Koji im je program stranke? Pozadinsko djelovanje u sirenju propagande?insomnia78 wrote:Pederi clanovi FN-a ekstremno desnicarske francuske stranke
Sta sve nece ekstremisti uradit da vrbuju clanove to je cudo jedno
Koji im je program stranke? Pozadinsko djelovanje u sirenju propagande?insomnia78 wrote:Pederi clanovi FN-a ekstremno desnicarske francuske stranke
Cuj ko, pa Kolinda. Znas da ona kupuje redovno ove bradonje.tuzlak1212 wrote:Znam iz vidjenja neke lokalne tuzlanske bradonje, imam jednog komsiju s kojim se nekad i pozdravim i popricam i oni nikad ne bi nesto poput ovog uradili. Tuzlom bradonje hodaju jos od vremena Barcica i nikad nije bilo nekog incidenta, ljudi mirni i gledaju svoja posla, bave se dersovima onim svojim, humanitarnim akcijama, organizuju vecere, druzenja, iftare i tako te neke aktivnosti, ne moze me niko ubjedit da su ono Tuzlaci.plain vanilla wrote:Pa brade na prosvjedu, a i ovaj dusebriznik na forumu, pricaju o muslimanima.tuzlak1212 wrote:Zasto pisete o vjeri i iznosite vjerske argumente kad znate da cete isprovocirat pljuvanje i nepostovanje po njoj
Ko stoji iza ovih protestanata je glavno kljucno pitanje i sta je cilj svega ovoga, nema ovo veze ni sa vjerom ni sa lgbt selekcijom.
Sve je to uredu, ali moras shvatit da ima ljudi koji tvoj stav apsolutno u potpunosti odbijaju od sebe i uzimaju tvoju svetinju kao predmet ismijavanja. Ako znas reakciju i opet to radis to ti je haram koliko se ja u Islam razumijem.Irsar wrote:Zato što mimo vjerskog aspekta, zašto bi nekoga bilo briga i za šta drugo? Licemjerno i povodljivo društvo i "javno mnijenje" nisu nikakav argument i za šta. Ili je Bog stvorio stvari u skladu sa nekom hijerarhijom, kršenje čije je loše kako za kršitelja tako i za druge, ili nije. Ako nije, onda ne znam što bi ikoga bilo briga šta društvo, zakon, ovi i oni - a riječ je o svim promjenjivim, nestalnim stvarima - imaju da kažu o bilo čemu.tuzlak1212 wrote:Zasto pisete o vjeri i iznosite vjerske argumente kad znate da cete isprovocirat pljuvanje i nepostovanje po njoj
Ma meni ovo smrdi na neku politiku sa strane a vi kako hoceteelcaliente wrote:Cuj ko, pa Kolinda. Znas da ona kupuje redovno ove bradonje.tuzlak1212 wrote:Znam iz vidjenja neke lokalne tuzlanske bradonje, imam jednog komsiju s kojim se nekad i pozdravim i popricam i oni nikad ne bi nesto poput ovog uradili. Tuzlom bradonje hodaju jos od vremena Barcica i nikad nije bilo nekog incidenta, ljudi mirni i gledaju svoja posla, bave se dersovima onim svojim, humanitarnim akcijama, organizuju vecere, druzenja, iftare i tako te neke aktivnosti, ne moze me niko ubjedit da su ono Tuzlaci.plain vanilla wrote: Pa brade na prosvjedu, a i ovaj dusebriznik na forumu, pricaju o muslimanima.
Ko stoji iza ovih protestanata je glavno kljucno pitanje i sta je cilj svega ovoga, nema ovo veze ni sa vjerom ni sa lgbt selekcijom.
Adresa ovih ljudi je nebitna kao i njihova religija, jesu li selefije ili sta su vec. Problem je sto pokusavaju nametnuti svoj zivotni stil drugima. Rekoh i prije da su sve vjere i nevjere ujedinjene u mrznji prema Lgbt, nego me ovaj forumas uvuce u pricu o vjeri.tuzlak1212 wrote:Znam iz vidjenja neke lokalne tuzlanske bradonje, imam jednog komsiju s kojim se nekad i pozdravim i popricam i oni nikad ne bi nesto poput ovog uradili. Tuzlom bradonje hodaju jos od vremena Barcica i nikad nije bilo nekog incidenta, ljudi mirni i gledaju svoja posla, bave se dersovima onim svojim, humanitarnim akcijama, organizuju vecere, druzenja, iftare i tako te neke aktivnosti, ne moze me niko ubjedit da su ono Tuzlaci.plain vanilla wrote:Pa brade na prosvjedu, a i ovaj dusebriznik na forumu, pricaju o muslimanima.tuzlak1212 wrote:Zasto pisete o vjeri i iznosite vjerske argumente kad znate da cete isprovocirat pljuvanje i nepostovanje po njoj
Protiv postojanja homoseksualizma valjda. Nemam pojmaelcaliente wrote:Ali nismo skontali protiv cega su protestovali?Bodkin wrote:A i koja vjera? Bilo ih je dosad hiljade.kakavdanakneiskustvu wrote:vjera oblikuje osobu koja je vjernik,ne oblikuje osobu koja ne vjeruje u bajke
Ali na stranu to, vehabije su danas pismeno protestovali. Svako ima pravo da se ne slaze i da to onako mirno izrazi
Jesil se to prepo?elcaliente wrote:Tuzlak popricaj gore sa tim svojim sektasima da nam ne prebacuju oruzije u Ze- Do Kanton po nalogu Kolinde za male pare.

