LGBT parada

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

insomnia78

#2526 Re: LGBT parada

Post by insomnia78 »

Glupost. Nikakva razlika osim sto je jedna napucanija
sadie_forever

#2527 Re: LGBT parada

Post by sadie_forever »

insomnia78 wrote:Glupost. Nikakva razlika osim sto je jedna napucanija
pa to je poenta,prva se ne vidi u tome,ima zapustene obrve i to joj je ok,druga osjeca potrebu da se dotjeruje i ima nesto feminizirano u sebi,prva je muskarac u dusi,druga nije

i prva bi bila ista da se dotjeruje
espn

#2528 Re: LGBT parada

Post by espn »

Bože sačuvaj.
insomnia78

#2529 Re: LGBT parada

Post by insomnia78 »

sadie_forever wrote:
insomnia78 wrote:Glupost. Nikakva razlika osim sto je jedna napucanija
pa to je poenta,prva se ne vidi u tome,ima zapustene obrve i to joj je ok,druga osjeca potrebu da se dotjeruje i ima nesto feminizirano u sebi,prva je muskarac u dusi,druga nije

i prva bi bila ista da se dotjeruje
Pa imas i dotjeranih kao i zapustenih muskaraca. Onda je tu i pitanje novca...bla, bla
sadie_forever

#2530 Re: LGBT parada

Post by sadie_forever »

Nije novac vec drzanje,imas andro djevojke koje nisu femme a nisu ni muskarcine u dusi :D

evo ovo su 2 lezbe iz Holywooda,u vezi su,i ako imaju duge kose meni ne izgledaju toliko feminizirano,vise su andro:

Image
sadie_forever

#2531 Re: LGBT parada

Post by sadie_forever »

espn wrote:Bože sačuvaj.
po ovom vidis da je u pitanju poremecaj neki,jer da je to normalno lezbejke bi voljele biti zenstvene i bile bi zaljubljene u najzenstvenije stvari,,a ne nesto izmedju
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2532 Re: LGBT parada

Post by plain vanilla »

dembele wrote:Eto šta se dešava kada se upotrebljavaju ovi termini homo, bi, hetero...treba koristiti stari naziv-peder. Šta sutra kad na tribinama počnu skandirati:" Ćiro, homoseksualac" a mi svi naučili na "Ćiro, pederu".
To je valjda jedini lik kojeg su pederom zvali i uvredljivo i od milja :mrgreen:
Hakiz

#2533 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

sadie_forever wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Sara03 wrote:Gledaj Sadete što barata queer terminologijom. :D
:lol:
sta je smijesno? i da dodam oduvijek sam mislila da smo mi zene puno privlacniji spol te nije cudo sto medju nama ima toliko puno bisexualki,cak i nije odbojno to ,dok dva muskarca meni jeste
Čini mi se da te volim.
Hakiz

#2534 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

plain vanilla wrote:
dembele wrote:Eto šta se dešava kada se upotrebljavaju ovi termini homo, bi, hetero...treba koristiti stari naziv-peder. Šta sutra kad na tribinama počnu skandirati:" Ćiro, homoseksualac" a mi svi naučili na "Ćiro, pederu".
To je valjda jedini lik kojeg su pederom zvali i uvredljivo i od milja :mrgreen:
:lol: :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#2535 Re: LGBT parada

Post by kakavdanakneiskustvu »

sadie_forever wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Sara03 wrote:Gledaj Sadete što barata queer terminologijom. :D
:lol:
sta je smijesno? i da dodam oduvijek sam mislila da smo mi zene puno privlacniji spol te nije cudo sto medju nama ima toliko puno bisexualki,cak i nije odbojno to ,dok dva muskarca meni jeste

to ti tako misliš i to je ok,a neki drugi drukcije misle,i to je takodje ok
insomnia78

#2536 Re: LGBT parada

Post by insomnia78 »

Beograd je spreman za paradu
Image
Image
Image
John Cleese

#2537 Re: LGBT parada

Post by John Cleese »

Juce huligan, neonacista i sta sve ne, a danas...

...dosla tobe :D
BHCluster

#2538 Re: LGBT parada

Post by BHCluster »

insomnia78 wrote:Beograd je spreman za paradu

Image
Image

Vidi sti kjakvi su oni, kako ih samo nije stid na pola ceste da prostis. :mrgreen:
insomnia78

#2539 Re: LGBT parada

Post by insomnia78 »

Grcko rimskim stilom
AleksoMKD

#2540 Re: LGBT parada

Post by AleksoMKD »

https://www.thecollegefix.com/johns-hop ... gret-this/

Johns Hopkins professor on child transgender trend: ‘Many will regret this’

A psychiatrist from Johns Hopkins University has slammed the medical and psychiatric industries for what he says is reckless and irresponsible treatment of patients who claim to be transgender.

Paul McHugh, a renowned psychiatrist from Johns Hopkins University, told The College Fix he believes transgender people are being experimented on because the doctors treating transgender patients with hormones “don’t have evidence that (the treatment) will be the right one.” He also criticized the manner of treatment given to many children who claim to be transgender.

