itekako znaju, nikad nisam osamario djevojku (mozda iz sale,nije valjda boljelo haha), ali zato kako su mene samarale jos uvjek me bolieluna wrote:: jer i žene znaju biti nasilnici
Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
-
skopljo69
#376 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
-
oridjidji
#377 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Joj imena teme i govana hahahahhaha
- madner
#378 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Mislim da je naslov krajnje licemjeran, imlicira zakljucak umjesto da promovise zdravu diskusiju 
-
ja71
#379 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Bravo majstoremadner wrote:Mislim da je naslov krajnje licemjeran, imlicira zakljucak umjesto da promovise zdravu diskusiju
Zato bi najbolje bilo da moderacija izbrise ovaj moj post i zakljuca temu
-
PalaSa Marsa
#380 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Ne kontam, jesil' ikad razmislj'o da potrazis kak'e strucne pomoci.M.O.S-2 wrote:Hmm...![]()
tema ko skrojena za mene!
meni se desilo nekoliko puta da me djevojka dovede bukvalno u situaciju da joj moram udariti petacu.
znam, znam odma ce biti muska svinja itd. itd.
svi mi imamo svoje razloge.
A ja, posto sam sada u frci s vremenom ne mogu sad iznjeti svoje razloge.
pa ako ste bili u slicnim situacijama evo prilike![]()
- respo
#381 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
pitali sina od muharema serbezovskog sta ces biti kad porastes
pa bit cu zenu djecu
pa bit cu zenu djecu
- Lunizz
#382 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Kad ljudi mogu djetetu svom opaliti jedan popravni samar onda mozes i zeni pucat samare ko Tasim
-
djana h
#383 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Sila nikad nije imala nikakav dobar ucinak,ni u odgoju djeteta,ni u suzivotu muskarca i zene.Ratatata wrote:Kad ljudi mogu djetetu svom opaliti jedan popravni samar onda mozes i zeni pucat samare ko Tasim
- Jack Be Nimble
#384 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Ma to ti je propaganda liberalizma i evropske unije!djana77 wrote:Sila nikad nije imala nikakav dobar ucinak,ni u odgoju djeteta,ni u suzivotu muskarca i zene.Ratatata wrote:Kad ljudi mogu djetetu svom opaliti jedan popravni samar onda mozes i zeni pucat samare ko Tasim
- mladtrek
#385 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
heheeh ko da gledam FOX News - Damn LiberalsJack Be Nimble wrote:Ma to ti je propaganda liberalizma i evropske unije!djana77 wrote:Sila nikad nije imala nikakav dobar ucinak,ni u odgoju djeteta,ni u suzivotu muskarca i zene.Ratatata wrote:Kad ljudi mogu djetetu svom opaliti jedan popravni samar onda mozes i zeni pucat samare ko Tasim
-
djana h
#386 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
To je moje licno misljenje a ne neke reklame iz EUJack Be Nimble wrote:Ma to ti je propaganda liberalizma i evropske unije!djana77 wrote:Sila nikad nije imala nikakav dobar ucinak,ni u odgoju djeteta,ni u suzivotu muskarca i zene.Ratatata wrote:Kad ljudi mogu djetetu svom opaliti jedan popravni samar onda mozes i zeni pucat samare ko Tasim
- mrtva kokoš
#387 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
treba, pogotovo ove nove generacije ako je mogucnost i nogama ih tabati...
nek me neko povuce za odg. lakse ce mi ga biti napisati...
- Jack Be Nimble
#388 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
ja mislim da ne treba ih tabati nogama! ipak ima mala mogucnost da iskrenes nogu dok tabas po njoj i eto ti odma 2 sedmice ne igranja kosarke ili fudbala sa rajom.Splinter wrote:treba, pogotovo ove nove generacije ako je mogucnost i nogama ih tabati...
