Da li ima neko slucajno crteze (radionicke) za rucni mlin za kafu koji je popularan u Bosni?
Htjeli bismo napraviti sebi koji komad u radionici ali nazalost niko nema nijedan sa kojeg bi mogli skinuti mjere...
Mlin za kafu - crtezi
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Mlin za kafu - crtezi
Prema pravilima sa-x foruma zabranjeno je podsticati forumaše na kršenje zakonaa, pa i na privrednu špijunažu.
Zamoli nekoga da ti pošalje primjerak, pa ''skini'' mjere sa njega.
Možda jesi daleko, ali eto ti prilike da posjetiš Baš-čaršiju i u Ulici Kazandžiluk kupiš suvenir, mlin za kafu ručne-radioničke izrade.
Propade FAMOS zbog ratnih zbivanja, glavni narodni snabdjevač ovim mlinovima, najboljim, jer je mljevenje pržene kafe bilo kvalitetno i na optimalnu granulaciju,...
Možda jesi daleko, ali eto ti prilike da posjetiš Baš-čaršiju i u Ulici Kazandžiluk kupiš suvenir, mlin za kafu ručne-radioničke izrade.
Propade FAMOS zbog ratnih zbivanja, glavni narodni snabdjevač ovim mlinovima, najboljim, jer je mljevenje pržene kafe bilo kvalitetno i na optimalnu granulaciju,...
-
atadxart
#3 Re: Mlin za kafu - crtezi
E bas ti hvala na savjetima ali ako nemas crteze koji vrag te tjera da se javljas? Ah da, broj postova. Svaka cast, ovim si ga povecao/la za jos jedan, na moj racunPipiDugaDevetka wrote:Prema pravilima sa-x foruma zabranjeno je podsticati forumaše na kršenje zakonaa, pa i na privrednu špijunažu.![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: Mlin za kafu - crtezi
Ima moj jaran te crteže, FAMOS-ovac bivši, ali ko zna kada ću ga sresti.atadxart wrote: E bas ti hvala na savjetima ali ako nemas crteze koji vrag te tjera da se javljas? Ah da, broj postova. Svaka cast, ovim si ga povecao/la za jos jedan, na moj racun
Dogovorimo se za cijenu putem PP, ali kada ga sretnem. Javim ti se.
-
atadxart
#5 Re: Mlin za kafu - crtezi
Molim lijepo vasa virtuelna visosti obrisite moj forum account odmah zivi/e bio/la ako smatrate da ovo sto sam napisao iznad nije prikladno vasem cijenjenom forumu.moderator wrote:U slucaju da zelite nastaviti komunicirati na ovom forumu, promijenicete nacin komunikacije sa korisnicima ovog foruma.atadxart wrote:E bas ti hvala na savjetima ali ako nemas crteze koji vrag te tjera da se javljas? Ah da, broj postova. Svaka cast, ovim si ga povecao/la za jos jedan, na moj racunPipiDugaDevetka wrote:Prema pravilima sa-x foruma zabranjeno je podsticati forumaše na kršenje zakonaa, pa i na privrednu špijunažu.![]()
- metar_drva