Mercator Pika kartica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mayab

#2 Re: Mercator Pika kartica

Post by mayab »

Od 3% popusta pa na više, zavisno koliko potrosis u bonitetnom periodu.Uz to, ako placas kod njih tom njihovom platnom Pika karticom (pa onda uplatis taj mjesecni iznos na kraju!), stjeces pravo na beskamatnu kupovinu na kredit (bez ikakve procedure, u 5 minuta zavrseno) -sto je zanimljivo kod skupljih stvari, sta ja znam ,TV-a ili druge tehnike, madraca itd itd. To je sto ja znam...
Aleluja

#3 Re: Mercator Pika kartica

Post by Aleluja »

...ljudi vole da se pikaju... :D
Female_Sa

#4 Re: Mercator Pika kartica

Post by Female_Sa »

Dana 21.09.2012. god. su trebali biti izvuceni dobitnici nagradne ige Mercator pika kartice, ali to jos nigdje nije objavljeno, obicno dobro, dobro zakamufliraju dobitnike. Zna li neko jesu li i gdje objavljeni ti rezultati nagradne igre?
Eborg

#5 Re: Mercator Pika kartica

Post by Eborg »

Meni još uvijek nije jasno, šta će se desiti kada skupim tih 1000 bodova na kartici? Dobit ću neki popust ili nešto?
Alhemicarkaa

#6 Re: Mercator Pika kartica

Post by Alhemicarkaa »

Skupiš 1250 pika dobiješ na kartici 100 km koje možeš potrošiti u supermarketu, modiani i intersportu. Svake dvije marke dobivaš jednu piku, pike možeš skupljati i iskoristiti u bonitetnom periodu, jedan je od februara do kraja jula, drugi od agugusta do kraja januara. Dakle u tih 6 mjeseci pri svakoj kupovini skupljaš pike, na kraju vidiš koliko pika imaš i platiš njima račun. Evo ti link:

http://mbh.mercator.ba/pika/mercator_pi ... ika_bodova
Imaju i posebne pikine akcije, pa ko ima karticu ostvaruje popust na određene proizvode, odeš brate i pitaš, traži im pare i za reklamu :razz:
Post Reply