S4mpion wrote:Evo još jedan negativan uticaj:
pa ovo je rečenica koju diler izgovara djeci u školskom dvorištu nudeći im svoju robu.I treće, ispuši jedan, smiri se, pogledaj kakvo ima dejstvo i onda ponovo dođi na temu da palamudiš, svjeCki čo'eče.

S4mpion wrote:Evo još jedan negativan uticaj:
pa ovo je rečenica koju diler izgovara djeci u školskom dvorištu nudeći im svoju robu.I treće, ispuši jedan, smiri se, pogledaj kakvo ima dejstvo i onda ponovo dođi na temu da palamudiš, svjeCki čo'eče.

Ne grabimo naprijed zbog seljackog mentaliteta, a nedopustanje legalizacije je samo jedan od simptoma tog mentaliteta.S4mpion wrote:Da, da, mi ne grabimo naprijed, jer se nema trave za popušit, predstavi svoje riješenje vladi da nam bude bolje.swanfilter wrote:Obican bukvalac. Izvini, dvije ciste nemas. Kao sto ti je odg. kolega prije mene. Uostalom, pitaj Cehe kako im je to nakon sto su dozvolili skoro pa sve. Jos uvijek grabe krupnim koracima naprijed. U odnosu na nas, svakako ...S4mpion wrote:
Ma ja, hajmo sve legalizovat, heroin, kokain, šta fali?
Tako ti je...S4mpion wrote:Eee, dobro je.salvatore paradise wrote: , kad se spucas u venu ugrozavas samo sebe. ?
Ovo je, pretpostavljam, izjavio neko izuzetno mjerodavan, ovo nipošto nije subjektivno mišljenjesalvatore paradise wrote: Ne grabimo naprijed zbog seljackog mentaliteta, a nedopustanje legalizacije je samo jedan od simptoma tog mentaliteta.
Nemoj...The One and Only wrote:Ma ko kaže da nije, štetnija itekako. Sve što te tako brzo pukne je štetnije. Isto ko što je vodka štetnija od pive. A argument stoji ko betoniran samo što ga ti ne želiš prihvatiti. Kako god, neka ti je sa srećom, zakon je ipak na mojoj strani. Peace
[youtube]http://youtu.be/WeYsTmIzjkw[/youtube] Nije dokaz ali je dobra pjesma.lua wrote:Jao! Pa najviše fix ideja i debilnih akcija sam vidjela od pjanih ljudi. Pjan sjedne za volan pokosi pješake. Pjan izbode, ubije, pretuče, posvađa se, dosadni ljudi k'o uš. Čast izuzecima. K tome znam ljude koji se od 3 čaše pive napiju k'o ćuskije i postanu nepodnošljivi. A daj mi jedan video i dokaz kako to naduvana osoba "pukne". HahahahahhaThe One and Only wrote:Legalizacija bi samo ohrabrila na konzumaciju. Ono što sam već naveo u prvom postu, kada piješ alkohol ti si prisiljen da planiraš neko vrijeme za to, ne možeš se na brzinu napiti. To spriječava eventualne spontane fix ideje tipa de mi krug na biciklu. Kod trave ti se brzo pukneš, ne možeš kontrolisati to kao sa alkoholom. Zato mislim da je trava veće zlo. Uz to je efekat kod trave nekad dobar, nekad loš zavisno od raspoloženja i vrste robe. Kod alkohola je uvijek isti, nema iznenađenja.
Ti samo trazis neke mjerodavce, autoritete. Nije dobro sve sto kazu da je dobro za tebe, niti je lose sve sto kazu da je lose. Ja sam sebi mjerodavan, ti trazi Cerice, Izetbegovice, Kacavende, Dodike i ostale da ti kazu nesto mjerodavno.S4mpion wrote:Ovo je, pretpostavljam, izjavio neko izuzetno mjerodavan, ovo nipošto nije subjektivno mišljenjesalvatore paradise wrote: Ne grabimo naprijed zbog seljackog mentaliteta, a nedopustanje legalizacije je samo jedan od simptoma tog mentaliteta.