-
nista novo
#389 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Ja igram fudbal i necu nogama, dobro sto me napomenuJack Be Nimble wrote:ja mislim da ne treba ih tabati nogama! ipak ima mala mogucnost da iskrenes nogu dok tabas po njoj i eto ti odma 2 sedmice ne igranja kosarke ili fudbala sa rajom.Splinter wrote:treba, pogotovo ove nove generacije ako je mogucnost i nogama ih tabati...
- Dioda
#390 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
jooooj tasima po forumu 
- astrid
#391 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Ovdje više nije bezbjedno

- bez_ideje
#392 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
samara li se ovih dana
- Cyber-harambashica
#393 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Isto istrazavanje sa istim rezultatom u Srbiji bio
-
nista novo
#394 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
zene ne sekirajte se mi se samo zezamo 
- mrtva kokoš
#395 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
opet ove feministkinje smaraju, ne zezam se, krajnje sam ozbiljan!!
cekam na stanici bus, nekih 20-tak prostakusa po procjeni 2,3 razred neke retardirane skole, ovo retardirane
se odnosi na njihove karakterne osobine...
zastajkuju svakog covjeka, kako sam vidio starijeg ili zenu trazeci marku, pola i sl.. 2,3 puta im uspjede da stogod izmame poslije toga kolektivno smijanje, vristanje pa opet isto pogotovo nakon neuspjelog pokusaja "otimacine"...
kontam da mi hoce zatraziti "da je nabijem nogom"...
utom dolazi bus idem u zadnji dio da izbjegnem koliko toliko zensku bagru. poslije stanicu dvije ulazi jedan stariji cikica po slobodnoj procjeni 60, 70 godina. upada tacno izmedju njih negdje kod sradnjih vrata...
pocese da ga stipaju za guzicu, da dobro ste procitali. on se okrene druga ga po glavi udari. treca mu skide kapu. dedica vidno uzrujan ne zna sta ce govori jednoj "dobro je vise, dobices samar" ova mu se jedna uvlaci u facu govoreci "hajde udari" opet napadi smijeha vristanja cega vec ne.
onakve izraze nikad u zivotu ne cuh ni u prisustvu muskog drustva a kamoli zenskog, jedna govori nemam gdje da se uhvatim, druga dobacuje uhvati se za ku...
ja to promatram sve iz zadnjeg dijela, sisti u meni ko u pretisu pogotovo niko da se nadje iz srednjeg dijela da to sprijeci...
nakon 2, 3 stanice ne mogu da se suzdrzim da to vise gledam...
pocinju sa zajebancijom dedo za kog glasas, dedo odgovara " samo za Allaha, On je jedini moj zastitnik"...
poslije tih vapaja u pomoc jer tako je zvucao sa tom izgovorenom recenicom krecem se ka srednjem dijelu jedna zena se okrenu sa onim pogledom "sta se guras" reko gospodjo samo da prodjem ne mogu da gledam kako covjeka maltretiraju.. zena govori e neka se neko napokon usudio, posamaraj ih kako ih nije sramota...
pruzam ruku preko par osoba i klepim ovu jednu plavusu po glavi posto se ona izdvajala kao jedna koja je najvise ucestvovala u tom maltretiranju... odjednom, tisina, odmicu se od dede, govorim "picka vam materina seljacka, nasli ste starijeg covjeka maltretirati hajte mene, kako vas nije sramota" utom zadnja stanica. na dedi se vidi olaksanje i zahvalnost na licu zbog ovog mog cina. izlijecu iz autobusa ko stampedo. ugrupavaju se, ja ih sve gledam ljutitim pogledom i dalje im psujuci...
krecem ka tramvajskoj, one 10 tak metara iza mene. cujem kako jedna govori " ja necu da me stosem opali".
kontam vidi doslo vrijeme i da se sa zenama moras biti, mislim u sebi samo krenite ad vas povaljam ko kukuruz, nece vam vise nikad naumpasti takvo sto...
