Legalizacija kanabisa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
klaki

#826 Re: Legalizacija kanabisa

Post by klaki »

Stjui wrote:
lua wrote: Predlažem ti da se manje zamaraš tuđim životom. Haj' što je nelogično, al' je malo i debilno. Sorry. Kiss. Kiss.
narkomanija se jednostavno ne smije ignorisati, gđice.lua.pozdrav i vama
Nadam se da ne pusis i ne pijes

Inace si licemjer
AdoCka

#827 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

@lua

Dominejšn :lol: :lol:

@klaki

Spot on :thumbup:
Bambino Blu

#828 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Bambino Blu »

Ja mislim da ovi iznad trebaju da zapale da se smire, onda mislim da ce nadoci na temu 8-)
Paulaner

#830 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Paulaner »

Naravno da ne treba legalizovat,jer ova ovisnost vodi u propast na ovaj ili onaj nacin.Ja sam to osjetio na svojoj kozi u pubertetskim danima ali hvala Bogu na vrijeme sam prepoznao simptome i rijesio se govana :run:

Dovoljno je pogledat ljude koji to cesto konzumiraju i bit ce vam jasno da ne zelite biti kao oni :thumbup:
avetinja

#831 Re: Legalizacija kanabisa

Post by avetinja »

Šta fali tu i tamo smotati malo zelja, svaka biljaka je ljekovita. :D
lua

#832 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

Paulaner wrote:Naravno da ne treba legalizovat,jer ova ovisnost vodi u propast na ovaj ili onaj nacin.Ja sam to osjetio na svojoj kozi u pubertetskim danima ali hvala Bogu na vrijeme sam prepoznao simptome i rijesio se govana :run:

Dovoljno je pogledat ljude koji to cesto konzumiraju i bit ce vam jasno da ne zelite biti kao oni :thumbup:
Hajde ne seri, majke ti.
Stoner

#833 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stoner »

lua wrote: Hajde ne seri, majke ti.
Ovakav način izražvanja neću tolerisati.
Last edited by Stoner on 14/08/2014 13:33, edited 1 time in total.
zlokruhovic

#834 Re: Legalizacija kanabisa

Post by zlokruhovic »

Čitav život duvam gandžu kao pravi Vojvođanin , sadim,kupujem,dobijam džabe,...i sve sabijem u pluća a mogu volu rep iščupati.

Doduše nikad ne pušim pre nekog posla ili za vreme posla , ili kad dođe neka rodbina i slično jer onda nisi skroz opušten pa smeta.

Moram sve sebi da podesim "na potaman" kad hoću da uživam i travi bez suvišnog cimanja naokolo , i onda motam,pijem pivo i uživam sa ekipom ili sam na internetu , jer internet mi nikad ne bi bio ni blizu zanimljiv da ne spržim par džointa. :-D

Apsolutno sam za legalizaciju.
Kinesko prkno

#835 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Kinesko prkno »

Paulaner wrote:Naravno da ne treba legalizovat,jer ova ovisnost vodi u propast na ovaj ili onaj nacin.Ja sam to osjetio na svojoj kozi u pubertetskim danima ali hvala Bogu na vrijeme sam prepoznao simptome i rijesio se govana :run:

Normalno da nije za za osobe labilnog karaktera :izet:
AdoCka

#836 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Kinesko prkno wrote:

:D
Bambino Blu

#838 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Bambino Blu »

Kinesko prkno wrote:

Bravo pasa :thumbup:

Psiha je cudo ;)
broj dva

#839 Re: Legalizacija kanabisa

Post by broj dva »

klaki wrote:
Stjui wrote:
lua wrote: Predlažem ti da se manje zamaraš tuđim životom. Haj' što je nelogično, al' je malo i debilno. Sorry. Kiss. Kiss.
narkomanija se jednostavno ne smije ignorisati, gđice.lua.pozdrav i vama
Nadam se da ne pusis i ne pijes

Inace si licemjer
-----
I da ne konzumira secer, kafu ili caj jer se i na to moze navuc covjek.
I da se ne bavi sportom, jer endorfini koje tjelo izlucuje nakon treninga mogu dovesti do ovisnosti.
I da ne gleda serije, pogotovo sapunice, jer dovode do ovisnosti i mentalne retardacije.
Niko od raje sto zna ne shvata ovakve likove ozbiljno, smrdi trol na kilometar...
A za raju sto ne zna, nihov problem.
Meni licno legalizacija nista ne bi predstavljala, niti bi pusio vise niti bi bio manje zabrinut...jedino bi se mozda kvalitet popravio
lua

#840 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

Stoner wrote:Ovakav način izražvanja neću tolerisati.
Dobro.
celava_dlaka

#841 Re: Legalizacija kanabisa

Post by celava_dlaka »