Niko ne trazi podrsku, ljudi samo zele da mogu ispusiti dzoint bez straha da ce zaglavit u zatvoru ili dobit po dzepu...The One and Only wrote:[youtube]http://youtu.be/WeYsTmIzjkw[/youtube] Nije dokaz ali je dobra pjesma.lua wrote:Jao! Pa najviše fix ideja i debilnih akcija sam vidjela od pjanih ljudi. Pjan sjedne za volan pokosi pješake. Pjan izbode, ubije, pretuče, posvađa se, dosadni ljudi k'o uš. Čast izuzecima. K tome znam ljude koji se od 3 čaše pive napiju k'o ćuskije i postanu nepodnošljivi. A daj mi jedan video i dokaz kako to naduvana osoba "pukne". HahahahahhaThe One and Only wrote:Legalizacija bi samo ohrabrila na konzumaciju. Ono što sam već naveo u prvom postu, kada piješ alkohol ti si prisiljen da planiraš neko vrijeme za to, ne možeš se na brzinu napiti. To spriječava eventualne spontane fix ideje tipa de mi krug na biciklu. Kod trave ti se brzo pukneš, ne možeš kontrolisati to kao sa alkoholom. Zato mislim da je trava veće zlo. Uz to je efekat kod trave nekad dobar, nekad loš zavisno od raspoloženja i vrste robe. Kod alkohola je uvijek isti, nema iznenađenja.Dobro ba, puši ti koliko hoćeš, ali podršku nećeš dobiti.
![]()
Tačno tako. Ne idemo naprijed jer je cijelo društvo zaguljeno i nazadno. Normalno je sve što misli neka imaginarna većina. Najbolje da sve što misle drukčije pobiju i da rahat žive u svojoj fildžan državici, gdje im vođe naroda kradu hljeb sa stola, a oni zadovoljni apsolutnim minimumom jer je od boga, a kamo sreće mrdnut guzicom i nešto sebi sam stvoriti. I sve dok je tuđi život, tuđe odluke, tuđa sloboda stvar rasprave sviju, bit ćemo ovakva vukojebina.salvatore paradise wrote: Ne grabimo naprijed zbog seljackog mentaliteta, a nedopustanje legalizacije je samo jedan od simptoma tog mentaliteta.
Inace to tako ide... Spomeni jos kafice u kojima stavljaju drogu u pice. I ako mozes da kazes adrese tih kafica, cisto da provjerim nestoS4mpion wrote:Evo još jedan negativan uticaj:
Ahaaa, pa tako reci, fino reci da su mišljenja koja izvlačiš kao pravilo čisto subjektivna i nemjerodavna.salvatore paradise wrote:Ti samo trazis neke mjerodavce, autoritete. Nije dobro sve sto kazu da je dobro za tebe, niti je lose sve sto kazu da je lose. Ja sam sebi mjerodavan, ti trazi Cerice, Izetbegovice, Kacavende, Dodike i ostale da ti kazu nesto mjerodavno.S4mpion wrote:
Ovo je, pretpostavljam, izjavio neko izuzetno mjerodavan, ovo nipošto nije subjektivno mišljenje

Moram li ih registrirati u Zavodu za mjeriteljstvo da bi postala mjerodavna?S4mpion wrote:Ahaaa, pa tako reci, fino reci da su mišljenja koja izvlačiš kao pravilo čisto subjektivna i nemjerodavna.salvatore paradise wrote:Ti samo trazis neke mjerodavce, autoritete. Nije dobro sve sto kazu da je dobro za tebe, niti je lose sve sto kazu da je lose. Ja sam sebi mjerodavan, ti trazi Cerice, Izetbegovice, Kacavende, Dodike i ostale da ti kazu nesto mjerodavno.S4mpion wrote:
Ovo je, pretpostavljam, izjavio neko izuzetno mjerodavan, ovo nipošto nije subjektivno mišljenje