dolazi tramvaj ulazim, one ostaju cekajuci valjda drugi... THE END
cekam na stanici bus, nekih 20-tak prostakusa po procjeni 2,3 razred neke retardirane skole, ovo retardirane
zastajkuju svakog covjeka, kako sam vidio starijeg ili zenu trazeci marku, pola i sl.. 2,3 puta im uspjede da stogod izmame poslije toga kolektivno smijanje, vristanje pa opet isto pogotovo nakon neuspjelog pokusaja "otimacine"...
utom dolazi bus idem u zadnji dio da izbjegnem koliko toliko zensku bagru. poslije stanicu dvije ulazi jedan stariji cikica po slobodnoj procjeni 60, 70 godina. upada tacno izmedju njih negdje kod sradnjih vrata...
pocese da ga stipaju za guzicu, da dobro ste procitali. on se okrene druga ga po glavi udari. treca mu skide kapu. dedica vidno uzrujan ne zna sta ce govori jednoj "dobro je vise, dobices samar" ova mu se jedna uvlaci u facu govoreci "hajde udari" opet napadi smijeha vristanja cega vec ne.
onakve izraze nikad u zivotu ne cuh ni u prisustvu muskog drustva a kamoli zenskog, jedna govori nemam gdje da se uhvatim, druga dobacuje uhvati se za ku...
ja to promatram sve iz zadnjeg dijela, sisti u meni ko u pretisu pogotovo niko da se nadje iz srednjeg dijela da to sprijeci...
pocinju sa zajebancijom dedo za kog glasas, dedo odgovara " samo za Allaha, On je jedini moj zastitnik"...
poslije tih vapaja u pomoc jer tako je zvucao sa tom izgovorenom recenicom krecem se ka srednjem dijelu jedna zena se okrenu sa onim pogledom "sta se guras" reko gospodjo samo da prodjem ne mogu da gledam kako covjeka maltretiraju.. zena govori e neka se neko napokon usudio, posamaraj ih kako ih nije sramota...
pruzam ruku preko par osoba i klepim ovu jednu plavusu po glavi posto se ona izdvajala kao jedna koja je najvise ucestvovala u tom maltretiranju... odjednom, tisina, odmicu se od dede, govorim "picka vam materina seljacka, nasli ste starijeg covjeka maltretirati hajte mene, kako vas nije sramota" utom zadnja stanica. na dedi se vidi olaksanje i zahvalnost na licu zbog ovog mog cina. izlijecu iz autobusa ko stampedo. ugrupavaju se, ja ih sve gledam ljutitim pogledom i dalje im psujuci...
krecem ka tramvajskoj, one 10 tak metara iza mene. cujem kako jedna govori " ja necu da me stosem opali".
kontam vidi doslo vrijeme i da se sa zenama moras biti, mislim u sebi samo krenite ad vas povaljam ko kukuruz, nece vam vise nikad naumpasti takvo sto...
Last edited by mrtva kokoš on 14/10/2010 10:47, edited 1 time in total.
- Lunizz
#396 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Splinter wrote:opet ove feministkinje smaraju, ne zezam se, krajnje sam ozbiljan!!
pocese da ga stipaju, za guzicu da dobro ste procitali. on se okrene druga ka po glavi udari. treca mu skine kapu..dedica vidno uzrujan ne zna sta ce govori jednoj "dobro je vise, dobices samar" ova mu se jedna uvlaci u facu govoreci "hajde udari" opet napadi smijeha vristanja cega vec ne.
onakve izraze nikad u zivotu ne cuh ni u prisustvu muskog drustva a kamli zenskog, jedna govori nemam gdje da se uhvati druga dobacuje uhvati se za ku...![]()
![]()
ja to promatram sve iz zadnjeg dijela, sisti u meni ko pretis pogotovo niko da se nadje iz srednjeg dijela da to sprijeci...
