Sliver wrote:ti onda motaj strujuTesla10 wrote:Ja sam već davno rekao da sam protiv legalizacije kanabisa i svoj stav nikad neću mijenjati.
Legalizacija kanabisa
- CoCoLoCo
#426 Re: Legalizacija kanabisa
- Russki
#427 Re: Legalizacija kanabisa
imal robe kakve? 
-
swanfilter
#428 Re: Legalizacija kanabisa
Stjui, tu sam
. Imao sam zabranu, nije do murije. Da se pohvalim ...

Last edited by swanfilter on 22/05/2014 12:14, edited 1 time in total.
-
GaRGa
#429 Re: Legalizacija kanabisa
ako slikas sa telefonom ugasi "geo taging" svega't
-
swanfilter
#430 Re: Legalizacija kanabisa
Koja murija? Nasa, bosanska?
. Moze, ako ce preko Interpola zahtijevati lociranje i privođenje ... Sto se tice tagginga, nemam uopste te opcije ...
-
azdralovic
#431 Re: Legalizacija kanabisa
swanfilter wrote:Koja murija? Nasa, bosanska?. Moze, ako ce preko Interpola zahtijevati lociranje i privođenje ... Sto se tice tagginga, nemam uopste te opcije ...
nema Nokia C2-02 Geo Tagging
-
swanfilter
#432 Re: Legalizacija kanabisa
Ma, znam da nema. Nisam ni ja vesla sisao .. Nego, jedno pitanje za one koji mozda znaju. Na jednom suncokretu mi se pojavile dvije mini-mini loptice. Da li da je odmah oznacim kao muskarca i skuham caj od nje ili da jos malo sacekam? Jer, nisam jos uvijek siguran da je decko. Najbolja mi je od svih i veoma razocaran bih bio u slucaju da je deckic ... Hvala ..
-
GaRGa
#433 Re: Legalizacija kanabisa
cupaj sto prije ako su muda 
- Russki
#434 Re: Legalizacija kanabisa
ma jasta ba, ako je musko, likvidiraj i to je to, da se ne zajebavas bezveze
- AdoCka
#435 Re: Legalizacija kanabisa
koja ljepota dedemi 
- Kinesko prkno
#436 Re: Legalizacija kanabisa
Tek kad biljka udje u cvijetanje ,par dana do dvije sedmice poslije,onda mozes viditi jal je mladic il je pichichswanfilter wrote:Ma, znam da nema. Nisam ni ja vesla sisao .. Nego, jedno pitanje za one koji mozda znaju. Na jednom suncokretu mi se pojavile dvije mini-mini loptice. Da li da je odmah oznacim kao muskarca i skuham caj od nje ili da jos malo sacekam? Jer, nisam jos uvijek siguran da je decko. Najbolja mi je od svih i veoma razocaran bih bio u slucaju da je deckic ... Hvala ..
-
swanfilter
#437 Re: Legalizacija kanabisa
Kinesko prkno wrote:Tek kad biljka udje u cvijetanje ,par dana do dvije sedmice poslije,onda mozes viditi jal je mladic il je pichich
To znam, ali tada moze vec biti kasno po ostale biljke jer postoji mogucnost da ih isprasi. Pokusavao sam na osnovu prvih znakova skontati al tesko je. Jer su mozda i cure. Da, moram jos sacekati da vidim ....
- Stjui
#438 Re: Legalizacija kanabisa
kada vas u kazamatu označe kao ženku ,vidićete dosta parova mini lopticaswanfilter wrote:Ma, znam da nema. Nisam ni ja vesla sisao .. Nego, jedno pitanje za one koji mozda znaju. Na jednom suncokretu mi se pojavile dvije mini-mini loptice. Da li da je odmah oznacim kao muskarca i skuham caj od nje ili da jos malo sacekam? Jer, nisam jos uvijek siguran da je decko. Najbolja mi je od svih i veoma razocaran bih bio u slucaju da je deckic ... Hvala ..
- AdoCka
#439 Re: Legalizacija kanabisa
Don't shitStjui wrote:kada vas u kazamatu označe kao ženku ,vidićete dosta parova mini lopticaswanfilter wrote:Ma, znam da nema. Nisam ni ja vesla sisao .. Nego, jedno pitanje za one koji mozda znaju. Na jednom suncokretu mi se pojavile dvije mini-mini loptice. Da li da je odmah oznacim kao muskarca i skuham caj od nje ili da jos malo sacekam? Jer, nisam jos uvijek siguran da je decko. Najbolja mi je od svih i veoma razocaran bih bio u slucaju da je deckic ... Hvala ..
Nego odakle vam sjemenke ljudi,jel se fakat mogu naruciti preko neta da ti posalju u obicnom pismu
-
GaRGa
#440 Re: Legalizacija kanabisa
AtleticoMadrid wrote:A kako uvijek znate da je ta osoba maloljetnik ako uzima cigarete ili alkohol ?
Ja recimo do prije godinu dana sa 18. godina sam izgledao mladje, pa mi se jednom desilo uzimam u Amku cigare ona prodavacica govori joj djecoo dobijem li otkaz zbog vas, ja reko pa pokazat cu vam licnu a ona ma joooj hajde samo prodji![]()
Sad se nabacila bradica hebem li vam pleme kapitalisticko
dobra ti vuva daj broj dilera
- Kikibombona
#441 Re: Legalizacija kanabisa
Naravno da treba legalizovati. Svaki dinar ovoj jadnoj drzavi dobro dodje.
