Imali neko ko ide cesto u Drvenik da mi preporuci neki apartman(iskljucivo Mali Drvenik).
ljetovanje u Drveniku
-
Varesak
#1 ljetovanje u Drveniku
Prosle godine sam ljetovao sa porodicom u Malom Drveniku i bilo je prekrasno, medjutim prije nego sto sam nasao smjestaj obisao sam citavo mjesto,jednu noc prenocio u Hotelu,platio papreno.Apartman gdje sam boravio bio je nekih 50 metara od plaze,idealno, ali za cijenu koju sam platio 70 eura ,nista posebno(trokrevetna soba).
Imali neko ko ide cesto u Drvenik da mi preporuci neki apartman(iskljucivo Mali Drvenik).

- vjesticanametli
#2 Re: ljetovanje u Drveniku
apartmani divic ................nemaju klimu ali bilo je ok.........vlasnici jako ljubazni a plaza ispod balkona
-
netidaiv
#3 Re: ljetovanje u Drveniku
pa nije ti ni veliki drvenik los samo moras naci ranije smjestaj.......
- Fair Life
#4 Re: ljetovanje u Drveniku
Na trajekt pa u Sucuraj...
-
drekalica28
#5 Re: ljetovanje u Drveniku
Ja zadnjih 6 godina idem u Drvenik na produženi vikend i to uvijek u isti apartman.
Porodica posjeduje 2 kuće i izdaju apartmane u obje kuće. Klima do sada nikad nije bila potrebna, čak sam u noći znala ustajati da se pošteno pokrijem sa dekom, ili sam oblačila "pravu" pidžamu.
Vrlo su ljubazni i fini, daleko od tipičnog dalmoša. Sama kuća je udaljena 3 minute (ali bukvalno) od plaže. S obzirom da si sa djecom, mislim da ti je ovo idealno jer nema puno hodnje i sve je ravno.
Evo link pa pogledaj:
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/zaos ... ni-andrea/
Porodica posjeduje 2 kuće i izdaju apartmane u obje kuće. Klima do sada nikad nije bila potrebna, čak sam u noći znala ustajati da se pošteno pokrijem sa dekom, ili sam oblačila "pravu" pidžamu.
Vrlo su ljubazni i fini, daleko od tipičnog dalmoša. Sama kuća je udaljena 3 minute (ali bukvalno) od plaže. S obzirom da si sa djecom, mislim da ti je ovo idealno jer nema puno hodnje i sve je ravno.
Evo link pa pogledaj:
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/zaos ... ni-andrea/
-
slatkusina
#6 Re: ljetovanje u Drveniku
I ja sam svake godine na ljetovanju u Drveniku gdje je trajekt. Boravim u hotelu Primus i prezadovoljna sam i cijena je extra a ponuda savrsena: spavanje + 3 obroka. Upravu u subotu idem ponovo po drugi put ove godine sa muzem i kcerkom. Preko agencije je malo skuplje ali opet ne preskupo. Obicno nazovem gazdu ili nekog od ljudi sto rade u hotelu i pitam za mjesto ako ima samo se spakujem i odem. Ovaj put smjestaj ce me doci 50 KM po sosobi i mislim da to nije uopste skupo obzirom da je hotel cist, kupatilo, balkon, ribasrko vece, tri obroka i pice. Udaljen je nekih 50 m od plaze. Ma savrseno:)
-
pipi7
#7 Re: ljetovanje u Drveniku
bio sa familijom u istom hotelu ove godine! slažem se u potpunosti sa svim što si rekla. u odnosu na cijenu ponuda je predobra. još bih dodao da je osoblje "prva liga" (kuhari i konobari su iz bih)!slatkusina wrote:I ja sam svake godine na ljetovanju u Drveniku gdje je trajekt. Boravim u hotelu Primus i prezadovoljna sam i cijena je extra a ponuda savrsena: spavanje + 3 obroka. Upravu u subotu idem ponovo po drugi put ove godine sa muzem i kcerkom. Preko agencije je malo skuplje ali opet ne preskupo. Obicno nazovem gazdu ili nekog od ljudi sto rade u hotelu i pitam za mjesto ako ima samo se spakujem i odem. Ovaj put smjestaj ce me doci 50 KM po sosobi i mislim da to nije uopste skupo obzirom da je hotel cist, kupatilo, balkon, ribasrko vece, tri obroka i pice. Udaljen je nekih 50 m od plaze. Ma savrseno:)
-
slatkusina
#8 Re: ljetovanje u Drveniku
Da zaboravih, konobari su mrak:)To su moja sad vec dobra raja i zaista su extra!!!
Oprosti a kada si ti bio?
Oprosti a kada si ti bio?
- x0z0y0
#9 Re: ljetovanje u Drveniku
ako moze kontakt..tel. ili nesto ovdje ili na ppslatkusina wrote:I ja sam svake godine na ljetovanju u Drveniku gdje je trajekt. Boravim u hotelu Primus i prezadovoljna sam i cijena je extra a ponuda savrsena: spavanje + 3 obroka. Upravu u subotu idem ponovo po drugi put ove godine sa muzem i kcerkom. Preko agencije je malo skuplje ali opet ne preskupo. Obicno nazovem gazdu ili nekog od ljudi sto rade u hotelu i pitam za mjesto ako ima samo se spakujem i odem. Ovaj put smjestaj ce me doci 50 KM po sosobi i mislim da to nije uopste skupo obzirom da je hotel cist, kupatilo, balkon, ribasrko vece, tri obroka i pice. Udaljen je nekih 50 m od plaze. Ma savrseno:)
hvala
- Asana
#10 Re: ljetovanje u Drveniku
... i onda odes na pivo u Moloco, ili na kakav hladni koktelcic u Oz, i povazdan gledas trajekt kako dolazi i odlazi, ljude u redu kako trce po karte na suprotni kraj mista, navijas za njih: hocel stic, necel .... gledas Stipu kako se sluzi znakovnim jezikom u objasnjavanju stranicima sta treba da urade, majstore kako filuju velika i mala auta na trajekt ... 
-
trica-fr
#11 Re: ljetovanje u Drveniku
evo i ja trazim istoCompos_Sui wrote:ako moze kontakt..tel. ili nesto ovdje ili na ppslatkusina wrote:I ja sam svake godine na ljetovanju u Drveniku gdje je trajekt. Boravim u hotelu Primus i prezadovoljna sam i cijena je extra a ponuda savrsena: spavanje + 3 obroka. Upravu u subotu idem ponovo po drugi put ove godine sa muzem i kcerkom. Preko agencije je malo skuplje ali opet ne preskupo. Obicno nazovem gazdu ili nekog od ljudi sto rade u hotelu i pitam za mjesto ako ima samo se spakujem i odem. Ovaj put smjestaj ce me doci 50 KM po sosobi i mislim da to nije uopste skupo obzirom da je hotel cist, kupatilo, balkon, ribasrko vece, tri obroka i pice. Udaljen je nekih 50 m od plaze. Ma savrseno:)
hvala
hvala
-
slatkusina
#12 Re: ljetovanje u Drveniku
Inace se rezervacije prave preko fortuna travel agency.
Ja imam tel konobara pa moze preko pp.
-
riko-ga
#13 Re: ljetovanje u Drveniku
Drvenik ujutro......

Drvenik popodne.......

Drvenik popodne.......

-
trica-fr
#14 Re: ljetovanje u Drveniku
pa daj na ppslatkusina wrote:Inace se rezervacije prave preko fortuna travel agency.