Ne znam, ja ne tušim robu drugima, pitaj korisnika "lua"salvatore paradise wrote:Inace to tako ide... Spomeni jos kafice u kojima stavljaju drogu u pice. I ako mozes da kazes adrese tih kafica, cisto da provjerim nestoS4mpion wrote:Evo još jedan negativan uticaj:
Prije bih nasao zajednicki jezik s gorilama nego sa Homo Balkanikusom...lua wrote:Tačno tako. Ne idemo naprijed jer je cijelo društvo zaguljeno i nazadno. Normalno je sve što misli neka imaginarna većina. Najbolje da sve što misle drukčije pobiju i da rahat žive u svojoj fildžan državici, gdje im vođe naroda kradu hljeb sa stola, a oni zadovoljni apsolutnim minimumom jer je od boga, a kamo sreće mrdnut guzicom i nešto sebi sam stvoriti. I sve dok je tuđi život, tuđe odluke, tuđa sloboda stvar rasprave sviju, bit ćemo ovakva vukojebina.salvatore paradise wrote: Ne grabimo naprijed zbog seljackog mentaliteta, a nedopustanje legalizacije je samo jedan od simptoma tog mentaliteta.
Samo daj da mi popujemo drugima, jer smo najpametniji, a lijepo čovjek ustanovio da je IQ našeg naroda za 4 veći od prosječnog gorile, koji ako ništa ne hejta svoje jarane jer jedu lude bobe.
Pa takvi kao ti obicno pricaju o tim kaficima, a evo ja vise od desetak godina pohodim kafice i jos ne naletih na jedan takav. Kontam da me neko laze.Ne znam, ja ne tušim robu drugima, pitaj korisnika "lua"
Jebi ga, neka gledaju na to ovako, ne bi im bilo uzbudljivo da se legalizuje. Upravo je draž u tome da se skrivaju haha.Niko ne trazi podrsku, ljudi samo zele da mogu ispusiti dzoint bez straha da ce zaglavit u zatvoru ili dobit po dzepu...
Znaš da je kleveta krivično djelo? 'Nako beze pitam, jer vidim da si uš'o u lik dramatično.S4mpion wrote:Ne znam, ja ne tušim robu drugima, pitaj korisnika "lua"
Ne bi bilo više dilera (bar ne u ovoj mjeri) kad bi se legalizovalo. Majke mi ja imam osjećaj da ti ne razumiješ pola izrečenih i ispisanih stvari.The One and Only wrote: Jebi ga, neka gledaju na to ovako, ne bi im bilo uzbudljivo da se legalizuje. Upravo je draž u tome da se skrivaju haha.Ne mislim da je legalizacija toliko u interesu konzumenata, više je u interesu dilera koji žele zaraditi. I onako se može pušiti bez nekih težih zakonskih posljedica.
Ne moraš, već su oborena.salvatore paradise wrote:Moram li ih registrirati u Zavodu za mjeriteljstvo da bi postala mjerodavna?S4mpion wrote:
Ahaaa, pa tako reci, fino reci da su mišljenja koja izvlačiš kao pravilo čisto subjektivna i nemjerodavna.Bokte....
Ne shvatas, legalizacija bi unistila dilere, to i jeste jedna od znacajnijih stvari. Zasto bih ja kupovao marihuanu na crnom trzistu i skrivao se, kad mogu lijepo otici u prodavnicu i uzeti koliko mi treba? Nema smisla, zar ne?The One and Only wrote:Jebi ga, neka gledaju na to ovako, ne bi im bilo uzbudljivo da se legalizuje. Upravo je draž u tome da se skrivaju haha.Niko ne trazi podrsku, ljudi samo zele da mogu ispusiti dzoint bez straha da ce zaglavit u zatvoru ili dobit po dzepu...Ne mislim da je legalizacija toliko u interesu konzumenata, više je u interesu dilera koji žele zaraditi. I onako se može pušiti bez nekih težih zakonskih posljedica.