“Many people are doing what amounts to an experiment on these young people without telling them it’s an experiment,” he told The Fix via phone.

“You need evidence for that and this is a very serious treatment. It is comparable to doing frontal lobotomies.

--------------------

Long-term effects of child transgender treatment

Asked about the possible long-term consequences of the growing practice of helping children develop transgender identities, including with hormones, McHugh expressed pessimism.

“They’re going to be in the hands of doctors for the rest of their lives, many of them are going to be sterilized not able to have their own children, and many will regret this,” McHugh said.

“Can you imagine having a life where you need to seek doctors all the time, for everything, just to live? Getting your hormones checked, getting everything checked. That is something doctors should like to spare people of,” he added.

McHugh thinks that eventually our society will look back on this craze as something of an historical shame. “I believe it will be something like how we think of eugenics now. We will come to regret it when we discover how many of the young people that were injured regret it themselves,” he told The Fix.

Isto tako:
https://www.ajpmonline.org/article/S074 ... 3/fulltext

Da ponovim moje predvidjanje, za jedno 10 - 15 godina sledi lavina tuzbi od strane trans osoba koje su "tranzicionirale" u detinjstvu.

Barem od onih koji ne izvrse samoubistvo.

U medjuvremenu je ovaj profesor izbubio radno mesto.
Ramzess Veliki

#2541 Re: LGBT parada

Post by Ramzess Veliki »

insomnia78 wrote:Dal je iko idje na svijetu napravio pricu o dvije pravoslavke Ani i Milici
Image
Ona je protiv BiH jedne i nedjeljive! Moze li neko sa religije molim lijepo da joj napise kakav sihir da joj se osusi ona stvar dolje? :sad:
plain vanilla

#2542 Re: LGBT parada

Post by plain vanilla »

lijeva je dokaz da mozes biti i gej i peder istovremeno
basicm

#2543 Re: LGBT parada

Post by basicm »

Bez obzira na naziv, neko kad je ruzan, ruzan je. To se zvalo akrep nekada.
Henry Chinaski

#2544 Re: LGBT parada

Post by Henry Chinaski »

Ramzess Veliki wrote:
insomnia78 wrote:Dal je iko idje na svijetu napravio pricu o dvije pravoslavke Ani i Milici
Image
Ona je protiv BiH jedne i nedjeljive! Moze li neko sa religije molim lijepo da joj napise kakav sihir da joj se osusi ona stvar dolje? :sad:
Misterija je kako se ovoj desnoj, ako joj se sviđaju žene, može sviđati Brnabićka kad ona izgleda kao muškarac?
Ramzess Veliki

#2545 Re: LGBT parada

Post by Ramzess Veliki »

Henry Chinaski wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Image
Misterija je kako se ovoj desnoj, ako joj se sviđaju žene, može sviđati Brnabićka kad ona izgleda kao muškarac?
Ja mislim da je ova desno sponzorusa koja lovi pozicije ... ko da vidim Brnabicku vijest dana Kmeee, ostavila me vjerenica ... ko onda Bozo ... :lol:
Ramzess Veliki

#2546 Re: LGBT parada

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote:
po ovom vidis da je u pitanju poremecaj neki,jer da je to normalno lezbejke bi voljele biti zenstvene i bile bi zaljubljene u najzenstvenije stvari,,a ne nesto izmedju
Ima u Saraj'vu jedan caffe gdje se skupljaju te muskobanjaste i one zgodne, pa se muskobanjaste nabacuju, a onda se pomarisu radi te zgodne, razbijaju glave flasama i stolicama. Htjela me jaranica lezba voditi da to vidim. :lol:
plain vanilla

#2547 Re: LGBT parada

Post by plain vanilla »

basicm wrote:Bez obzira na naziv, neko kad je ruzan, ruzan je. To se zvalo akrep nekada.
Ja nisam komentarisala izgled. Gej je po seksualnom opredijeljenu, a peder po karakteru.
manki

#2548 Re: LGBT parada

Post by manki »

Ramzess Veliki wrote:
sadie_forever wrote:
Ima u Saraj'vu jedan caffe gdje se skupljaju te muskobanjaste i one zgodne, pa se muskobanjaste nabacuju, a onda se pomarisu radi te zgodne, razbijaju glave flasama i stolicama. Htjela me jaranica lezba voditi da to vidim. :lol:
A sta je tu tacno smijesno i toliki dozivljaj da te neko mora voditi da ti to vidis, ne kontam? Eto likovi u Bosni se nikad nisu pomarisali radi trebe u nekoj birtiji ili kaficu?
Haris.ba

#2549 Re: LGBT parada

Post by Haris.ba »

Ja sam gledao likove kako se marisu radi trebe.

Ako cemo ravnopravnost, treba gledati i trebe kako se marisu.

Iako i jedno i drugo je budalastina.

Nego gdje je ta birtija? Nije valjda tajna?
Diwan

#2550 Re: LGBT parada

Post by Diwan »

insomnia78 wrote:Beograd je spreman za paradu
Image
Image
Image
Post Reply