u ratu je u komsiluku bio neki prazan stan, koji su obili i raja iznosila sta im se svidjeloanais_nin wrote:
ovo mi je ipak bilo najdrazeih kako se to skupljalo
![]()
a ova nova izdanja nista ne valjaju
u ratu je u komsiluku bio neki prazan stan, koji su obili i raja iznosila sta im se svidjeloanais_nin wrote:
![]()
SAcuvalo se i nekih starih,nadje se....Tesssa wrote:u ratu je u komsiluku bio neki prazan stan, koji su obili i raja iznosila sta im se svidjeloanais_nin wrote:
![]()
![]()
![]()
A u jednom ormaricu Alan Fordovi, to je neko izbacio ko smeca u haustoru. Joj nase srece i veselja
![]()
![]()
![]()
a ova nova izdanja nista ne valjaju
Ko se sjeca mlijeka u staklenim flasama?Maraschino wrote:Ovvo je sve nesto iz ''bliske proslosti''![]()
![]()
ko se sjeca bombona iz staklenih galona ( jagoda)ili ulja iz buradi pa se toci ...
i to je bila Juga, pa smo je opet voljeli, hocu da kazem , bili smo patrioti.
Ja, svega toga osim ulja u bačvama. A reklame: Čisto, sjajno, Presto!mamatajo1965 wrote:Ko se sjeca mlijeka u staklenim flasama?Maraschino wrote:Ovvo je sve nesto iz ''bliske proslosti''![]()
![]()
ko se sjeca bombona iz staklenih galona ( jagoda)ili ulja iz buradi pa se toci ...
i to je bila Juga, pa smo je opet voljeli, hocu da kazem , bili smo patrioti.

"Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem..."protestant wrote:A sjecas li se Doli Bel
uh ja sam bio u posjedu majice kratkih rukava, na njoj bio sandokan.. 'bem ti kako sam tada kuul bio!zagordark wrote:.... a dali se neko sjeća serije SANDOKAN i dali je neko skupljao sličice od istog. Pozdrav za generaciju koj je maturirala 84/85 a bogami i slavila crveni garanfil u Skenderji a onda ....???
a tek nedeljni zabavniksheilak wrote:Pa Branka kockice, Muzickog tobogana sa Minjom Subotom?
I ja isto, crvena bila.Arslan wrote:uh ja sam bio u posjedu majice kratkih rukava, na njoj bio sandokan.. 'bem ti kako sam tada kuul bio!zagordark wrote:.... a dali se neko sjeća serije SANDOKAN i dali je neko skupljao sličice od istog. Pozdrav za generaciju koj je maturirala 84/85 a bogami i slavila crveni garanfil u Skenderji a onda ....???
Kandit, postoje još uvijekomar little wrote:Jel' skuplj'o neko slicice od Partizanske Eskadrile? Ono, kupavale se u paketicu po tri ili pet, ne mogu se sjetit' sad...Popunis album, posaljes na neku adresu i dobijes PE majicu. Staroj sam pamet pila sa tim slicicama...![]()
Ja sam bila ponosni vlasnik, isprane i ofucane, zute Sandokan majice sa tigrom![]()
Ne sjecam se sad ko je pravio te cokoladice, Super su se zvale i reklama je isla nesto kao:
Super, super s grozdjicama s ljesnakom i rizom,
super sendvic...