nije samo vehabije ...i ostali.harač wrote:paradu upravo sad treba i organizovat, i izmamiti vehabije iz pećina, dok je mektić još ministar (broji se i tehnički mandat)
LGBT parada
-
paladinka
#1501 Re: LGBT parada
- MarlboroGold
#1502 Re: LGBT parada
pici wrote:i et ga prosetasHe sarajvomma boli me qujac.BA... kad mogu lopovi, narkomani, nacionaltsti itd hodat ulicom, sto nebi mogo peder il lezba... degutantno mi jest drzanje za rukice dva muskarca il oblacenje u zensku odjecu... al jeBajga visHe, pored svega ja moram da trcim za pederom i da ga bijem... ma boli me ona stvar, nek rade sta god hoce... vise volim pedere i lezbe od politicara
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1503 Re: LGBT parada
nejma bradonja po sarajvu visHe osli za maocu i izginuli za kalifat...
- insomnia78
#1505 Re: LGBT parada
Pa smijel se sad i Tifa vratiti?pici wrote:nejma bradonja po sarajvu visHe osli za maocu i izginuli za kalifat...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1506 Re: LGBT parada
nesmije jer cu ga na sred titove namaratinsomnia78 wrote:Pa smijel se sad i Tifa vratiti?pici wrote:nejma bradonja po sarajvu visHe osli za maocu i izginuli za kalifat...
- harač
#1507 Re: LGBT parada
vehabija je **state of mind**paladinka wrote:nije samo vehabije ...i ostali.harač wrote:paradu upravo sad treba i organizovat, i izmamiti vehabije iz pećina, dok je mektić još ministar (broji se i tehnički mandat)
#samo.hapsi
- Edin H.
#1508 Re: LGBT parada
Ko pobrisa onaj grafit što je bio negdje oko Akademije prije rata - “Dole pederi živili šahtaši” 
- славянин
#1510 Re: LGBT parada
Sto bi rekli - kad je bal nek se i prince..... je maskenbalpici wrote:i et ga prosetasHe sarajvomma boli me qujac.BA... kad mogu lopovi, narkomani, nacionaltsti itd hodat ulicom, sto nebi mogo peder il lezba... degutantno mi jest drzanje za rukice dva muskarca il oblacenje u zensku odjecu... al jeBajga visHe, pored svega ja moram da trcim za pederom i da ga bijem... ma boli me ona stvar, nek rade sta god hoce... vise volim pedere i lezbe od politicara
- Leverage
#1511 Re: LGBT parada
Puna podrška. I u ovom se, između ostalog, ogleda da li smo ili nismo civilizacijsko ruglo.
- HAVANA
#1512 Re: LGBT parada
Neki dan u operi popi caj,naidje ibro mangafic,izljubi se i ode u kockarnicu,ja dje drugo...pici wrote:nesmije jer cu ga na sred titove namaratinsomnia78 wrote:Pa smijel se sad i Tifa vratiti?pici wrote:nejma bradonja po sarajvu visHe osli za maocu i izginuli za kalifat...
- HAVANA
#1513 Re: LGBT parada
Eki parada,a dje parada? Sto ke nocas bilo puno mirije oko onog kriteriona kako li?
- HAVANA
#1514 Re: LGBT parada
Oprostite na greskam puno sam kafe popio.
-
Naslovnica
#1516 Re: LGBT parada
Hetero ili homo?paladinka wrote:Ovdje na forumu je bilo cesto bilo pitanje sta bi bilo kad bi ti kcerka/sin rekli da je hetero, ja kazem meni bilo bas svejedno .
-
bossnjak
#1517 Re: LGBT parada
Ljudi ovo je početak kraja sta je sljedeće.
Mora biti revolucije sličme onom u Iranu, ja sam za svrgavanje demokratije i uvodjenje šerijata vas zbog ovih provokacije.
Mora biti revolucije sličme onom u Iranu, ja sam za svrgavanje demokratije i uvodjenje šerijata vas zbog ovih provokacije.
-
mali jomu
#1518 Re: LGBT parada
mene zaboli kurac sta god da si...... samo mi ne nabacivaj nista svoje i bit ce sve ok
ako trazis postovanje trebas sve i postovat, u suprotnom odjebi
sve nakvi kompleksasi, traze sve a ne daju nista, jasta ces
- славянин
#1519 Re: LGBT parada
bossnjak wrote:Ljudi ovo je početak kraja sta je sljedeće.
Ja sam da te zatvorimo sa jedno 40 tih gejcina u sobu jedno 10 sati
- problemnatravunu
#1520 Re: LGBT parada
mali jomu wrote:mene zaboli kurac sta god da si...... samo mi ne nabacivaj nista svoje i bit ce sve ok
-
bossnjak
#1521 Re: LGBT parada
Ja bi tebe sa samo trojicom Hrvata ali onih islamske vjere koji su ustase sa crnim uniformama i U na kapamaславянин wrote:bossnjak wrote:Ljudi ovo je početak kraja sta je sljedeće.
Ja sam da te zatvorimo sa jedno 40 tih gejcina u sobu jedno 10 sati
- dječak sa šibicama
#1522 Re: LGBT parada
I dalje ne kontam sta je poenta gej parade?
Da kazu "ima nas"? pa znamo to, nije to neka tajna.
Da dobiju neka prava? ok, to je jos i razumljivo, samo ne znam kakva prava. Da se zene medjusobno, licno nemam nista protiv. Ali u sustini, u ovoj drzavi svacija prava su ugrozena, na ovaj ili onaj nacin.