Stjui wrote:
AdoCka wrote:Travu duvam i travu cu duvati,bez obzira na morbidne zakone,ja sam rekao da ima nas koji smo za legalizaciju i zbog medicinskih svojstava,znas,ja je duvam zato sto je prirodni anti-depresiv,zato sto povecava apetiti(ovo zvuci smjesno,ali ja imam nevjerovatno brz metabolizam,mrsav sam allahsalemet,a trava mi pomaze da koliko toliko nabijem mase)...rekao sam davno,ja u sebe necu trpati hemiju(a u to ne spadaju samo horse,bobe i bijelo vec i govna iz farmaceutske industrije).
pa šta je sad,nane il' apetit? čime se bavite,šta radite? kad ja radno dan provedem, nikakvih problema sa apetitom nemam.
celava_dlaka wrote:vecina vas mora na razgovor sa dr. hoffmanom :razz:
nikad vi nama ne rekoste kako prođe onaj vaš sukob sa zakonom :?:
nije jos stigla cestitka trollcino :mrgreen:
Leo_alfa

#842 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Leo_alfa »

Stjui wrote:čudnije mi je ,gđice lua,to što nikog drugog nije briga za ove ljude koji koriste supstance koje dovode do psihičkog,moralnog te fizičkog propadanja.
Kako?
zlajapravaraja

#843 Re: Legalizacija kanabisa

Post by zlajapravaraja »

Leo_alfa wrote:
Stjui wrote:čudnije mi je ,gđice lua,to što nikog drugog nije briga za ove ljude koji koriste supstance koje dovode do psihičkog,moralnog te fizičkog propadanja.
Kako?
Kako? Ovako 8-)

@stjui me podsjeca na ovog Bumquista :D

pussysmoke

#844 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 23:44, edited 1 time in total.
Kinesko prkno

#845 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Kinesko prkno »

pussysmoke wrote:Stjui moram da priznam da ima nešto u ovome što si do sada rekao. Žao mi je što i ostali forumaši nisu to uvidjeli, ali šta je tu je. Mislim da si pametan čovjek i da znaš reći prave stvari kako bi probudio čovjeka iz pakla marihuane. Hvala ti što si mi pomogao da se riješim tog zla i promijenim život. Ostaj mi zdravo i nadam se da ćeš pomoći i drugim kako si pomogao meni. Svaka čast ljudino! :thumbup:
Ev da se i ja pridruzim klubu rehabilitovanih ovisnika;ne mogu vise ovako,veceras zapalim,navijem sebi transformerse,zaduzim teglu nutele i sad se gadim sam sebi,nema tu zivota,nema tu trbusnjaka,jednom rjecju -nikad covjek od mene.
Veliko hvala stjuiju,neka sila bude uz tebe.
AdoCka

#846 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Stjui,fala ti sto si nam ukazao svoju mudrost,ti si MeHki Torabi za nas ovisnike,jadni smo,danas sam se pogledao u ogledalo,i poceo sam smijati sam sebi koliko sam jadan,definitivno vise nikad nece konzumirat zlo covjecanstva zvano marihuana... ❤
Sent from my Samsung smart frižider.
OldMayor

#847 Re: Legalizacija kanabisa

Post by OldMayor »

Ja jesam za legalizaciju, ali cisto zbog kontrole i klepanja poreza.

Buduci da mi jedva kontrolisemo bilo koje proizvode, od vode do bubam ribe, tesko da bi mi mogli ovo sprovesti u djelo. Mozda nekad, ali sad tesko.

Pored toga sto sam za legalizaciju, shvatite i prestanite padati na fore da je pusenje marihuane zdravo. Nemojte to porediti sa proizvodima iz kojih se izvuku stetne materije, thc. Da ne pricamo o americkoj propagandi koja ce biti jos jaca dok se to legalizuje u jos drzava.

Poenta je da se moze postati ovisan, te da je stetno. Bilo kakvo uvlacenje tolike kolicine dima ne moze bit zdravo da ga jebes. :oops:

Ali ko hoce nek pusi, zaboli me q, nego eto nervira me to branjenje gandze i predstavljanje iste ko da je lijek za sve zivo.
GaRGa

#848 Re: Legalizacija kanabisa

Post by GaRGa »

lua

#849 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

I ja bih da se zahvalim Stjuiu na njegovoj nesebičnoj pomoći ljudima koji konzumiraju marihuanu. Jasno je da marihuana stvara ovisnost, te da vodi ka tjelesnom propadanju i psihičkim problemima. Konzumenti većinom stanuju u mračnim pećinama i hrane se ogromnim količinama hrane. Vjerovatno umreš kad se predoziraš, ne znam. Velik si čovjek, Stjui.

Image

Yes you did, my man, yes you did!
pussysmoke

#850 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 23:44, edited 1 time in total.
Post Reply