Nisu tema, pedofili, niti silovatelji..vec, procitaj naslov..berenice wrote:Nisam.animals wrote:Promasila si temu..uopceno, nije tema..berenice wrote: Koji ti ljudi? Ti koji napadaju i siluju zene u grupi (ili sami, sasvim svejedno)? O cemu ti?
Ne pricam ja ovdje sad samo o ovim tamnoputim imigrantima, nego uopceno - sve debile koji seksualno zlostavljaju bilo koga. Nema lijeka i pomoci, a dokazano je da svaki od tih debila vrlo dobro zna sta cini - silovatelj, pedofil... govno - govno... Sta bi ti s njima?
Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
- animals
#251 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
-
prog321
#252 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
So true.DZONPI wrote:Znate Ko su najveći buntovnici u stilu sve to treba Vratit HrvatiinPoljaci a guzova bi Svabi dali samo da su tamo zaboravili da su i oni nekad bili izbjeglice a sad veće Svabe od domaćeg.Vec vidjeno.
A bili im hamali od pamtivjeka. Pa se boje konkurencije izgleda.
- animals
#253 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
70 procenata Nijemaca, ili Austrijanaca je vec protiv izbjeglica..
pritisak na njihove politicare i na Merkel je sve veci..
jedino jos forumasi ovog foruma im drze fige..
ai njih je sve manje..
pritisak na njihove politicare i na Merkel je sve veci..
jedino jos forumasi ovog foruma im drze fige..
ai njih je sve manje..
- berenice
#254 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Jesu seksualni napasnici tema. Čuj, osvrnula sam se na tvoj komentar na post forumaša @mali_balon, gdje kažeš da ti ljudi (a on je pričao o silovateljima) bježe iz sredina u kojima se rade slične stvari o kojima je pisao pomenuti forumaš. Pitala sam te da li pod tim ljudima misliš i na te na koje on misli.animals wrote:
Nisu tema, pedofili, niti silovatelji..vec, procitaj naslov..
Ništa nisi odgovorio. Ne znam, možda ni sam ne znaš šta si htio reći. Možda i znaš, ali onda si dobro usro motku. Uglavnom, moja priča se jednostavno nadovezuje na njegov post, odnosno tvoj komentar na isti.
- sunceKOtepsija
#255 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
VCorp wrote:Pa meni da neko siluje dijete ili bilo koga u familiji zaklao bih ga sjekirom usred grada taman da lezim do kraja zivota. Osakatis nekoga za citav zivot i onda dobijes gore hotel - zatvor koji je bolji od pola hotela na Balkanu. Nema tu rasprave ili dileme, čakija i handžar pa na komade po kilu.sunceKOtepsija wrote::-)mehanizmi-LIBERO- wrote:
A pojedinci koji pozivaju, navijaju, za neku osvetu, prizivajuci sve to kroz kvazi 'arijevsku' filozofiju...samo da kazem da na forumu postoje i mehanizmi sankcije za takvo nesto.
- animals
#256 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Mislio sam da bježe iz sredina gdje je normalno zlostavljati zenski rod. .berenice wrote:Jesu seksualni napasnici tema. Čuj, osvrnula sam se na tvoj komentar na post forumaša @mali_balon, gdje kažeš da ti ljudi (a on je pričao o silovateljima) bježe iz sredina u kojima se rade slične stvari o kojima je pisao pomenuti forumaš. Pitala sam te da li pod tim ljudima misliš i na te na koje on misli.animals wrote:
Nisu tema, pedofili, niti silovatelji..vec, procitaj naslov..
Ništa nisi odgovorio. Ne znam, možda ni sam ne znaš šta si htio reći. Možda i znaš, ali onda si dobro usro motku. Uglavnom, moja priča se jednostavno nadovezuje na njegov post, odnosno tvoj komentar na isti.
I onda to rade isto u zemljama koje su ih primile. .
- Xray
- pirmin
#258 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Ima na ovom forumu dovoljno takvih paranoicnih pajsera.prog321 wrote:So true.DZONPI wrote:Znate Ko su najveći buntovnici u stilu sve to treba Vratit HrvatiinPoljaci a guzova bi Svabi dali samo da su tamo zaboravili da su i oni nekad bili izbjeglice a sad veće Svabe od domaćeg.Vec vidjeno.
A bili im hamali od pamtivjeka. Pa se boje konkurencije izgleda.
Najjadniji slucajevi, dno dna.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#259 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
bolje biti i bolje ces proci u zivotu kao sluga Nijemcu
nego kao "brat" arapu i turcinu
- Gojeni H
#260 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Pa, budi sluga, ko ti brani?Black swan wrote:bolje biti i bolje ces proci u zivotu kao sluga Nijemcu
-
prog321
#261 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Naravno da je bolje hamaliti Nijemcu. Zato je potražnja velika.
A postojeći robovi se boje konkurencije.
A postojeći robovi se boje konkurencije.
- Truba
#262 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
sad mi ne treba
a da mi treba i da mogu birati zasigurno bi ovim redom birao njemačka, austrija,švica, USA, AUSTRALIJA
a što se tiče nekog drugog načina razmišljanja... tamo gdje se ne govori bhs jezik niti ima naših ljudi... dakle nigdje
a da mi treba i da mogu birati zasigurno bi ovim redom birao njemačka, austrija,švica, USA, AUSTRALIJA
a što se tiče nekog drugog načina razmišljanja... tamo gdje se ne govori bhs jezik niti ima naših ljudi... dakle nigdje
-
prog321
#263 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Nije Njemacka i Austrija ono sto su bili prije 30 god. Standard je osjetno pao pogotovo za nisko kvalifikovane poslove.
