insistirala na tome, ali kada mi promaše onim "Porsche" dupetom ispred nosa, sve mi se prebaci na automatiku. :D
Svaka čast.... :D
muha_sa

#59 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by muha_sa »

zagazaga wrote:
ovakvi izumiru :roll: :sad:
staS ti ovdje :? :-) fataj se kafane da problem rijesimo :D
GoldenBoy89

#61 Re: MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Post by GoldenBoy89 »

:=)
Post Reply