Medjedja, Lim - jel' ko zna ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gnjuscic

#1 Medjedja, Lim - jel' ko zna ?

Post by Gnjuscic »

Zna li ko dokle je visegradsko jezero uslo u Lim. Kod koje z. stanice starog cire ? Nekad daavno sam isao vozom i bilo je bajkovito :). Ima li ko saznanja o obnovi neke od starih uskotracnih pruga ?
Anka

Post by Anka »

U avgustu sam se vozila obnovljenom starom prugom-Šarganska osmica. Početna stanica je na Mokroj gori,poslednja Šargan vitasi.Sama vožnja prilično kratko traje i 2/3 vremena si u tunelu, pa meni to baš i nije bilo neka extra iskustvo.Nisam baš sigurna ali mislim da ima 21 tunel a poslednji je dugačak čak 2 kilometra...Vodiči su nam rekli da se planira produženje pruge do Višegrada. To bi bilo sjajno, na taj način bi se možda Višegrad malo "razbudio" jer sada je to jedan stvarno uspavan,depresivan,zapušten gradić.
sLLayer

#3 Re: Medjedja, Lim - jel' ko zna ?

Post by sLLayer »

Visegradsko jezero je uslu u Lim do malo iznad Strgacine, od starih pruga nema nista one su pod vodom, imas jedino vodenog ciru koji te sigurno moze zadovoljiti ;-) ;-) 8-)
radostan dan

#4 Re: Medjedja, Lim - jel' ko zna ?

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 15:42, edited 1 time in total.
kotace

#5 Re: Medjedja, Lim - jel' ko zna ?

Post by kotace »

[quote="Anka"]U avgustu sam se vozila obnovljenom starom prugom-Šarganska osmica. Početna stanica je na Mokroj gori,poslednja Šargan vitasi.Sama vožnja prilično kratko traje i 2/3 vremena si u tunelu, pa meni to baš i nije bilo neka extra iskustvo.Nisam baš sigurna ali mislim da ima 21 tunel a poslednji je dugačak čak 2 kilometra...Vodiči su nam rekli da se planira produženje pruge do Višegrada. To bi bilo sjajno, na taj način bi se možda Višegrad malo "razbudio" jer sada je to jedan stvarno uspavan,depresivan,zapušten gradić. Visegrad je ,uspavan i zapusten gradic,ne sto nema nekih posebnih sadrzaja i manifestacija,on je zapusten zato sto u njemu nema gradjana,tj. Visegradjanja.
Post Reply