Legalizacija kanabisa
- Russki
#326 Re: Legalizacija kanabisa
Živjela đoja!
-
swanfilter
#327 Re: Legalizacija kanabisa
To mi kvacice spominjes? Ti bi definitivno trebao opustanje u vidu dobrog shita ...Stjui wrote:zar se ne piše :" palamudiš , haveru moj, ocam' ..." ?swanfilter wrote:
Ukratko, palamudis ...![]()
svi š.... ,samo kreveljavi imbecili zakrvavljenih očiju cool raja ,jel tako g. prkno(Kinesko prkno wrote: Iz licnog dvodecenijskog iskustva sa uzivaocima marihuane,zakljucio sam da se najmanje suphaka nalaze unutar doticne kategorije,tako da ako smetaju svima,vecinom smetaju suphcima) ?
-
swanfilter
#328 Re: Legalizacija kanabisa
Bio u Adamu prva sedmica Aprila. Malo razocaran, al za zivota se probati moralo. Stariji posjetioci svakako rekli da nije to vise isti Amsterdam od prije 5-10 godina ...
- pussysmoke
#329 Re: Legalizacija kanabisa
Kako si objasnio druže, ne vjerujem! Kvalitetno! I pogotovo ovo što sam podvukao. Nije mi samo jasno kakve horor filmove je Ramo Golemi proživljavao, ali nije ni bitno.Kinesko prkno wrote:Ejs,da te nisu dirali?Pet miliona engleza posjeti Amsterdam oko nove godine,mislis da i oni skuckaju,grebu se od staraca?
Vecina koju znam su 35 +,rade ,iskupe se za Ligu prvaka,smlate stotinjak ustipaka,jal Nutella,jal neka masnoca se przi,dodje vikend rostilj,neko peca ,neko karata,a glava te nikad nece zaboliti od njih.I mrki medjed da im bahne ,ima bujruma.
Ramzes![]()
Dobro si zivu glavu izvuko!!!![]()
U zdravlje!Russki wrote:Živjela đoja!

- Kinesko prkno
#330 Re: Legalizacija kanabisa
Kristijana u Kopenhagenu je ko da si u Bosni ,mali raj na zemlji,malo je skuplji standard,alswanfilter wrote:Bio u Adamu prva sedmica Aprila. Malo razocaran, al za zivota se probati moralo. Stariji posjetioci svakako rekli da nije to vise isti Amsterdam od prije 5-10 godina ...
-
swanfilter
#331 Re: Legalizacija kanabisa
Ako mi objasnite kako da sliku ubacim u post. Mogu vam se pohvaliti svojim paprikama, mjesec i kusur stare ... Plodna godina ce biti ... 
Last edited by swanfilter on 25/04/2014 21:11, edited 1 time in total.
- Kinesko prkno
#332 Re: Legalizacija kanabisa
pussysmoke wrote:Kako si objasnio druže, ne vjerujem! Kvalitetno! I pogotovo ovo što sam podvukao. Nije mi samo jasno kakve horor filmove je Ramo Golemi proživljavao, ali nije ni bitno.Kinesko prkno wrote:Ejs,da te nisu dirali?Pet miliona engleza posjeti Amsterdam oko nove godine,mislis da i oni skuckaju,grebu se od staraca?
Vecina koju znam su 35 +,rade ,iskupe se za Ligu prvaka,smlate stotinjak ustipaka,jal Nutella,jal neka masnoca se przi,dodje vikend rostilj,neko peca ,neko karata,a glava te nikad nece zaboliti od njih.I mrki medjed da im bahne ,ima bujruma.
Ramzes![]()
Dobro si zivu glavu izvuko!!!![]()
U zdravlje!Russki wrote:Živjela đoja!
Ma Ramo se zayebava
-
swanfilter
#333 Re: Legalizacija kanabisa
Cekaj, ta Kristijana .. To je komuna, "zatvoren grad", gdje je zakon mnogo blazi nego inace? Citao sam o tome ima nekoliko ...Kinesko prkno wrote:Kristijana u Kopenhagenu je ko da si u Bosni ,mali raj na zemlji,malo je skuplji standard,al![]()
![]()
Amsterdam je naporan,smori covjeka,moras godisnji uzet kad se vratis.
U Amsterdamu sam se zbog kanala i arhitekture gubio ko levat. Sve isto i samo se u krug vrtis. Dan smo izgubili samo na kontanje najlaksih relacija ...
Last edited by swanfilter on 25/04/2014 21:12, edited 1 time in total.
