Legalizacija kanabisa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
AdoCka

#651 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Image
Panzer_Daddy

#652 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Panzer_Daddy »

Stjui wrote:
zlajapravaraja wrote:
Lik radi za ...
...vaše dobro g.zlaja i dobro svih ovisnika.iako često prema meni na ovoj temi nastupate nesportski,ja vam svima iz sveg srca želim što skoriji izlazak iz pakla droge.jer,za one koji se ne iščupaju iz kanđi opijata,nema hepi enda.
Zenicanin-Smogovac nekom govori da je u paklu droge a u plucima ima vise naslaga nego travar od 40 godina duvanja... :-)

Neko se lupa travom a neko sumporom :D

Travari, pomozite mu-uplatite mu neko planinarenje da se "ocisti" malo :D
AdoCka

#653 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Panzer_Daddy wrote:
Stjui wrote:
zlajapravaraja wrote:
Lik radi za ...
...vaše dobro g.zlaja i dobro svih ovisnika.iako često prema meni na ovoj temi nastupate nesportski,ja vam svima iz sveg srca želim što skoriji izlazak iz pakla droge.jer,za one koji se ne iščupaju iz kanđi opijata,nema hepi enda.
Zenicanin-Smogovac nekom govori da je u paklu droge a u plucima ima vise naslaga nego travar od 40 godina duvanja... :-)

Neko se lupa travom a neko sumporom :D

Travari, pomozite mu-uplatite mu neko planinarenje da se "ocisti" malo :D
this ^^ :D
AdoCka

#654 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Image

Ne popustajte pritisku vrsnjaka... :gunjastajl: :D
celava_dlaka

#655 Re: Legalizacija kanabisa

Post by celava_dlaka »

Stjui wrote:
zlajapravaraja wrote:
Lik radi za ...
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
damskot

#656 Re: Legalizacija kanabisa

Post by damskot »

Jedna za drotove :)

Image

Hell YES it’s the WEEKEND in NL !!!

Pozdrav ;)
AdoCka

#657 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

damskot wrote:Jedna za drotove :)

Image

Hell YES it’s the WEEKEND in NL !!!

Pozdrav ;)
Hehehehe bratixa :D
Jack Be Nimble

#658 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Jack Be Nimble »

Prije cetiri dana u drzavi Washington poceli sa prodajom trave. Ukupno mozda nekih 20 prodavnica se otvorilo sirom drzave. Zarada u porezu vec je dostigla $148,256. To je porez koji se uzima na prodaji duhana, alkohola, benzina, cesterina itd tako da jos nije uracunato zarada kroz opstinski + drzavni porez.
AdoCka

#659 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Jack Be Nimble wrote:Prije cetiri dana u drzavi Washington poceli sa prodajom trave. Ukupno mozda nekih 20 prodavnica se otvorilo sirom drzave. Zarada u porezu vec je dostigla $148,256. To je porez koji se uzima na prodaji duhana, alkohola, benzina, cesterina itd tako da jos nije uracunato zarada kroz opstinski + drzavni porez.
Nuff said.
S4mpion

#660 Re: Legalizacija kanabisa

Post by S4mpion »

Tanko, tanko... :D
Jack Be Nimble

#661 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Jack Be Nimble »

Vecina prodavnica rasprodala vec nakon drugog dana. Prodali oko 5kg po danu, $22/gram.
AdoCka

#662 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Jack Be Nimble wrote:Vecina prodavnica rasprodala vec nakon drugog dana. Prodali oko 5kg po danu, $22/gram.
:skoljka:
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#663 Re: Legalizacija kanabisa

Post by crysis »

nemoj se cudit imam provjerenu informaciju direkt iz sietla , istina.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#664 Re: Legalizacija kanabisa

Post by crysis »

AdoCka wrote:Image
jel onog drugog struja pukla , nebi reko da je stoner.
AdoCka

#665 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Hehehe,moglo bi biti i to hehe :D
Al 22 $ po gramu,malo je reci da sam sjeban..ma dzabe njima sve,nisu ni do koljena Urugvaju,1.5 $ po gramu :gunjastajl:
crysis

#666 Re: Legalizacija kanabisa

Post by crysis »

AdoCka wrote:Hehehe,moglo bi biti i to hehe :D
Al 22 $ po gramu,malo je reci da sam sjeban..ma dzabe njima sve,nisu ni do koljena Urugvaju,1.5 $ po gramu :gunjastajl:
pa jbg veci standard , kad skontas da je kutija cigara kod njih 10 dolara a piva 7 necudi me cijena gandze.
AdoCka

#667 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

crysis wrote:
AdoCka wrote:Hehehe,moglo bi biti i to hehe :D
pa jbg veci standard , kad skontas da je kutija cigara kod njih 10 dolara a piva 7 necudi me cijena gandze.
A yest,i to sto kazes,ma najbolje sjemenke nabaviti i uzgajati svoje 'cvijece' hehe...sta bi sa onim momkom sto je slike postavljao,kako napreduju 'suncokreti' ? :-D
swanfilter

#668 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Tu sam, citam vas redovno ... :)

Trenutno, dok prevodim shit za posao, pusim jox :izet: . Stjui, ima li te gdje? Nadut sam od palacinki ko prase i bas mi je fino ...

