LGBT parada
- Sara03
#1552 Re: LGBT parada
Ko tebe Srba i Arapa.
Al' nema ih toliko srećom, biće da su otišli za Francusku.
- Idemedosumom
#1553 Re: LGBT parada
¤ jelena ¤ wrote: Neću ja, nego nadležni...a ja ću, evo, na sebe sad preuzeti ulogu netolerantne sredine i dok vi budete šetali ja ću sve vako govorit:
Šta hoće ovi bolesnici? Mrš u svoja četiri zida pa tamo radi šta gođ oćeš....na ulici neš!!!
Al te neću tuć, ni tebe ni tvoje fetiš-jarane il raju...toooo nikad....jer to nije lijepo, a i jači ste od mene pa ne smijem.
Čuj bolesnici

-
kakavdanakneiskustvu
#1554 Re: LGBT parada
Sara03 wrote:Ko tebe Srba i Arapa.
- ¤ jelena ¤
#1555 Re: LGBT parada
ta ću, jadna, kad se ničeg pametnijeg nisam mogla sjetit.Idemedosumom wrote:¤ jelena ¤ wrote: Neću ja, nego nadležni...a ja ću, evo, na sebe sad preuzeti ulogu netolerantne sredine i dok vi budete šetali ja ću sve vako govorit:
Šta hoće ovi bolesnici? Mrš u svoja četiri zida pa tamo radi šta gođ oćeš....na ulici neš!!!
Al te neću tuć, ni tebe ni tvoje fetiš-jarane il raju...toooo nikad....jer to nije lijepo, a i jači ste od mene pa ne smijem.
Čuj bolesnici
Haj šta fali malo igrat se doktora pa ić okolo i govorit ljudima da su bolesni, poremećeni, mrš i tako
kad je to sve za vaše dobro, nebil se izliječili od toga fetiša što vas je spopo
pa da vas, ako Bog da zdravlja, bude što manje takvih, bolesnih i nenormalnih, među nama zdravima i normalnima, mašala....
Eto, pa vi sad vite šta ćete, hoćetel izać na ulice i prošetat vaše - bolesne guzice.
- Edin H.
#1556 Re: LGBT parada
I engleski muslimani vjeruju da ih hodza moze "izlijeciti"Drosera capensis wrote:prva stvar bi bila da ga vode hodži a kasnije ostali primitivizmiBoemica wrote:
Pa možda je momka strah da će ga isključiti iz porodice.
Vjerovatno on misli na osnovu takvih njihovih reakcija i izjava da mu ne bi pružili podršku i razumijevanje, a većini ljudi to treba, pogotovo od najbližih. Nije čovjek drvo bez korjena.
- dječak sa šibicama
#1558 Re: LGBT parada
Pa tako nesto, pretpostavljam, nisam bas sa njim pricao o tome. Porodica dosta konzervativna, manja sredina, danas sutra dodje kuci na blagdan i dovede decka.Boemica wrote:Pa možda je momka strah da će ga isključiti iz porodice.Edin H. wrote:Sta imaju roditelji s tim? Punoljetan je.dječak sa šibicama wrote:Znam par likova koji su gejOvi, ovaj jedan momak onako mladji 20 koju, zgodan bas, sad zivi u Sarajevu inace je iz provincije, nema sanse da svojima kaze. Samo sestri rekao, ja sestru znam pa tako i saznao, kaze bilo je tragikomicnih situacija recimo sjede u drustvu neko veselje porodicno, i krene tema pa mama njihova fuj pederi uuu nedaj Boze nikome i cijela rodbina se "pomjera sa mjesta" a on jadan u zemlju da propadne.
Ne znam zasto ih folira i uostalom kakve veze oni imaju s tim.
Ko zna, mozda imaju casha
Vjerovatno on misli na osnovu takvih njihovih reakcija i izjava da mu ne bi pružili podršku i razumijevanje, a većini ljudi to treba, pogotovo od najbližih. Nije čovjek drvo bez korjena.
Nismo mi bas otvorena sredina prema necem takvom.