- pussysmoke
#334 Re: Legalizacija kanabisa
Može bit'. Ramo ne zamjeri.Kinesko prkno wrote:Ma Ramo se zayebava![]()
- Kinesko prkno
#335 Re: Legalizacija kanabisa
Nema tu zakona,Kristijanci su zakonswanfilter wrote:Cekaj, ta Kristijana .. To je komuna, "zatvoren grad", gdje je zakon mnogo blazi nego inace? Citao sam o tome ima nekoliko ...Kinesko prkno wrote:Kristijana u Kopenhagenu je ko da si u Bosni ,mali raj na zemlji,malo je skuplji standard,al![]()
![]()
Amsterdam je naporan,smori covjeka,moras godisnji uzet kad se vratis.
- pussysmoke
#336 Re: Legalizacija kanabisa
Zvuči fantastično. A mogu mislit kako izgleda.Kinesko prkno wrote:Nema tu zakona,Kristijanci su zakon,tu je bila NATO baza do 2000 i neke ,i kad su otisli njih oko 1000 se uselilo,ne moze im niko pera odbiti,prvo dolazili specijalci,oni razbiju specijalce
,pa su imali frku s okolnom mafijom,goloruki isli na pistolje,i tad je bilo i ubistava al ne mogu se bas najbolje sjetiti te price,al to je bruhhhhh ,oni tu zive ,prodaju,kafici,suveniri ,,imaju dogovor sa vladom da ne smiju teske droge drzati i po pitanju toga su striktni,sav se najezim kad se sjetim toga,prelijepe nasmijane turistkinje,priroda,materijali ,miline Bozje.Otisao sa nekim prijateljima iz Svedske na dan,oni se vratili ,ja ostao jos 4 dana sam(do isteka novcanih zaliha
)
-
swanfilter
#337 Re: Legalizacija kanabisa
Da, da ... Citao sam o tome ima nekoliko. Eto, podsjeti me, da bih vec ovo ljeto do gore skoknuo. Ako Ryanair ponudi kakve akcijske karte ... 
- Kinesko prkno
#338 Re: Legalizacija kanabisa
Pazi ,skupo je pravo i Danska je bas klaonica,al nisam u zivotu vidio na jednom mjestu onoliko prelijepih zena i onako neki zen,ne smije se slikati(odmah 100 pogleda na tebe).Prag je solidna i jeftinija varijanta,a super je mjesto,cijene su(prije 5-6 godina)mozda i manje neg kod nas(mozes zvati citavoj kafani turu bez frkeswanfilter wrote:Da, da ... Citao sam o tome ima nekoliko. Eto, podsjeti me, da bih vec ovo ljeto do gore skoknuo. Ako Ryanair ponudi kakve akcijske karte ...
-
swanfilter
#339 Re: Legalizacija kanabisa
Mah, da je skupo, vjerujem. Nikada nije nit bilo gore nesto prihvatljivo. U Pragu sam bio ima godina sa bivsom djevojkom (Cehinja). Tada im zakoni nisu bili lagani kao sada, a piva jeftinija od vode ... Mada, bas, i Prag je sada opcija ..Kinesko prkno wrote:Pazi ,skupo je pravo i Danska je bas klaonica,al nisam u zivotu vidio na jednom mjestu onoliko prelijepih zena i onako neki zen,ne smije se slikati(odmah 100 pogleda na tebe).Prag je solidna i jeftinija varijanta,a super je mjesto,cijene su(prije 5-6 godina)mozda i manje neg kod nas(mozes zvati citavoj kafani turu bez frkeswanfilter wrote:Da, da ... Citao sam o tome ima nekoliko. Eto, podsjeti me, da bih vec ovo ljeto do gore skoknuo. Ako Ryanair ponudi kakve akcijske karte ...) a isto melje sa svih strana
![]()
Eto, jedno pitanje u vezi Praga, kako se kupuje kod njih?
Last edited by swanfilter on 25/04/2014 22:18, edited 1 time in total.
- Stjui
#340 Re: Legalizacija kanabisa
ja lično poznajem doktora(starijeg) koji se redovno opija i kocka. dal to čini kockanje i ovisnost o alkohoholu nečim ok i pozitivnim? naravno da ne.pussysmoke wrote: Čak i da jesi konzumirao deset puta u životu, ništa to ne znači. Osim toga, nismo svi ekipa koja duva iza zgrade i u, kako si rekao, zapišanoj uličici. Ima nas umjetnika, sportista, doktora, pravnika, kuhara...![]()
- hrastov žižak
#341 Re: Legalizacija kanabisa
dal ga čini negativnim? naravno da ne.
