Legalizacija kanabisa
- Leo_alfa
#751 Re: Legalizacija kanabisa
Nemam razloga da ti ne vjerujem. Samo mi se cini da je to sve "u pet deka", mada ne znam.
- Stoner
#752 Re: Legalizacija kanabisa
Zato ja kažem narode, legalizujmo ekstazi ( najbolju drogu ikad napravljenu) i nema neugodnih mirisa... Samo... ljubav.
E da, mogu se kladiti da trava u Holandiji ne smrdi, bar ne svaka.
E da, mogu se kladiti da trava u Holandiji ne smrdi, bar ne svaka.
- lua
#753 Re: Legalizacija kanabisa
Iako ne živim u ruralnom području kad u isto odem i kad osjetim bazd življa, štala i govana, septičkih jama i slično prosto mi dođe da povraćam. Da ne spominjem smrad hrane u haustorima, smrad automobilskih i drugih gasova i druge tjelesne smradove ljudi oko mene u tramvajima ili na drugim javnim mjestima.
Smrad je, jarane, ljudski i na smrad se svi moramo navići.
Smrad je, jarane, ljudski i na smrad se svi moramo navići.
- damskot
#754 Re: Legalizacija kanabisa
kakav ba smrad samo se priblizim i pitam Puff, Puff, Pass ?
Vecinom prodje sa " Welcome bro "
Haj sijedi za sto i trazi covjeku cug pive
BTW odma imam i raju na toj lokaciji . Cuj rakija connecting people ....
Vecinom prodje sa " Welcome bro "
Haj sijedi za sto i trazi covjeku cug pive
BTW odma imam i raju na toj lokaciji . Cuj rakija connecting people ....
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#755 Re: Legalizacija kanabisa
stvarno ulazi dim i miris u stanoveJack Be Nimble wrote:Razlika je u tome sto trava ima jaci miris. U zgradi gdje zivim vec su poceli sa zaljenjem da miris trave ulazi u stanove. Imao sam i ja problem pogotovo sada kako je ljeto spavam sa otvorenim prozorom a ispod covjek zapalio travu. Zapalio je na mjestu gdje se cigare mogu pusiti, nikada nisam imao problema sa mirisom duhana jer nije toliko jak, pogotovo da dodje do drugog sprata i udje meni u spavacu. Meni licno ne smeta mada u noci kada hoces da zaspis moze miris biti malo tezak.Leo_alfa wrote:Pa isto je i sa cigaretama, ne kapiram gdje je tu razlika koju ti zelis istaci.

- Zatamnjena stakla
#757 Re: Legalizacija kanabisa
Vi ste narkomani!
- AdoCka
#758 Re: Legalizacija kanabisa
Mmm,sarkazam or what ?Zatamnjena stakla wrote:Vi ste narkomani!
- lua
#759 Re: Legalizacija kanabisa
bolje narkoman neg peder aleZatamnjena stakla wrote:Vi ste narkomani!
- Russki
#760 Re: Legalizacija kanabisa
Pokuca na vrata i kaže:''Ja sam taj i taj i poslao me taj i taj''.crysis wrote:stvarno ulazi dim i miris u stanoveJack Be Nimble wrote:Razlika je u tome sto trava ima jaci miris. U zgradi gdje zivim vec su poceli sa zaljenjem da miris trave ulazi u stanove. Imao sam i ja problem pogotovo sada kako je ljeto spavam sa otvorenim prozorom a ispod covjek zapalio travu. Zapalio je na mjestu gdje se cigare mogu pusiti, nikada nisam imao problema sa mirisom duhana jer nije toliko jak, pogotovo da dodje do drugog sprata i udje meni u spavacu. Meni licno ne smeta mada u noci kada hoces da zaspis moze miris biti malo tezak.Leo_alfa wrote:Pa isto je i sa cigaretama, ne kapiram gdje je tu razlika koju ti zelis istaci.
- damskot
#761 Re: Legalizacija kanabisa
heheh ma jok toZatamnjena stakla wrote:Vi ste narkomani!
