Mercator Pika kartica
- mayab
#2 Re: Mercator Pika kartica
Od 3% popusta pa na više, zavisno koliko potrosis u bonitetnom periodu.Uz to, ako placas kod njih tom njihovom platnom Pika karticom (pa onda uplatis taj mjesecni iznos na kraju!), stjeces pravo na beskamatnu kupovinu na kredit (bez ikakve procedure, u 5 minuta zavrseno) -sto je zanimljivo kod skupljih stvari, sta ja znam ,TV-a ili druge tehnike, madraca itd itd. To je sto ja znam...
- Aleluja
#3 Re: Mercator Pika kartica
...ljudi vole da se pikaju... 
- Female_Sa
#4 Re: Mercator Pika kartica
Dana 21.09.2012. god. su trebali biti izvuceni dobitnici nagradne ige Mercator pika kartice, ali to jos nigdje nije objavljeno, obicno dobro, dobro zakamufliraju dobitnike. Zna li neko jesu li i gdje objavljeni ti rezultati nagradne igre?
-
Eborg
#5 Re: Mercator Pika kartica
Meni još uvijek nije jasno, šta će se desiti kada skupim tih 1000 bodova na kartici? Dobit ću neki popust ili nešto?
- Alhemicarkaa
#6 Re: Mercator Pika kartica
Skupiš 1250 pika dobiješ na kartici 100 km koje možeš potrošiti u supermarketu, modiani i intersportu. Svake dvije marke dobivaš jednu piku, pike možeš skupljati i iskoristiti u bonitetnom periodu, jedan je od februara do kraja jula, drugi od agugusta do kraja januara. Dakle u tih 6 mjeseci pri svakoj kupovini skupljaš pike, na kraju vidiš koliko pika imaš i platiš njima račun. Evo ti link:
http://mbh.mercator.ba/pika/mercator_pi ... ika_bodova
Imaju i posebne pikine akcije, pa ko ima karticu ostvaruje popust na određene proizvode, odeš brate i pitaš, traži im pare i za reklamu
http://mbh.mercator.ba/pika/mercator_pi ... ika_bodova
Imaju i posebne pikine akcije, pa ko ima karticu ostvaruje popust na određene proizvode, odeš brate i pitaš, traži im pare i za reklamu