Legalizacija kanabisa
- dust in the wind
#276 Re: Legalizacija kanabisa
sta je ovo.... utihla tema 
- Adriatic
#277 Re: Legalizacija kanabisa
Stigla roba.dust in the wind wrote:sta je ovo.... utihla tema
- dust in the wind
#278 Re: Legalizacija kanabisa
hahhahah... ajd dobro...neka rolajuAdriatic wrote:Stigla roba.dust in the wind wrote:sta je ovo.... utihla tema
- Zatamnjena stakla
-
azea
#280 Re: Legalizacija kanabisa
Da pitamo ekipu sa teme "gledanje u grah" kada ce se legalizovati ??
- Zatamnjena stakla
#281 Re: Legalizacija kanabisa
pa legalizovana je
- Brkooo
-
newera86
#283 Re: Legalizacija kanabisa
za legalizaciju sam
al da je precjenjena supstanca- to svakako
-
swanfilter
#284 Re: Legalizacija kanabisa
Jer pusis/si pusio smece ...newera86 wrote:za legalizaciju sam
-
sokkia
#285 Re: Legalizacija kanabisa
kakva ba legalizacija, koga bi onda murija hapsila ?? 
-
newera86
#286 Re: Legalizacija kanabisa
pa kao i svi mi ovdje sto pusimo smece. al je i to smece dovoljno da zakljucam nakon sat vremena, 5 min hahaha i to je to.swanfilter wrote:Jer pusis/si pusio smece ...newera86 wrote:za legalizaciju sam
precjenjeno stvarno, ja kao povremeni konzument (nekad svakodnevni) bar to priznam
- Havatar
#287 Re: Legalizacija kanabisa
Da nisi policajacBrkooo wrote:pratim
-
swanfilter
#288 Re: Legalizacija kanabisa
Nisi ti pusio ono sto bi trebao, je..ga kada zivimo u rupi. Da probas stvar koja ce ti cijelim tjelom strujiti, mozak iz glave izbaciti (nista neg misljeno), ne bi nikada to rekao ...newera86 wrote:pa kao i svi mi ovdje sto pusimo smece. al je i to smece dovoljno da zakljucam nakon sat vremena, 5 min hahaha i to je to.swanfilter wrote:Jer pusis/si pusio smece ...newera86 wrote:za legalizaciju sam
precjenjeno stvarno, ja kao povremeni konzument (nekad svakodnevni) bar to priznam
Treba znati i pusiti. Ja sam nekada budio se sa joxom u ruci, al nakon vremena skontas da se silujes, gubis polako, a to ne vidis uopste. Skontao sam okrenuti plocu i sada pred spavanje jedan afghan cokoladice, i to je to. Utonem u san kao beba, budim se kao Usain Bolt .. Zadovoljan ...
- Zatamnjena stakla
#289 Re: Legalizacija kanabisa
ima l' đe kakih dobrih vrhova?
- Zatamnjena stakla
#291 Re: Legalizacija kanabisa
imaju al' ne daju
-
salvatore paradise
#292 Re: Legalizacija kanabisa
Mozda tebi ne lezi?newera86 wrote:pa kao i svi mi ovdje sto pusimo smece. al je i to smece dovoljno da zakljucam nakon sat vremena, 5 min hahaha i to je to.swanfilter wrote:Jer pusis/si pusio smece ...newera86 wrote:za legalizaciju sam
-
newera86
#293 Re: Legalizacija kanabisa
bio sam u amsterdamu 2 godine zaredomswanfilter wrote: Nisi ti pusio ono sto bi trebao, je..ga kada zivimo u rupi. Da probas stvar koja ce ti cijelim tjelom strujiti, mozak iz glave izbaciti (nista neg misljeno), ne bi nikada to rekao ...
Treba znati i pusiti. Ja sam nekada budio se sa joxom u ruci, al nakon vremena skontas da se silujes, gubis polako, a to ne vidis uopste. Skontao sam okrenuti plocu i sada pred spavanje jedan afghan cokoladice, i to je to. Utonem u san kao beba, budim se kao Usain Bolt .. Zadovoljan ...
nije problem toliko ni u napusavanju koliko u onome kako ispuniti to napuseno vrijeme, dojade stvari koje su najbolje u takvom stanju, a osakati te za neke druge aktivnosti koje bi htio raditi a ne mozes jer zahtjevaju koncentraciju, cist um, kontakt sa ljudima koje ne znam (a ne volim da vide da sam preduvan). jbg zivotno doba i godine nose svoje, ne znam da li imas djecu- cisto sumnjam.
a kad kazem da je precjenjena tacno znam sta mislim. ne kazem da je losa kad je sa smislom i kontrolisano, al jebiga pogledaj grad. imas cijelu generaciju koje je sjebala jer ne rade nista osim sto bleje ispred zgrade, lijeni i neambiciozni.
to je ono najgore, uzme tu neku ostrinu covjeku, ohladi ambicije, a vrijeme prodje brzo u duvanju.
bit zdrav trijezan i normalan je jos uvijek bolje od bilo kakve droge i opijata
a ponekad kad se nakupi materijala (kao sad) za stress relief je beton
- berenice
#294 Re: Legalizacija kanabisa
newera86 wrote:bio sam u amsterdamu 2 godine zaredomswanfilter wrote: Nisi ti pusio ono sto bi trebao, je..ga kada zivimo u rupi. Da probas stvar koja ce ti cijelim tjelom strujiti, mozak iz glave izbaciti (nista neg misljeno), ne bi nikada to rekao ...