- Kinesko prkno
#342 Re: Legalizacija kanabisa
Ma nadju oni tebe ,stoje ispred kafana,samo rasiri jaknu,kaput a ono ko trafika,rusi najvise ,ja sam na nasem pricao ,pitas konobara,hoda raja pusika,on zovne nekog,on se izgubi,dodje ,nosi, Ja prvi put kad sam bio i izasli u centru,Munstek ili tako nekako ,u prvih 10 minuta 20 ih proslo pusikajuci,kako to tako,pojma nemam ,ali mislim da ti je to najmanji problem,sidjes u metro ,a dole stoji raja pored aparata za zvake i sokove,isto tako ponuda-potraznjaswanfilter wrote:Mah, da je skupo, vjerujem. Nikada nije nit bilo gore nesto prihvatljivo. U Pragu sam bio ima godina sa bivsom djevojkom (Cehinja). Tada im zakoni nisu bili lagani kao sada, a piva jeftinija od vode ... Mada, bas, i Prag je sada opcija ..Kinesko prkno wrote:Pazi ,skupo je pravo i Danska je bas klaonica,al nisam u zivotu vidio na jednom mjestu onoliko prelijepih zena i onako neki zen,ne smije se slikati(odmah 100 pogleda na tebe).Prag je solidna i jeftinija varijanta,a super je mjesto,cijene su(prije 5-6 godina)mozda i manje neg kod nas(mozes zvati citavoj kafani turu bez frkeswanfilter wrote:Da, da ... Citao sam o tome ima nekoliko. Eto, podsjeti me, da bih vec ovo ljeto do gore skoknuo. Ako Ryanair ponudi kakve akcijske karte ...) a isto melje sa svih strana
![]()
Eto, jedno pitanje u vezi Praga, kako se kupuje kod njih?
-
swanfilter
#343 Re: Legalizacija kanabisa
Znaci, kao 90-ih sa devizama 
- pussysmoke
#344 Re: Legalizacija kanabisa
Da li te uopšte stid što porediš alkohol/kocku sa Mary Jane? Sramotno! Gnušam te se!Stjui wrote:ja lično poznajem doktora(starijeg) koji se redovno opija i kocka. dal to čini kockanje i ovisnost o alkohoholu nečim ok i pozitivnim? naravno da ne.pussysmoke wrote: Čak i da jesi konzumirao deset puta u životu, ništa to ne znači. Osim toga, nismo svi ekipa koja duva iza zgrade i u, kako si rekao, zapišanoj uličici. Ima nas umjetnika, sportista, doktora, pravnika, kuhara...![]()
- Kinesko prkno
#345 Re: Legalizacija kanabisa
Oplakah na gnusam te sepussysmoke wrote:Da li te uopšte stid što porediš alkohol/kocku sa Mary Jane? Sramotno! Gnušam te se!Stjui wrote:ja lično poznajem doktora(starijeg) koji se redovno opija i kocka. dal to čini kockanje i ovisnost o alkohoholu nečim ok i pozitivnim? naravno da ne.pussysmoke wrote: Čak i da jesi konzumirao deset puta u životu, ništa to ne znači. Osim toga, nismo svi ekipa koja duva iza zgrade i u, kako si rekao, zapišanoj uličici. Ima nas umjetnika, sportista, doktora, pravnika, kuhara...![]()
- Ajatolah_
#347 Re: Legalizacija kanabisa
Slažem se s pobornicima legalizacije marihuane dok ne napadnu alkohol. Šta će vam to? 
- pussysmoke
#348 Re: Legalizacija kanabisa
Polako druže, nije rečeno u tom kontekstu na koji ti misliš. Nije loš alkohol, ljudi su loši.Ajatolah_ wrote:Slažem se s pobornicima legalizacije marihuane dok ne napadnu alkohol. Šta će vam to?
- Stjui
#349 Re: Legalizacija kanabisa
bolje je liječit ovisnost nego hodati zakrvavljenih očiju i gnušat se na ljude koji nude pomoć. od legalizacije kanabisa nema ništa ,ali su zato komune legalne .iskoristite to!pussysmoke wrote: Da li te uopšte stid što porediš alkohol/kocku sa Mary Jane? Sramotno! Gnušam te se!
- Ramzess Veliki
#350 Re: Legalizacija kanabisa
Nee ... tzv. diverzantska jedinica bili. Rekoh sa naglaskom na "TZV" ... to se samo nadrogira i ide u nekakav samoubilački napad, i umriješe od smijeha ako ne umru od kugle.Russki wrote:Mora da se zajebavašRamzess Veliki wrote:Eh ... jedno sam se vrijeme družio sa ekipom iz Hercegovine, tamo je bila dobra "otava", naduvaju se pa prebiju muzičare, potežu na policiju, zakuhaju sa svakim koga sretnu a zatim se potuku između sebe. Najviše ih je izginulo igrajući se ruskog ruleta i "ko će na kraće" baciti sapun TNT-a sa štapinom u Jablaničko.
Gledajući njih shvatio sam da je marihuana loša za zdravlje - oboliš od napendrečenih bubrega, promahe u glavi od 357 Magnuma ili ti otpadne ruka od TNT-a ... nekako mi lozovača i pivo došlo samo od sebe ...![]()