mIRCerka wrote:Kaze mi moj drug iz djetinjstva SAMO IM RECI
MRSH!!! I sta te briga sto ce te ogovarati, ionako to rade, ovako ces im makar dati materijala

Taj tvoj drug kao da se druzi s mojim muzem................ja odrasla u porodici "gdje ces nekome reci da si se ti spremio da negdje ides,a gosti ti banuli", "ma jok,ja ovako hodam po kuci,a kupila novu kozmetiku pa malo eksperimentisala....bujrum"............."sto ce te pitati komsije,jesi ti zauzet,kad te vide da sjedis na terasi ili u avliji..."................e,sad zamisli moj sok,kad sam se udala i jednom zvoni muzev mob i on se javlja:
"nema nista....danas sam zauzet......hebem radoznale!"

(to je bio odgovor na pitanje-a sta radis).
Ja sam se sokirala jer ga je nazvao rodjak koji je dosta stariji..........meni bilo nezgodno a on kaze "ja sam sebi najpreci,nemam nikakvih obaveza al hocu da se odmaram,i ko je on da me pita cime sam zauzet i sta to radim danas ...!
Isti taj rodjak,penzioner sa zenom,kad podje u dom zdravlja,obavezno svrate (bar je tako bilo nekoliko puta,kad sam se tek udala),sve dok ga moj muz nije nazvao i rekao: "Ovo nije autobuska ni zeljeznicka stanica a ni javni toalet pa da svratite izmedju 2 autobusa i obavite halske poslove.

Nazovi da ces doci i kad ces doci a to sto je moja zena u kuci ne znaci da mozes banuti kad hoces,ona moze hodati u pidzami po cijeli dan ili spavati do podne,ako joj je cejf

.....zato i postoji telefon"
Bogami ih dobro urezilio i poslije su prvo nazvali pa onda svratili na kafu!
Na primjedbu da se moze naljutiti neko zato sto je on tako otvoren,njegov komentar je "ne moramo se ni druziti","ja nikome ne idem a da se ne najavim i ne pitam da li su raspolozeni za goste i hocu isto to i od drugih"................"ja hocu da zivim zivot kako meni odgovara a ne kako mi ga drugi kroje"........"necu ja da mu se smjeskam a jedva cekam da ode-(fino kazes "izvini,ja sad nemam vremena")....("dodji drugi put")........
Moja familija kaze da imam ters muza,

ali on je u pravu 100 % ,samo sto ja nisam tako navikla

.....zato sad njega koristim u prvim redovima kad hocu da se kutarisem koga
U pocetku mi je bilo nezgodno ali bogami ima to svojih prednosti!