Treba znati i pusiti. Ja sam nekada budio se sa joxom u ruci, al nakon vremena skontas da se silujes, gubis polako, a to ne vidis uopste. Skontao sam okrenuti plocu i sada pred spavanje jedan afghan cokoladice, i to je to. Utonem u san kao beba, budim se kao Usain Bolt .. Zadovoljan ...dok se jos moglo
nije problem toliko ni u napusavanju koliko u onome kako ispuniti to napuseno vrijeme, dojade stvari koje su najbolje u takvom stanju, a osakati te za neke druge aktivnosti koje bi htio raditi a ne mozes jer zahtjevaju koncentraciju, cist um, kontakt sa ljudima koje ne znam (a ne volim da vide da sam preduvan). jbg zivotno doba i godine nose svoje, ne znam da li imas djecu- cisto sumnjam.
a kad kazem da je precjenjena tacno znam sta mislim. ne kazem da je losa kad je sa smislom i kontrolisano, al jebiga pogledaj grad. imas cijelu generaciju koje je sjebala jer ne rade nista osim sto bleje ispred zgrade, lijeni i neambiciozni.
to je ono najgore, uzme tu neku ostrinu covjeku, ohladi ambicije, a vrijeme prodje brzo u duvanju.
bit zdrav trijezan i normalan je jos uvijek bolje od bilo kakve droge i opijata![]()
a ponekad kad se nakupi materijala (kao sad) za stress relief je beton
Tako nekako. Teško je naći mjeru. Ja sam motala svaki dan sigurno jedno 12-13 godina. Nisam nikada prešla na nešto teže, odstudirala, radila cijelo vrijeme, ali uvijek u potrazi
Evo ja npr. imam sreću što sam sama od sebe hiper, pa nisam baš skroz otupila i nisu mi se ambicije puno umanjile. Ali jesu, koliko toliko i to mi nije svejedno. Sada, kada imam svoje dijete, ne bih voljela da ga sutra vidim naduvanog.
Što se tiče legalizacije, ja sam za.
-
Orgasmatron
#295 Re: Legalizacija kanabisa
Otupi covjek od svakodnevnog pusenja, znam po sebi, niti imas volje za bilo sta, sve ti mrsko, i ja se onda cudim kad god nekog pitam da nesto radimo, svima mrsko, a prije drugacije bilo. Isprva bilo zanimljivo, ali kasnije zajebano, postalo mi teze komunicirati s ljudima, pricam gluposti i sl...Od nove godine sam smanjio i super se osjecam. Ne hodam po gradu napusen stalno, zatvorim se u kucu, citam, slusam glazbu i slicne stvari.
Ali generalno, za legalizaciju.
Ali generalno, za legalizaciju.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
-
celava_dlaka
#297 Re: Legalizacija kanabisa
http://www.glamur.ba/ucenik-za-8-mart-u ... marihuane/
„Znam da sam učinio lošu stvar, ali bilo mi je neugodno da u školu dođem bez poklona. Ukrao sam mamino cvijeće, jer ona sigurno ne bi primjetila da fali jedna saksija pošto ih ima jako mnogo”, kroz suze je govorio dječak.
Ako je istina
„Znam da sam učinio lošu stvar, ali bilo mi je neugodno da u školu dođem bez poklona. Ukrao sam mamino cvijeće, jer ona sigurno ne bi primjetila da fali jedna saksija pošto ih ima jako mnogo”, kroz suze je govorio dječak.
Ako je istina
-
ratomir
#298 Re: Legalizacija kanabisa
ma dobro bi bilo da se legalizuje,sta ja evo pusim ponekad i nisam probo tezu drogu,al jesam tezi alkohol i gore posljedice od alkohola nego od kunice.
a gledo sam onu emisiju neku britansku ,mozda je jos neko,pa izbacili listu ovih opijata i koji najgore djeluju na covjeka,pa eto samo da napomene od mare niko nije crko ili predoziro,a alkohol je u vrhu.
a gledo sam onu emisiju neku britansku ,mozda je jos neko,pa izbacili listu ovih opijata i koji najgore djeluju na covjeka,pa eto samo da napomene od mare niko nije crko ili predoziro,a alkohol je u vrhu.
-
Orgasmatron
#299 Re: Legalizacija kanabisa
jao kakve gluposti, cuj marihuana put do tezih droga, jest al za nekog tko je nestabilan u glavi, pametan covjek nece sigurno otici dalje jer nije potrebno niti to zeli
zivio dzoks!
zivio dzoks!
-
GaRGa
#300 Re: Legalizacija kanabisa
Orgasmatron wrote:jao kakve gluposti, cuj marihuana put do tezih droga, jest al za nekog tko je nestabilan u glavi, pametan covjek nece sigurno otici dalje jer nije potrebno niti to zeli
zivio dzoks!
naucno je dokazano da su svi ovisnici o heroinu dakle 100% u Bosni prije heroina probali burek dok ih je samo 80% probalo marihuanu...