Uz Ravnogorski pokret Otadžbine Srpske, organizatori su Boračka organizacija Republike Srpske i Banjalučka eparhija Srpske pravoslavne crkve.
Dovoljno je ovo da reaguje neko jednom zauvijek i zabrani i otjera ovu gamad iz BiH?

da,daaaa...., zalosnozgembo_sa wrote:I dozivjeli smo da moramo praviti kompromise oko toga hoce li se zabraniti rad ovakvim organizacijama.
Sto je jos gore moras i drzavu praviti sa ovakvim i slicnim...zgembo_sa wrote:I dozivjeli smo da moramo praviti kompromise oko toga hoce li se zabraniti rad ovakvim organizacijama.
Hah, upravo htjedoh to reci.....callmethebreeeze wrote:p.s na osnovu slike gore neuk insan bi mogao pomisliti da je u pitanju neki skup statista iz gospodara prstenova. (nisam gledao film, ali sam vidjao neke isjecke i slike)

idiotski komentar osobe koja ne vidi dalje od vlastitih gacaBudalica € wrote:Ovakve face i ne služe za stvaranje države, oni su nameski poslati da razgrađuju,....to je odgovor na arapske zastave i džihad folklor u Srebrenici.....Tako se nikuda neće stići, a ponajmanje do nekog građanskog društva....
ja sam vidio i namjerno ignorisao. bi me strah da ne upotrijebim "dzihadski" vokabular pa da me banuje.mamica papucarka wrote:idiotski komentar osobe koja ne vidi dalje od vlastitih gacaBudalica € wrote:Ovakve face i ne služe za stvaranje države, oni su nameski poslati da razgrađuju,....to je odgovor na arapske zastave i džihad folklor u Srebrenici.....Tako se nikuda neće stići, a ponajmanje do nekog građanskog društva....
callmethebreeeze wrote:p.s na osnovu slike gore neuk insan bi mogao pomisliti da je u pitanju neki skup statista iz gospodara prstenova. (nisam gledao film, ali sam vidjao neke isjecke i slike)
Ne, ovo je Dodik na maskenbaluLuke Perry wrote:
Zar ovo nije Dragan Dabic