Mi smo FINI MOMCI imamo po 30 i kusur godina neozenjeni bez djece zivimo kod roditelja i dobijamo dzeparac . Sto se rada tice, mi studiramo i imamo hvala bogu 2 hefte radnog staza kod tetka u drzavnoj firmi . Inace putujemo upoznavamo druge nacionalnosti i kulturu . Jako smo obrazovani i cijene nas na svjetskom radnom trzistu.
UF Cek ba stani , stani daj meni to nerkoman
- lua
#763 Re: Legalizacija kanabisa
ako si pokuš'o biti ironičan, ostalo je u pokušaju.damskot wrote:
heheh ma jok to
Mi smo FINI MOMCI imamo po 30 i kusur godina neozenjeni bez djece zivimo kod roditelja i dobijamo dzeparac . Sto se rada tice, mi studiramo i imamo hvala bogu 2 hefte radnog staza kod tetka u drzavnoj firmi . Inace putujemo upoznavamo druge nacionalnosti i kulturu . Jako smo obrazovani i cijene nas na svjetskom radnom trzistu.
UF Cek ba stani , stani daj meni to nerkoman
- AdoCka
#764 Re: Legalizacija kanabisa
drama dokumentarac,hvala na postuhrastov žižak wrote:
Ali jbt,zamisli kod nas 40 grama legalno i to po cijeni od 1.50 KM/gr aaa
- hrastov žižak
#765 Re: Legalizacija kanabisa
njima to malo, budale 
- AdoCka
#766 Re: Legalizacija kanabisa
bas...hhhahahahrastov žižak wrote:njima to malo, budale
-
celava_dlaka
#767 Re: Legalizacija kanabisa
stvarnost je iluzija stvorena nedostatkom thc-a
- Russki
#768 Re: Legalizacija kanabisa
Ćelava dlaka strikes again! 
-
Hadzi Lojo
#769 Re: Legalizacija kanabisa
Najbolji lijek protiv holesterola je sjeme marihuane, totalno procisti krvne zile. Ja isprobo prije par godina.
Cista mara je sasvim ok, nadjite mi negdje da je neko umro od koristenja same mare. Pa u Nepalu prave kolace sa dodatkom mare i svi veseli i nasmijani. Na Balkanu zemlji divljaka bi trebala mara umjesto psenice da se uzgaja, jedino tako ovi narodi mogu doci pameti.
Medjutim ja znam neke biljke mnogo bolje i od mare a koje rastu u BiH, medjutim potrebno je razumno koristenje pod kontrolom strucnjaka, pa vam necu reci koje su.
Cista mara je sasvim ok, nadjite mi negdje da je neko umro od koristenja same mare. Pa u Nepalu prave kolace sa dodatkom mare i svi veseli i nasmijani. Na Balkanu zemlji divljaka bi trebala mara umjesto psenice da se uzgaja, jedino tako ovi narodi mogu doci pameti.
Medjutim ja znam neke biljke mnogo bolje i od mare a koje rastu u BiH, medjutim potrebno je razumno koristenje pod kontrolom strucnjaka, pa vam necu reci koje su.
-
Hadzi Lojo
#770 Re: Legalizacija kanabisa
Mara koja ima jak miris je otpad koji prodaju, cista mara, odnosno sami cvjetovi su prava mara. Te smrdljive sto prodaju, tu mjesaju i one muske stabljike i ostala govna.
- avetinja
#771 Re: Legalizacija kanabisa
Ma nek se legalizuje neka puši raja ako hoće. Bolje i to nego da dileri uzimaju pare.
-
celava_dlaka
#773 Re: Legalizacija kanabisa
moja vjerna podrskaRusski wrote:Ćelava dlaka strikes again!
- AdoCka
#774 Re: Legalizacija kanabisa
Danas smo pusili miks gandze i shise na organskoj bazi(nije duhan)...da vidite ljepote ljudi moji

- cenecimoveocino