Paradu na Balkanu jos i da razumijem, eto kao zatucano smo drustvo pa da progledamo, valjda... ali u sta su se pretvorile gej parade u San Francisku recimo, kakva to prava homosekusalci tamo nemaju, imaju sva moguca prava cak su i "mamu i tatu" istjerali i zamijenili sa pojmovima "roditelj 1 i roditelj 2". Pa opet paradiraju, i te parade vise lice na neki maskenbal. Vidio sam u Torontu tu paradu, odvelo me kazu nisi kul ako ne odes vidjeti
svega ima, od normalnih ljudi do nekih prikaza koje na sve lice samo na ljude ne, nije tu vise problem ni u spolu nego u opcenitom izgledu, ima i nekih drugih "seksualnih grupa" ok interesantno je ali po meni nimalo potrebno. Tamo imaju sva moguca prava, i opet paradiraju. Zasto.
Da dobiju neka prava? ok, to je jos i razumljivo, samo ne znam kakva prava. Da se zene medjusobno, licno nemam nista protiv. Ali u sustini, u ovoj drzavi svacija prava su ugrozena, na ovaj ili onaj nacin.
Paradu na Balkanu jos i da razumijem, eto kao zatucano smo drustvo pa da progledamo, valjda... ali u sta su se pretvorile gej parade u San Francisku recimo, kakva to prava homosekusalci tamo nemaju, imaju sva moguca prava cak su i "mamu i tatu" istjerali i zamijenili sa pojmovima "roditelj 1 i roditelj 2". Pa opet paradiraju, i te parade vise lice na neki maskenbal. Vidio sam u Torontu tu paradu, odvelo me kazu nisi kul ako ne odes vidjeti
-
hAZNADAR
#1523 Re: LGBT parada
Pa sam si i rekao - zato sto je to fora, cool,... to se u zemljama gdje homo imaju sva prava pretvorilo u trend, modu,... srecom jednom, dvaput u godini i to je sve.dječak sa šibicama wrote:I dalje ne kontam sta je poenta gej parade?
Paradu na Balkanu jos i da razumijem, eto kao zatucano smo drustvo pa da progledamo, valjda... ali u sta su se pretvorile gej parade u San Francisku recimo, kakva to prava homosekusalci tamo nemaju, imaju sva moguca prava cak su i "mamu i tatu" istjerali i zamijenili sa pojmovima "roditelj 1 i roditelj 2". Pa opet paradiraju, i te parade vise lice na neki maskenbal. Vidio sam u Torontu tu paradu, odvelo me kazu nisi kul ako ne odes vidjetisvega ima, od normalnih ljudi do nekih prikaza koje na sve lice samo na ljude ne, nije tu vise problem ni u spolu nego u opcenitom izgledu, ima i nekih drugih "seksualnih grupa" ok interesantno je ali po meni nimalo potrebno. Tamo imaju sva moguca prava, i opet paradiraju. Zasto.
U zemljama gdje bas i nemaju neka prava te parade i imaju smisao samo u cilju borbe za jednakost i protiv diskriminacije. Kod nas konkretno je trenutno bitno da se ekstremisti spuste na zemlju i prihvate bilo ciju paradu bez kamenovanja, saketanja, sutanja, hate parola,... - ono da okrenu glavu ako im se ne svidja i to je sve. I kada to postignes - gej parada gubi svoj smisao i postaje samo moda gdje se mnogi dokazuju.
Ja poznajem nekolicinu homo i neki su izricito protiv parade jer kazu da je seksualnost privatna stvar a ne nesto sto zasluzuje diskriminaciju ili prednost, cool, postedu, specijalni tretman poput prednosti pri zaposljavanju,....
A interesantno je da su Svedi i Danci homofobicni kada je prica interno izmedju hetero. Homo populacija uziva sva prava u Skandinaviji i tu su parade gdje ima vise hetero ucesnika nego homo,.. svi javno i oficijelno to podrzavaju, pomazu, razumiju,... ali cim se skupi drustvo gdje nema homo - tu dolaze na red vicevi o njima, zluradi i primitivni komentari, podsmijeh,.... Dakle - sve je samo eto moda, fora,.. gdje se odglumi nesto sto je in a u biti malo ko to gotivi.
- insomnia78
#1524 Re: LGBT parada
Pa vecinom je tako. Rijetko ko misli da je to bas normalno
-
kakavdanakneiskustvu
#1525 Re: LGBT paradai
karanana wrote:Fudo Bosna wrote:https://www.youtube.com/watch?v=PiDVdiuX2Yc
![]()
Sa Beketom se u dosta stvari ne slazem ali svaka mu cast na ovoj izjavi !
Nisam za nasilje , nisam za ekstremizam, ali nesto sto je
po svim Bozijim zakonima i prirodnim i za veliku vecinu ljudi ,nastranost, ovako , od strane EU /USA/masonerije i ostalih, ovako ofirno i nasilno promovisati , e to je van svake pameti...
Znaci izabrao si svoj put, u oblacenju, seksualnu orijentaciju , uvazavam, nema niko pravo da te vrijedja ili fizicki napada, to je tvoje ljudsko pravo. Ali ti meni ,pred mojom djecom, javno promovisati homoseksualizam e to je ugrozavanje nas ostalih gradjana i nasih prava !
s baketom se na slazem, ali.....
nisam za nasilje, ali.....
najbolje su ovi pocetci recenica koji kao opravdavaju sta ces reci nakon njih.
koje to zakone ovi krse? kazes bozije zakone. jesu to neki zakoni koji su propisani da se moraju pratiti ili su to zakoni koji prate vjernici? moraju li svi to pratiti i postovati.
ne smeta šetnja četnika kad obilježavaju stradanje u dobrovoljačkoj,ali ubi u pojam,ne moze se ovo gledati kad nekoliko lezbijki šeta gradom