Eto ga onaj poznati voditelj da ne govorim sad ime, imao je decka znam i ko mu je decko, jedan stjuart radio na aerodromu. Ovaj dolazio kod njega na posao, i svi su se iza ledja smijali. Podrugljivo.
- ¤ jelena ¤
#1559 Re: LGBT parada
Prije par mjeseci sam se lično uvjerila da sin može dovesti momka kući i da homoseksualnost može biti prihvaćena od strane ukućana.
Čovjek ima četrdesetak godina i ne živi više u svojoj porodičnoj kući, nego u drugom gradu (ne čak ni u inostranstvu) ali dolazi da obiđe svoje i dovodi sa sobom momka.
Majka - koja nije ni ucviljena ni jadna jer joj je jedno dijete gej, a ima ih još - živi svoj život kao i ostali mještani tog malog grada, deset puta manjeg (bukvalno) od Sarajeva, i ne pada joj na pamet da se odrekne svog sina ili nešto tome slično.
A komšije serendaju i olajavaju ih, naravno, kao što se olajavaju i međusobno i kao što olajavaju sve redom kad god im se ukaže prilika.
Riječ je o zemlji u okruženju i nimalo tolerantnoj sredini kad je u pitanju homoseksualnost.
Čovjek ima četrdesetak godina i ne živi više u svojoj porodičnoj kući, nego u drugom gradu (ne čak ni u inostranstvu) ali dolazi da obiđe svoje i dovodi sa sobom momka.
Majka - koja nije ni ucviljena ni jadna jer joj je jedno dijete gej, a ima ih još - živi svoj život kao i ostali mještani tog malog grada, deset puta manjeg (bukvalno) od Sarajeva, i ne pada joj na pamet da se odrekne svog sina ili nešto tome slično.
A komšije serendaju i olajavaju ih, naravno, kao što se olajavaju i međusobno i kao što olajavaju sve redom kad god im se ukaže prilika.
Riječ je o zemlji u okruženju i nimalo tolerantnoj sredini kad je u pitanju homoseksualnost.
-
moonca
#1560 Re: LGBT parada
Podrugljivo ili ne to njih ni najmanje ne pogadja, naprotiv. Jadniji su mi ti 'misevi' sa strane.dječak sa šibicama wrote:
Eto ga onaj poznati voditelj da ne govorim sad ime, imao je decka znam i ko mu je decko, jedan stjuart radio na aerodromu. Ovaj dolazio kod njega na posao, i svi su se iza ledja smijali. Podrugljivo.
-
Bodkin
#1562 Re: LGBT parada
Ovi sa foot fetisom dovoljno da prosetaju gradom predvece. Svaki dan parada¤ jelena ¤ wrote:Okupite se oko neke ideje, prijavite skup nadležnima, izađete na ulicu pa ćemo vidjet moretel...Idemedosumom wrote:Idemedosumom wrote:Meremo l' mi s fetišima dobit' kak'ih prava? parade i to?
![]()
- Ramzess Veliki
#1563 Re: LGBT parada
Mislim da je ovo dno dna i lik je zasluzio da ga se posalje na poduzi odmor na traumatologiju, kao i organizatori.
Napominjem da je zvjezdica montirana naknadno a da francuska pedercina vec duze vremena slika kurcem na raznim talentima, tako da su organizatori znali sta ce se desavati. U publici je i jako mnogo djece.
Dakle ovo ... parada ... ista stvar.
-
broj dva
#1564 Re: LGBT parada
Ramzess Veliki wrote:
Mislim da je ovo dno dna i lik je zasluzio da ga se posalje na poduzi odmor na traumatologiju, kao i organizatori.
Napominjem da je zvjezdica montirana naknadno a da francuska pedercina vec duze vremena slika kurcem na raznim talentima, tako da su organizatori znali sta ce se desavati. U publici je i jako mnogo djece.
Bolje crta kurcem nego ja rukom. Ovo nema veze sa paradom, ovo je umjetnost
Salim se, nema veze ni sa umjetnoscu. Ovo je reality show. Civilizacijski gledano, dno dna. Parade se moraju dobro potruditi da spadnu tako nisko kao reality koncept.
