molimte moželi mi neko objasniti nešto

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
lepi meho

#1 molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by lepi meho »

bio sam na temu muzika postavio zahtjev i molbu da mi neko nađe nešto od elvisa presliya ,međutim onaj mi to izbriso ,kao nije to mijesto pa me uputio kao dalje ja to dalje ne mogu da nađem,kao ima teme ,,imali ko,,,ali ja se tamo nisam snašao,pa ako je ko raspoložen da mi pojasni,jer sa onim drznikom i sileđijom ne treba ni raspravljati,bože ko je sve administrator, koja ne ljubaznost, mislim da se zove layne ili tako nekako,kao on moderator,pa niko ko on .
e moj layne ne radi se to tako,izuzev ako misliš da ti je portal babovina,malo se kultiviraj,pa ako ništa malo imaj respekta prema ljudima,ali dabogda,
snaći ču se ja i bez tebe moj layne,sitan si ti ko sitna buranija
burek_in_space

#2 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by burek_in_space »

Kreho jesi to ti?! :mrgreen:
karanana

#3 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by karanana »

haj meho da ti probamo pomoci prije nego te banuju za komentarisanje moderatora. idi na podforum muzika i tamo imas temu "ima li ko, hvala unaprijed.....". i tu zatrazi sta ti treba, i ima jedan momak black, zaista je super vrlo brzo se javi i postavi linkove za muziku. haj sad pozuri to odradi dok te ne banuju. i malo poradi na pravopisu.
*mima*

#4 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by *mima* »

Mehmede.....
Layne

#5 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by Layne »

Meho dobio si objašnjenje na pp i prije nego si otvorio ovu temu.

EDIT: I da, mislim da svi znamo šta sada slijedi :mrgreen:
Last edited by Layne on 06/04/2009 14:36, edited 1 time in total.
terra_incognita

#6 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by terra_incognita »

lepi meho wrote:bio sam na temu muzika postavio zahtjev i molbu da mi neko nađe nešto od elvisa presliya ,međutim onaj mi to izbriso ,kao nije to mijesto pa me uputio kao dalje ja to dalje ne mogu da nađem,kao ima teme ,,imali ko,,,ali ja se tamo nisam snašao,pa ako je ko raspoložen da mi pojasni,jer sa onim drznikom i sileđijom ne treba ni raspravljati,bože ko je sve administrator, koja ne ljubaznost, mislim da se zove layne ili tako nekako,kao on moderator,pa niko ko on .
e moj layne ne radi se to tako,izuzev ako misliš da ti je portal babovina,malo se kultiviraj,pa ako ništa malo imaj respekta prema ljudima,ali dabogda,
snaći ču se ja i bez tebe moj layne,sitan si ti ko sitna buranija
sjedi jedan!
in33sa

#7 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by in33sa »

Her Flick wrote:udriiiiiiiiii meeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhoooooooooooooooooooo (ovako nesto je kruzilo po mobitelima, kalesija)
delightful

#8 Re: molimte moželi mi neko objasniti nešto

Post by delightful »

meho, meho, lepi meho... nije ovo lepo od tebe :oops:
Locked