Ljekarsko uvjerenje za posao
-
Radosav
#1 Ljekarsko uvjerenje za posao
Zna li nego gdje se u Sarajevu najbrze (bez puno peglanja) moze izvaditi ljekarsko uvjerenje za posao? Moze li na studentskoj poliklinici?
-
pjegica
#2 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
Najbolje je u studentskoj poliklinici, a i nećeš se peglati, jer u posljednje vrijeme uopšte nema gužvi.
-
BajrinNajmladji
#3 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
Čestitam na zaposlenju!
Al' bez peglanja ne može proći ni na Studenstkoj poliklinici. Spremi, jedno 60KM,...Ma, ponesi stoju jer sam davno vadio, pa je možda poskupilo u međuvremenu.
Ne ideš u rajfajzensku banku da vadiš ljekarsko! Ha, ja!
Al' bez peglanja ne može proći ni na Studenstkoj poliklinici. Spremi, jedno 60KM,...Ma, ponesi stoju jer sam davno vadio, pa je možda poskupilo u međuvremenu.
Ne ideš u rajfajzensku banku da vadiš ljekarsko! Ha, ja!
- bjelic
#4 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
preporuka eurofarm na ilidži, odmah te prime i ne peglajute u smislu vađenja nekih nalaza. Uvjerenje bude gotovo za 15 min. Prije nekih mjesec-dva bilo je oko 40-ak KM.
- KadSeMrtviProbudimo
#5 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
bjelic wrote:preporuka eurofarm na ilidži, odmah te prime i ne peglajute u smislu vađenja nekih nalaza. Uvjerenje bude gotovo za 15 min. Prije nekih mjesec-dva bilo je oko 40-ak KM.
Ako kao poslodavac, s određenim razlogom, tražim od uposlenika ljekarsko uvjerenje, onda mi takvo - "Eurofarmovo" uopće ne treba.
Šta više - ne treba mi ni uposlenik koji koristi takve zdravstvene institucije koje za 15 minuta utvrde nečiju zdravstvenu sposobnost
Ko je upravnik tog "Eurofarma" na Ilidži?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#6 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
Tako je. Mi bi sve nešto da nam je sve za dan završiti. I onda te primi sakatog, kljakavog, ćoravog, mahnitog, sa srcem koje ti ne dozvoljava da se popenješ na treći sprat bez odmaranja, što, naravno, sjajno doprinosi funkcionisanju firme.KadSeMrtviProbudimo wrote:bjelic wrote:preporuka eurofarm na ilidži, odmah te prime i ne peglajute u smislu vađenja nekih nalaza. Uvjerenje bude gotovo za 15 min. Prije nekih mjesec-dva bilo je oko 40-ak KM.
Ako kao poslodavac, s određenim razlogom, tražim od uposlenika ljekarsko uvjerenje, onda mi takvo - "Eurofarmovo" uopće ne treba.
Šta više - ne treba mi ni uposlenik koji koristi takve zdravstvene institucije koje za 15 minuta utvrde nečiju zdravstvenu sposobnost![]()
Ko je upravnik tog "Eurofarma" na Ilidži?
- Alfons Kauders
#7 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
sva sreca pa nisam na drzavnoj sisi, te mi ne trebaju ljekarska uvjerenja... da trebaju, zaposlio bi se al u kurcu... jos bi mi i vozacku oduzeli... 
-
Radosav
#8 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
Hvala svima na odgovorima, ljekarsko sam danas zavrsio u Javnoj ustanovi za sdravstvenu zastitu radnika MUP-a kantona Sarajevo, i ovom prilikom ih toplo preporucujem svima. Ljudi su brzi, profesionalni, rade sve potrebne nalaze. Sve ukupno traje nekih 1,5 do 2 sata, zavisi koliko ste brzi uz stepenice, a ljekarsko kosta 60KM. 
edit: na studentskoj ne trenutno ne rade uvjerenja, bolesna im neka doktorica
edit: na studentskoj ne trenutno ne rade uvjerenja, bolesna im neka doktorica
- bjelic
#9 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
nisam mislio ništa loše sa preporukom Eurofarm-a
uvjerenje dobijete brzo i bez peglanja, pa ko voli nek izvoli.
lično moj prvi izbor je bio Vrazova, ali nisam mogoa čekati 2-3 dana. Ovako sam sve završio za sekund. Šta mogu kad sve radim u zadnji čas
lično moj prvi izbor je bio Vrazova, ali nisam mogoa čekati 2-3 dana. Ovako sam sve završio za sekund. Šta mogu kad sve radim u zadnji čas
- -Romeo-
#10 Re: Ljekarsko uvjerenje za posao
ja isto preporučujem eurofarm. ono što treba da gledaju i gledaju. nigdje nešto posebno ne gledaju samo je pitanje vremena koje ti je potrebno da završiš tu formalnost a i jeftinije je u eurofarmu.bjelic wrote:nisam mislio ništa loše sa preporukom Eurofarm-auvjerenje dobijete brzo i bez peglanja, pa ko voli nek izvoli.