- Idemedosumom
#1565 Re: LGBT parada
Ne kontamBodkin wrote:
Ovi sa foot fetisom dovoljno da prosetaju gradom predvece. Svaki dan parada
- славянин
#1566 Re: LGBT parada
Ramzess Veliki wrote:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1567 Re: LGBT parada
tko ste molim pa vi da određujete granice u ponašanju ljudi
pripremite se na još gore i gore stvari i ne budite samo liberalni u stvarima koje vas se ne tiču
argumenti djece više nisu validni
nedavno se jedna umjetnica gola skinula u katoličkom svetištu i to uopće nije relevantno za sud što su tuda prolazila djeca...isto ko kurton na katedrali feđe štukana
dakle argument djeca ne pije više vode
apsolutna sloboda bez odgovornosti je ono što ste željeli i sada vam smeta kad se neko skine
pripremite se na još gore i gore stvari i ne budite samo liberalni u stvarima koje vas se ne tiču
nedavno se jedna umjetnica gola skinula u katoličkom svetištu i to uopće nije relevantno za sud što su tuda prolazila djeca...isto ko kurton na katedrali feđe štukana
apsolutna sloboda bez odgovornosti je ono što ste željeli i sada vam smeta kad se neko skine
-
Hakiz
#1568 Re: LGBT parada
Nemoj(te) dramiti.
Koliko god je degutantno djecu izlagati nekim stvarima, isto toliko je degutantno djecu koristiti kao živi štit za svoje potrebe.
Bloo je nedavno na jednoj temi oštro zabranila spominjanje djece. I na prvu mi je to bilo oštro, ali sada je potpuno razumijem.
Ako odrasla osoba nije sposobna svoj stav iznijeti bez toga da se krije iza djece, jadna je ta osoba.
Koliko god je degutantno djecu izlagati nekim stvarima, isto toliko je degutantno djecu koristiti kao živi štit za svoje potrebe.
Bloo je nedavno na jednoj temi oštro zabranila spominjanje djece. I na prvu mi je to bilo oštro, ali sada je potpuno razumijem.
Ako odrasla osoba nije sposobna svoj stav iznijeti bez toga da se krije iza djece, jadna je ta osoba.
-
kakavdanakneiskustvu
#1569 Re: LGBT parada
Hakiz wrote:Nemoj(te) dramiti.
-
addy_sa
#1570 Re: LGBT parada
Prošeta se i Sarajevom, i to bez ikakvih problema.
Za deset godina od prvog LGBT događaja u Sa, dosta toga se promijenilo i ovo više izgleda i nije vijest.
Za deset godina od prvog LGBT događaja u Sa, dosta toga se promijenilo i ovo više izgleda i nije vijest.
- muha_sa
-
bossnjak
#1572 Re: LGBT parada
Nisu prosetali Ferhadijom kakvo ovo setanje.addy_sa wrote:Prošeta se i Sarajevom, i to bez ikakvih problema.
-
bossnjak
#1573 Re: LGBT parada
TO su katolici krivi, kod muslimana se to ne toleriše.Black swan wrote:tko ste molim pa vi da određujete granice u ponašanju ljudi
Evo šta bude kad se skinu
- ¤ jelena ¤
#1574 Re: LGBT parada
Haha...Bodkin wrote:Ovi sa foot fetisom dovoljno da prosetaju gradom predvece. Svaki dan parada¤ jelena ¤ wrote:Idemedosumom wrote:Meremo l' mi s fetišima dobit' kak'ih prava? parade i to?
Okupite se oko neke ideje, prijavite skup nadležnima, izađete na ulicu pa ćemo vidjet moretel...
![]()
Još ako bosi prošetaju....perverzija...
-
kakavdanakneiskustvu
#1575 Re: LGBT parada
bossnjak wrote:TO su katolici krivi, kod muslimana se to ne toleriše.Black swan wrote:tko ste molim pa vi da određujete granice u ponašanju ljudi
Evo šta bude kad se skinu
kako tolerantno ubise boga u dvije cure