Kanabis sam pusio godinama, skoro pa svaki dan. Onda sam znatno usporio, pa na neko vrijeme potpuno prestao. Ni traga ovisnosti.
Da te otupi i malo uspori, to da. Al nista strasno.
Alkohol je 100 puta gori i opasniji.
Kanabis sam pusio godinama, skoro pa svaki dan. Onda sam znatno usporio, pa na neko vrijeme potpuno prestao. Ni traga ovisnosti.
Da te otupi i malo uspori, to da. Al nista strasno.
Alkohol je 100 puta gori i opasniji.
- Kinesko prkno
#442 Re: Legalizacija kanabisa
Naravno,sjemenke ne sadrze thc ,e sad najbolje ih je naruciti na tudje ime,tj na nekog ko nema veze sa frulanjemAdoCka wrote:Don't shitStjui wrote:kada vas u kazamatu označe kao ženku ,vidićete dosta parova mini lopticaswanfilter wrote:Ma, znam da nema. Nisam ni ja vesla sisao .. Nego, jedno pitanje za one koji mozda znaju. Na jednom suncokretu mi se pojavile dvije mini-mini loptice. Da li da je odmah oznacim kao muskarca i skuham caj od nje ili da jos malo sacekam? Jer, nisam jos uvijek siguran da je decko. Najbolja mi je od svih i veoma razocaran bih bio u slucaju da je deckic ... Hvala ..
Nego odakle vam sjemenke ljudi,jel se fakat mogu naruciti preko neta da ti posalju u obicnom pismu?
- Russki
#443 Re: Legalizacija kanabisa
ja ne narucujem, otvorim paket, ako nadjem unutra dobro i jest, a ako ne, naci ce se vec negdje 
-
swanfilter
#444 Re: Legalizacija kanabisa
Ne bih ja to u BiH narucivao. Sebi bezze posla naci zbog 5 sjemenki i 20 eura. Kvalitetne se svakako mogu naci. Jedina dobra stvar kod narudžbe jeste da su sjemenke zenskog spola ...
- Kinesko prkno
#445 Re: Legalizacija kanabisa
Jest ,al onda ne valja paketRusski wrote:ja ne narucujem, otvorim paket, ako nadjem unutra dobro i jest, a ako ne, naci ce se vec negdje
To i jest najbitnije,da budu zenskinje,da se ne zayebavas 2 mjeseca bezveze. A moze se i dogovoriti prilikom narudzbe da stave naljepnicu paradajza,tikve ili neke egzoticne biljke.swanfilter wrote:Ne bih ja to u BiH narucivao. Sebi bezze posla naci zbog 5 sjemenki i 20 eura. Kvalitetne se svakako mogu naci. Jedina dobra stvar kod narudžbe jeste da su sjemenke zenskog spola ...
-
KladionicarXXX
#446 Re: Legalizacija kanabisa
haha, kako prije ne naleti na ovu temu
ma nema bolje biljke..
pozz ekipi 
- AdoCka
#447 Re: Legalizacija kanabisa
Eno u Sloveniji legalizovana upotreba za medicinske svrhe...da hoce kod nas tako,ja sam medicina pa bi imao opravdanja

- pussysmoke
#448 Re: Legalizacija kanabisa
Samo da dočekamo u ovom životu da i kod nas to urade. Ligalajzit dont kritisajzit!AdoCka wrote:Eno u Sloveniji legalizovana upotreba za medicinske svrhe...da hoce kod nas tako,ja sam medicina pa bi imao opravdanja![]()
Evo i dimna... mislim himna.
- Stoner
#449 Re: Legalizacija kanabisa
Koliko bi samo dobro za BiH bilo kada bi se legalizovala.
Ogromna lova bi se obrnula, popravio bi se imidž BiH koju većina svijeta pamti po ratu, samo zbog marijuane bi dolazilo minimalno 50.000 turista ( u Amsterdam samo zbog gandže dođe milion ), zamislite kada bi našu baščaršiju uredili kao coffeeshopove
Osim toga , mislim da će većina Evrope legalizirati marihuanu tako da će najbolje proći oni koji to urade što prije, steći će novac i akumulirati kapital, imat će know-how i znati kako se vodi taj biznis i automatski imati prednost nad konkurencijom neke zemlje kojoj bi ta industrija bila tek u povoju.
Ja sam za legalizaciju iako ne konzumiram kanabis.
Ogromna lova bi se obrnula, popravio bi se imidž BiH koju većina svijeta pamti po ratu, samo zbog marijuane bi dolazilo minimalno 50.000 turista ( u Amsterdam samo zbog gandže dođe milion ), zamislite kada bi našu baščaršiju uredili kao coffeeshopove
Osim toga , mislim da će većina Evrope legalizirati marihuanu tako da će najbolje proći oni koji to urade što prije, steći će novac i akumulirati kapital, imat će know-how i znati kako se vodi taj biznis i automatski imati prednost nad konkurencijom neke zemlje kojoj bi ta industrija bila tek u povoju.
Ja sam za legalizaciju iako ne konzumiram kanabis.
- Leo_alfa
#450 Re: Legalizacija kanabisa
Definitivno sam za.