poslije tih vapaja u pomoc jer tako je zvucao sa tom izgovorenom recenicom krecem se ka srednjem dijelu jedna zena se okrenu sa onim pogledom "sta se guras" reko gospodjo samo da prodjem ne mogu da gledam kako covjeka maltretiraju.. zena govori e neka se neko napokon usudio, posamaraj ih kak ih nije sramota...
pruzam ruku preko par osoba i klepim ovu jednu plavusu po glavi posto se ona izdvajala kao jedna koja je najvise ucestvovala u tom maltretiranju... odjednom, tisina... odmicu se od dede, govorim "picka vam materina seljacka, nasli ste starijeg covjeka maltretirati hajte mene, kako vas nie sramota" utom zadnja stanica. na dedi se vidi olaksanje i zahvalnost na licu zbog ovog mog cina... izljecu iz autobusa ko stampedo. ugrupavaju se, ja ih sve gledam ljutitim pogledom i dalje im psujuci...
krecem ka tramvajskoj, one 10 tak metara iza mene. cujem kako jedna govori " ja necu da me stosem opali"...
kontam u sebi vidi doslo vrijeme i da se sa zenama moras biti, mislim u sebi samo krenite ad vas povaljam ko kukuruz, nece vam vise nikad naumpasti takvo sto...
- bez_ideje
#397 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
A kakve veze imaju feministkinje s tim sto ti napisa ziv bio
Bagra ko i svaka druga........al jok oplest po feministkinjama i kad padne kurs dolara! Nego tishu misu..ja sam cula da su se toliko razgoropadile da i sama pomisao na njih uzrokuje impotenciju
Bagra ko i svaka druga........al jok oplest po feministkinjama i kad padne kurs dolara! Nego tishu misu..ja sam cula da su se toliko razgoropadile da i sama pomisao na njih uzrokuje impotenciju
- mrtva kokoš
#398 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
nemaju ali imaju sa takvima kao sto si ti koji ulijecu sa frazama tasimi po forumu...bez_ideje wrote:A kakve veze imaju feministkinje s tim sto ti napisa ziv bio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odmah se palite ko brifer na svaki napad na zene bilo opravdan bilo ne opravdan.
sta da su krenule na mene a ja se poceo braniti rekli bi "vidi siledzije udara djevojcice" mozda bi jos neko pritekao da im pomogne. nikad od tebe i slicnih tebi normalnog zenska, nije ovo 800 i neka pa da se borite za neka prava..
ohani malo, kako ste krenule cudi me da se nije pojavio kakav malenisticki pokret kao odgovor na vas militarni feminizam..
- Dioda
#399 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Ja sam napisala sve tasimi po forumu. I to nema nikakve veze sa bilo kakvim feminizmom (sama ova rijec me iritira jer je isforsirana). Na ovoj temi se vecinom pisalo o nasilju prema curi/zeni isl., sto ja apsolutno ne podrzavam, niti cu ikad. To o cemu ti pricas je "drugi par cipela", i zgrozila sam se pricom koju si napisao (kao sto bi se zgrozila svaka normalna i "zdrava" osoba). To je vec druga tema, to o cemu ti pricas je nevaspitanje, bahatost, nepostivanje starijeg...I potpuno se slazem s tim da su ove mladje generacije cura neopisivo lose vaspitane (mozda su roditelji u ono ratno i poslijeratno vrijeme bili previse okupirani brigom o pukom prezivljavanju, pa je vaspitanje bilo u drugom planu).Splinter wrote:nemaju ali imaju sa takvima kao sto si ti koji ulijecu sa frazama tasimi po forumu...bez_ideje wrote:A kakve veze imaju feministkinje s tim sto ti napisa ziv bio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odmah se palite ko brifer na svaki napad na zene bilo opravdan bilo ne opravdan.
sta da su krenule na mene a ja se poceo braniti rekli bi "vidi siledzije udara djevojcice" mozda bi jos neko pritekao da im pomogne. nikad od tebe i slicnih tebi normalnog zenska, nije ovo 800 i neka pa da se borite za neka prava..
ohani malo, kako ste krenule cudi me da se nije pojavio kakav malenisticki pokret kao odgovor na vas militarni feminizam..