Pametnije bi ti bilo razguliti malo sjevernije. Svedska , Norveska.
A Australija bi bila pun pogodak.
Pametnije bi ti bilo razguliti malo sjevernije. Svedska , Norveska.
A Australija bi bila pun pogodak.
- Truba
#264 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
meni je mnogo bitnije dostojanstvo ljudske osobe od para...
i sigurnost
kako vidimo i to je narušeno i nijemcima i došljacima
i sigurnost
kako vidimo i to je narušeno i nijemcima i došljacima
- DaffyDuck
#265 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
e to si u pravu.Black swan wrote:bolje biti i bolje ces proci u zivotu kao sluga Nijemcu
-
prog321
#266 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Sigurnost je u pet deka bilo gdje u Evropi.
Tamo ima vise ljudi zgusnutih u manje m2 , ocekivati je da je sigurnost cak i gora.
Ekonomska sigurnost se ocitava u socijali. Da nje nema, bilo bi kao i kod nas.
Tamo ima vise ljudi zgusnutih u manje m2 , ocekivati je da je sigurnost cak i gora.
Ekonomska sigurnost se ocitava u socijali. Da nje nema, bilo bi kao i kod nas.
- Truba
#267 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
sigurnost je i kod nas narušena davno
prebit će te opljačkat ovo ono ako ideš čudnim putevima
međutim ipak mislim da je većina u svom siromaštvu sigurna pogotovo u svojim naseljima i pogotovo kad su masovna okupljanja...
većina je sigurna
mislim da to nije bio slučaj za NG kad je većina napadala izolovanu manjinu koliko vidim
prebit će te opljačkat ovo ono ako ideš čudnim putevima
međutim ipak mislim da je većina u svom siromaštvu sigurna pogotovo u svojim naseljima i pogotovo kad su masovna okupljanja...
većina je sigurna
mislim da to nije bio slučaj za NG kad je većina napadala izolovanu manjinu koliko vidim
- LBVIEW
#268 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
A da malo postiras statistiku silovanja u ratu,pa da vidimo ko tu prednjaci,rame uz rame sa onima iz Ruande.uglavnomja wrote:isto je bilo i prije pojave isila ...
jednom prilikom mi je obrisan post sa statistickim podacima koji narod ili ciji drzavljani cine najvice odrddjenih kriminalnih radnji, tipa: kradu, voze pijani, siluju... i to postujem.
ali na ovoj temi sad mogu napisati da ogromnu vecinu silovanja rade arapi. ne od pocetka rata u siriji, ili od al kaide, ili od nekog dana, datuma, dogadjaja... nego to je tako ... kako se ponasaju "kuci" tako se nastave ponasati i na zapadu.
- Truba
#269 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
obožavam usporedbe događanja u ratu i u miru
- LBVIEW
#270 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Aha,znaci ako je u ratu,onda je opravdano,sto li.Black swan wrote:obožavam usporedbe događanja u ratu i u miru
Da ne spomnijem kako je vecina pocinjena u mjestima koja rata gotovo nisu ni vidjela,daleko od fronte,s predumisljajem.
A usporedba je na mjestu jer je u kontekstu generalizacije koja,bi,s obzirom na donesene pravosnazne presude,u svakom slucaku bila vise opravdana od ove prve,ako cemo se vec "igrati" iste.
- Xray
#271 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Neki izbjeglica iz Tunisa(u Svedskoj) otkad su mu odbili azil, poceo da depari narod po ulici, neka ga zenska(s djecom) skontala i zaustavila, a ovaj nju nogom progulio... Jos je lik pljunuo...
I sad ga prebacuju u Dansku...
Sta ti je multikulturalizam
http://cphpost.dk/news/most-hated-man-i ... nmark.html
I sad ga prebacuju u Dansku...
Sta ti je multikulturalizam
http://cphpost.dk/news/most-hated-man-i ... nmark.html
- Saian
- Zokipfc
#273 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
Koja ironija. Dok saveznici ove zemlje stvaraju haos u bliskom istoku, njeni gradjani sute. Sad kad je taj haos uzrokovao masovni val izbjeglica, gradjani otvaraju usta. Hipokritizam.
-
amrq7u
#274 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
A ccc, primiš ih i opet 'oće da siluju i da džepare, e pa ne mogu da vjerujem. Vratit stoku nazad!
-
hAZNADAR
#275 Re: Masovni seksualni napadi Arapskih i Afričkih migranata u Njemačkoj
U zemljama odakle dolaze nije normalno seksualno sikanirati zenske. Bio, vidio.animals wrote:
Mislio sam da bježe iz sredina gdje je normalno zlostavljati zenski rod. .
I onda to rade isto u zemljama koje su ih primile. .
Tacno je da su zene u podredjenijem polozaju i da nemaju ista prava kao muskarci(barem nezvanicno). Ali stipkanja cura na ulici, na stanici,.. nema. Taj koji bi se na to osudio bi fasovao javni linc. Slicno je u juznoj Evropi. Familija napadnutih cura bi isto kao i ovdje sto mnogi spominju uzela sikiru, okupila raju i povela hajku na izgrednike. Nesto se ne sjecam masovnih seksualnih napada u Atini, Palermu a odavno ogroman broj izbjeglica.
Sve se svodi na shvatanje zakona u drustvu gdje zivis, poimanju tog drustva i poimanje sankcija. Svi koji su napastvovali cure su samo bili pusteni sa lanca i znali da nece biti linca na ulici, nece biti policije u momentu da iz brutalno prebije i nece biti momentalnog hapsenje i izgona.
Zakljucak. Dzukele samo silu postuju. Krivicni zakon kakvog mi poznajemo ima efekta kod normalnih ljudi koji znaju granice i bez pendreka iznad glave.