Taman smo se oslobodili zlih jezika iz proslog vremena, sada hoce opet ti talibani da nam ga zakajlaju.tuzlak1212 wrote:Jesil se to prepo?elcaliente wrote:Tuzlak popricaj gore sa tim svojim sektasima da nam ne prebacuju oruzije u Ze- Do Kanton po nalogu Kolinde za male pare.
A hajde nisu jedini, vise me brinu cetnicki skupovi oni oruzje nosaju ovi su makar sa plakatima samoelcaliente wrote:Taman smo se oslobodili zlih jezika iz proslog vremena, sada hoce opet ti talibani da nam ga zakajlaju.tuzlak1212 wrote:Jesil se to prepo?elcaliente wrote:Tuzlak popricaj gore sa tim svojim sektasima da nam ne prebacuju oruzije u Ze- Do Kanton po nalogu Kolinde za male pare.
Znam.tuzlak1212 wrote:Sve je to uredu, ali moras shvatit da ima ljudi koji tvoj stav apsolutno u potpunosti odbijaju od sebe i uzimaju tvoju svetinju kao predmet ismijavanja.
Nije haram. Istina se mora komunicirati, a ismijavanja su neizbježna. Zapravo, ja samo stupam u konverzacije ovdje da izložim svoj stav i argumente za one kojima će biti od koristi, što nisu nužno oni s kojima sam u direktnoj konverzaciji. Ako ćemo dalje, pa i sam Poslanik je bio ismijavan na sve strane, o tome čak i izvjesni ajeti u Kur'anu jasno govore, no to ga nije spriječilo da i dalje nastavi svoju misiju (komunikacije istine). Haram je u slučaju da se priča pretvori u puko vrijeđanje i s moje strane, što naravno nastojim izbjeći. I td.Ako znas reakciju i opet to radis to ti je haram koliko se ja u Islam razumijem.
ovaj opet preskočio terapijuIrsar wrote:Odsustvo dobra. A dobro je sve što je usklađeno sa hijerarhijom (stvari koje postoje) kako ju je Bog uspostavio. 1+1=2 je istina, bila je istina prije 1000 godina i bit će zauvijek istina. Ista stvar sa Božijim zakonima, odredbama, ukratko hijerarhijom - istina koja se ne mijenja.Hajvan wrote:sto je zlo?
definisite ga?
Možda je pregrubo reći "zli ljudi", približnije je reći "zločinitelji" (oni koji čine zlo), jer ne postoji niko i ništa što je potpuno zlo. Najveći zločinitelji, stoga, su ovi koji bi da normaliziraju LGBTitd ideologiju kao nepobitnu istinu. Ali svi mi imamo udjela u ovom zlu, neki kroz direktno promovisanje, neki kroz prećutno prihvatanje, a neki kroz svojevoljnu i dragovoljnu nezainteresovanost.u konkretnom slucaju iz ove vijesti, koji su to zli ljudi?
Irsar wrote:Znam.tuzlak1212 wrote:Sve je to uredu, ali moras shvatit da ima ljudi koji tvoj stav apsolutno u potpunosti odbijaju od sebe i uzimaju tvoju svetinju kao predmet ismijavanja.
Nije haram. Istina se mora komunicirati, a ismijavanja su neizbježna. Zapravo, ja samo stupam u konverzacije ovdje da izložim svoj stav i argumente za one kojima će biti od koristi, što nisu nužno oni s kojima sam u direktnoj konverzaciji. Ako ćemo dalje, pa i sam Poslanik je bio ismijavan na sve strane, o tome čak i izvjesni ajeti u Kur'anu jasno govore, no to ga nije spriječilo da i dalje nastavi svoju misiju (komunikacije istine). Haram je u slučaju da se priča pretvori u puko vrijeđanje i s moje strane, što naravno nastojim izbjeći. I td.Ako znas reakciju i opet to radis to ti je haram koliko se ja u Islam razumijem.
Nije im Kolinda dala pare za puta.krofnaa* wrote:Mene samo zanima gdje su bili ovi protestanti na obiljezavanju ravnogorskog pokreta u visegradu.
krofnaa* wrote:Mene samo zanima gdje su bili ovi protestanti na obiljezavanju ravnogorskog pokreta u visegradu.
Znamo da se to nece desiti jer...tuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla
Bas to bi trebalo da urade, ako su prave bradonjetuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla
Posalji im prijedlog i pismo podrske forumskog pucanstvazizi505 wrote:Bas to bi trebalo da urade, ako su prave bradonjetuzlak1212 wrote:Bas hocete da bradonje ove idu pred cetnike da protestvuju? Mislite to ce proc bez ijedne zrtve i bez dugotrajnih posljedica? Hajde ne kenjajte previse ne prizivajte džavla