S druge strane, imam druga koji je socijalni radnik, koji tvrdi da se ne javljaju samo zene koje su zrtve nasilja, nego i muskarci. Te cure o kojima si ti pisao su klasicni zlostavljaci. I to ce reci svako normalno zensko.
Ne kontam sto se odma' hvatate tog feminizma i tih pre*eravanja, moja reakcija na bilo kakvo nasilje je potpuno ista
- bez_ideje
#400 Re: Mladici u BiH vjeruju da zene treba samarati!!!!
Tebe ocito ,iz samo tebi znanih razloga,frustrira postojanje istih i ne zelis prihvatiti cinjenicu da stvari nisu jos uvijek kakve treba da budu,mnogo bolje nego 800 i neke zahvaljujuci tim istim.
Ja i ovakve ko ja,ulijecemo po forumu s frazama koje su produkt opce zezancije (mada nesto i nisu za zezanje,al to je subjektivni dojam zar ne),no to je opet izvan granica do kojih doseze tvoja percepcija jer to iz tvoje perspektive izgleda -"vidi par kokoski nesto zlobno dobacuje",mozda smo trebale da pomislimo da je ova govorancija o prebijanju kicme novim generacijama nesto receno u ozbiljnom tonu,sta ti mislis?
Ja nemam komentar na povlacenje paralela izmedju feminista i bagre koja divlja po ulicama,mozda,ali samo mozda,da je razlika u tome sto se prvi bore protiv nasilja(izmedju ostalog),dok ga drugi propagiraju! Nije feminizam to sto je grupa djevojaka podivljala i odlucila da pravi belaj ,nadam se da to mozes da shvatis.
U situaciji kada te neko napadne,koliko je meni poznato,samoodbrana je apsolutno dozvoljena i ne podlijeze spolnim razlikama !Napad bilo koga na bilo koga nikada i nikako nije opravdan! Jeste da nije 800 i neka ,al desava se
Sto se mene tice nek se osnuje 5 malenistickih pokreta,ako cemo da se borimo argumentima i olovkama,a ne sakama !
Ah,normalno zensko......
Pa Splinteru,ja ti samo na to mogu reci HVALA i hvala od srca,jer izvodeci iz tvojih postova,pojam normalnosti koji podrazumijevas,mogu reci da nisam homofob,konzervativac i pasivni posmatrac. A to su stvari koje vrijede u zivotu !
Ja i ovakve ko ja,ulijecemo po forumu s frazama koje su produkt opce zezancije (mada nesto i nisu za zezanje,al to je subjektivni dojam zar ne),no to je opet izvan granica do kojih doseze tvoja percepcija jer to iz tvoje perspektive izgleda -"vidi par kokoski nesto zlobno dobacuje",mozda smo trebale da pomislimo da je ova govorancija o prebijanju kicme novim generacijama nesto receno u ozbiljnom tonu,sta ti mislis?
Ja nemam komentar na povlacenje paralela izmedju feminista i bagre koja divlja po ulicama,mozda,ali samo mozda,da je razlika u tome sto se prvi bore protiv nasilja(izmedju ostalog),dok ga drugi propagiraju! Nije feminizam to sto je grupa djevojaka podivljala i odlucila da pravi belaj ,nadam se da to mozes da shvatis.
U situaciji kada te neko napadne,koliko je meni poznato,samoodbrana je apsolutno dozvoljena i ne podlijeze spolnim razlikama !Napad bilo koga na bilo koga nikada i nikako nije opravdan! Jeste da nije 800 i neka ,al desava se
Sto se mene tice nek se osnuje 5 malenistickih pokreta,ako cemo da se borimo argumentima i olovkama,a ne sakama !
Ah,normalno zensko......