Inace, ostala mi jos jedna paprika. Ona najveca bila male pa je sa jos malo lisca kuhao, napravio maslo, a od masla jednu dzinovsku lepinju koju smo sa prijateljicom i cimerkom namazali predebelim slojem Nuttele i bratski podjelili. i tada mi je fino bilo. Stjui, ima li te?

Znaci, ostao mi jos jedan suncokret koji istovremeno pokazuje zenske znakove (one kristalne dlacice), ali i muske (par kuglica koje cvjetaju).

Moram se strpiti, da vidim kakve sam ja to kilave nafake pa hermafrodita dobih ... Nadam se da nece biti jer vec sada na toliko mjesta cvjeta, da je to bas cudo. Prvi put mi da nesto svoje pokusavam, bilo bi mi zao .. Neka se rasprava nastavi ... :)
AdoCka

#669 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

swanfilter wrote:Tu sam, citam vas redovno ... :)

Trenutno, dok prevodim shit za posao, pusim jox :izet: . Stjui, ima li te gdje? Nadut sam od palacinki ko prase i bas mi je fino ...

Inace, ostala mi jos jedna paprika. Ona najveca bila male pa je sa jos malo lisca kuhao, napravio maslo, a od masla jednu dzinovsku lepinju koju smo sa prijateljicom i cimerkom namazali predebelim slojem Nuttele i bratski podjelili. i tada mi je fino bilo. Stjui, ima li te?

Znaci, ostao mi jos jedan suncokret koji istovremeno pokazuje zenske znakove (one kristalne dlacice), ali i muske (par kuglica koje cvjetaju).

Moram se strpiti, da vidim kakve sam ja to kilave nafake pa hermafrodita dobih ... Nadam se da nece biti jer vec sada na toliko mjesta cvjeta, da je to bas cudo. Prvi put mi da nesto svoje pokusavam, bilo bi mi zao .. Neka se rasprava nastavi ... :)
Me gusta :mrgreen:
zlajapravaraja

#670 Re: Legalizacija kanabisa

Post by zlajapravaraja »

Stjui wrote:
zlajapravaraja wrote:
Lik radi za ...
Pod a): Tebi se uopste nisam obracao, nego onom drugom frisko-registrovanom, sa 30 postova :wink:

b) Jesi li se to osjetio prozvanim, "farmaceute"? 8-)
Stjui

#671 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

swanfilter wrote:Tu sam, citam vas redovno ... :)
Stjui, ima li te?
ima g.swan.moram priznati da ste vi moj najveći neuspjeh otkad sam uzeo na sebe da forumaše ovisnike sa klix-a vadim iz ralja droge.vi, ne samo da niste prestali konzumirati,nego ste postali uzgajivač i diler.žalost,pa haj...

zlajapravaraja wrote:
Pod a): Tebi se uopste nisam obracao, nego onom drugom frisko-registrovanom, sa 30 postova :wink:

b) Jesi li se to osjetio prozvanim, "farmaceute"? 8-)
a) g.zlaja,meni govore da sam drot ,a vi ovako počinjete komentar:"Ma kakav drot, k'o da bi se drot peglao ovdje s vama",pa sam kontao da se na mene odnosi.nema problema,droga je kriva ,niste vi.

b)osjećam se prozvanim da vam svima pomognem.to je sve,g.zlaja
Last edited by Stjui on 12/07/2014 21:48, edited 1 time in total.
Stjui

#672 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

i ova slika vam nije dovoljna opomena?
AdoCka

#673 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Khm,jesil cuo za satiru,sarkazam ili nesta slicno ?
Ako nisi,onda si ocigledan troll. :skoljka:
celava_dlaka

#674 Re: Legalizacija kanabisa

Post by celava_dlaka »

Stjui je ozbiljan forumas nije on od tog posla
Saian

#675 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Saian »

Sta sad ovo znachi? Da je gandza oslobodila od ropstva vishe crnaca nego Dzango? Ako je ovo istina, onda se otvara nova dimenzija konzumacije. Konzumacijom do nedosanjane puti? Tri dima do vize za EU? Naduvajte se za preskok preko zida utvrdjene zapadne Europe?
Post Reply